Γεια κ χαρα σας παιδες! Μπαινω με την Α' ΕΣΣΟ 2011 κ θα υπηρετησω 8μηνο οταν πηγα να κοψω την αναβολη μ στην στρατολογια δηλωσα μειωμενη θητεια οπως επισης κ να καταταγω στις ειδικες δυναμεις! Απ' οτι διαβασα στο φορουμ δν παιρνουν 8μηνα στα αλεξιπτωτα, γινεται τωρα να δηλωσω να κανω 9μηνο για να παω; Κ αν ναι πως μπορω κ που;
Συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε ειναι αρκετα ενημερωτικο το φορουμ!
taki_tsan7 έγραψε:Γεια κ χαρα σας παιδες! Μπαινω με την Α' ΕΣΣΟ 2011 κ θα υπηρετησω 8μηνο οταν πηγα να κοψω την αναβολη μ στην στρατολογια δηλωσα μειωμενη θητεια οπως επισης κ να καταταγω στις ειδικες δυναμεις! Απ' οτι διαβασα στο φορουμ δν παιρνουν 8μηνα στα αλεξιπτωτα, γινεται τωρα να δηλωσω να κανω 9μηνο για να παω; Κ αν ναι πως μπορω κ που;
1. Δεν γνωρίζουνε ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία 2. Αν θες εσύ δεν κάνεις μειωμένη θητεία είναι δικιά σου επιλογή
taki_tsan7 έγραψε:Γεια κ χαρα σας παιδες! Μπαινω με την Α' ΕΣΣΟ 2011 κ θα υπηρετησω 8μηνο οταν πηγα να κοψω την αναβολη μ στην στρατολογια δηλωσα μειωμενη θητεια οπως επισης κ να καταταγω στις ειδικες δυναμεις! Απ' οτι διαβασα στο φορουμ δν παιρνουν 8μηνα στα αλεξιπτωτα, γινεται τωρα να δηλωσω να κανω 9μηνο για να παω; Κ αν ναι πως μπορω κ που;
1. Δεν γνωρίζουνε ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία 2. Αν θες εσύ δεν κάνεις μειωμένη θητεία είναι δικιά σου επιλογή
Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση greek army απλα οπως ειπα το εχω δηλωσει στην στρατολογια, δηλαδη οι επιτροπες που θα περασουμε δεν θα γνωριζουν οτι δικαιουμαστε 8μηνη θητεια; Η' πρεπει να τους το πω κ να κανω καποια (αιτητηση) για αρση του δικαιωματος αυτου;
Eυχαριστω για την γρηγορη απαντηση greek army απλα οπως ειπα το εχω δηλωσει στην στρατολογια, δηλαδη οι επιτροπες που θα περασουμε δεν θα γνωριζουν οτι δικαιουμαστε 8μηνη θητεια; Η' πρεπει να τους το πω κ να κανω καποια (αιτητηση) για αρση του δικαιωματος αυτου;
Την πρώτη μέρα θα το μάθουνε μόνο που θα περνάνε τα στοιχεία σου στον υπολογιστή. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα.
Καλημερα, Παρουσιαζομαι Μεσολογγι αλλα θα με ενδιαφερε να παω ειδικες δυναμεις (Μεγαλη τιμη για τον καθενα να παρει τον πρασινο) ... Εχω διαβασει οτι θα περασει κλιμακιο κ. Τ. Λ και τα αθληματα τα εχω ανετα. Το μονο που θελω να μαθω ειναι αν δεχονται 8μηνα στις ε. Δ;(επειδη ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια εχω 8μηνη θητεια και οχι 9μηνη)
Πανος έγραψε:Καλημερα, Παρουσιαζομαι Μεσολογγι αλλα θα με ενδιαφερε να παω ειδικες δυναμεις (Μεγαλη τιμη για τον καθενα να παρει τον πρασινο) ... Εχω διαβασει οτι θα περασει κλιμακιο κ. Τ. Λ και τα αθληματα τα εχω ανετα. Το μονο που θελω να μαθω ειναι Αν δεχονται 8μηνα στις ε. Δ;(επειδη ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια Εχω 8μηνη θητεια και οχι 9μηνη)
Καλησπέρα σας... Θέλω να κάνω μια ερώτηση... Μόλις σήμερα το πρωί πήγα και δήλωσα για περιοδεύων... Δήλωσα πεζικο, ειδικές δυνάμεις ως καταδρομέας... Δεν υπήρξε κανενα πρόβλημα με τα χαρτιά κτλπ... Όμως πληροφορήθηκα το απόγευμα πως καθώς είμαι τρίτεκνος και ειμαι ο πρωτότοκος (και θεωρούμαι ως προστάτης οικογενείας) δεν μπορώ να μπω ειδικές δυνάμεις γιατί η θητεία μου ειναι 8μηνη αντι για 9μηνη που θέλουν οι ειδικές δυνάμεις... Μπορείτε να μου πείτε αν όντως ισχύει αυτό; Και αν όντως δεν μπορούν να με πάρουν για αυτόν τον λόγο;
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να μπω τον αυγουστο και επειδη κανω 6μηνη θητεια και θελω πολυ να παω ειδικες δυναμεις (καταδρομεας) πρεπει να δηλωσω κανονικη θητεια η μπορω και με 6μηνη να μπω
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να μπω τον αυγουστο και επειδη κανω 6μηνη θητεια και θελω πολυ να παω ειδικες δυναμεις (καταδρομεας) πρεπει να δηλωσω κανονικη θητεια η μπορω και με 6μηνη να μπω
Καλησπερα και σε αυτη τη συζητηση, θα καταταγω τον Αυγουστο στις ειδικες δυναμεις και απο οσο διαβασα πιο πανω μπορω να υπηρετησω 8μηνο πλην Αλεξιπτωτα. Ειμαι οπως γραφεται στο δικαιωμα μειωμενης 8μηνης ο μονος αδερφος απο 3 ζωντα τεκνα και συγκεκριμενα εχω 2 αδερφες (μεγαλυτερες και παντρεμενες), γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν ισχυει στηνπεριπτωση μου;
Γεια σας! Και χρόνια πολλά συγνώμη για την ενόχληση θέλω να ρωτήσω κάτι άμα εισαι 8μινι της μπορείς να πας ειδ δύναμης ; Άμα δεν μπορεί να μείνει μπορεί με βυσμα να μείνει πες τ μ θέλω ν μάθω κ αν ισχύει ο ένας χρόνος που λένε