Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
Μάλιστα... Κ εγώ για τους ΕΠΟΠ έτσι ήξερα αλλά έπεσα απ τα σύννεφα όταν διάβασα κάτι ποσά της τάξης των 1300 ευρώ... Όπως και να χει είτε υπαξιωματικός είτε αξιωματικός είτε ΕΠΟΠ οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι δυνατοί, σε σχέση πάντα με το αντικείμενο εργασίας...
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου το τι γραφει ο καθενας ειναι δικη του υποθεση δεν σημαινει ομως οτι ισχυει κιολας απο εκει και περα ο καθενας κρινει με βαση αυτα που γνωριζει αυτον που γραφει. Τελος θα συμφωνησουμε οτι ειμαστε απο τους πιο κακοπληρωμενυος αρκει να σου πω οτι ενας υπαλληλος νομαρχιας που ειναι ολη μερα στο γραφειο του στην αθηνα Παιρνει 250 ευρω εκτος εδρας οταν καποιος ο οποιος υπηρετει στην χιο στην σαμο Κοκ παιρνει Μεχρι 100 ευρω εκτος εδρας και ειναι ολη μερα εξω, αναλογα με τα χρονια και τον βαθμο του. Καλο μεσημεριΑλέξης έγραψε:Μάλιστα... Κ εγώ για τους ΕΠΟΠ έτσι ήξερα αλλά έπεσα απ τα σύννεφα όταν διάβασα κάτι ποσά της τάξης των 1300 ευρώ... Όπως και να χει είτε υπαξιωματικός είτε αξιωματικός είτε ΕΠΟΠ οι μισθοί είναι οι χαμηλότεροι δυνατοί, σε σχέση πάντα με το αντικείμενο εργασίας...
Αυτά εν ολίγοις... Καλή συνέχεια...
Ειμαι 1 χρονο στην υπηρεσια παιρνω 940 βασικο και 185 εκτος εδρας
καλημερα σας!
καλημερα σας!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
βασικο 940 με ενα χρονο υπηρεσιας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.940 ευρω πληρωτεο ΜΠΟΡΕΙ. Και τα εκτος εδρας με 1 χρονο υπηρεσιας κυμαινονται απο 26,42, για αυτους που υπηρετουν στην ενδοχωρα, Εως 185 ευρω για αυτους που υπηρετουνε στην παραμεθωριο.KX έγραψε:Ειμαι 1 χρονο στην υπηρεσια παιρνω 940 βασικο και 185 εκτος εδρας
καλημερα σας!
- POLITHS
και εγω ειμαι 6 μηνες και περνω 2000 ευρω βασικο και 487 εκτος εδρας α! Και κατι επιδοματα ξεχασα ολα μαζι 2983 το μηνα... Θα μας τρελανετε τελειως...KX έγραψε:Ειμαι 1 χρονο στην υπηρεσια παιρνω 940 βασικο και 185 εκτος εδρας
καλημερα σας!
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
το θέμα είναι πως είμαι στην υπηρεσια από το 2004 και δεν έχω πάρη μια σοβαρή αύξηση ειμαι πατρεμένος με 2 παιδία kαι περιμενω
Παιδια εχει δικιο ο ΚΧ. Κι εγω εποπ στρατιωτης εχω σχεδον ενα χρονο, τωρα ειμαι παραμεθωριο και ο μισθος ειναι 940 συν 180 περιπου τα παραμεθωριου, δεν ειναι υπερβολη αλλα τοσα ειναι. Τωρα τι θα γινει στη πορεια κανεις δεν ξερει, μεχρι στιγμης παντως ειναι πολυ καλα, και αν εχεις ενα καλο κουμαντο τα καταφερνεις και περνας και καλα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
ακριβως τοσα ειναι!seagul28 έγραψε:Παιδια εχει δικιο ο ΚΧ. Κι εγω εποπ στρατιωτης εχω σχεδον ενα χρονο, τωρα ειμαι παραμεθωριο και ο μισθος ειναι 940 συν 180 περιπου τα παραμεθωριου, δεν ειναι υπερβολη αλλα τοσα ειναι. Τωρα τι θα γινει στη πορεια κανεις δεν ξερει, μεχρι στιγμης παντως ειναι πολυ καλα, και αν εχεις ενα καλο κουμαντο τα καταφερνεις και περνας και καλα!
Dum spiro spero
-
ο ΚΧ εγραψε για ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 940 ΕΥΡΩ. Αυτο ειναι λαθος και δινεται λαθος εντυπωση. Καλο ειναι να ξεχωριζουμε τις εννοιες, αλλο ειναι βασικος μισθος 940 ευρω και αλλο πληρωτεος 940 ευρω. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για 1250 ευρω πληρωτεο περιπου και στην δευτερη μιλαμε για 940 ευρω πληρωτεο.seagul28 έγραψε:Παιδια εχει δικιο ο ΚΧ. Κι εγω εποπ στρατιωτης εχω σχεδον ενα χρονο, τωρα ειμαι παραμεθωριο και ο μισθος ειναι 940 συν 180 περιπου τα παραμεθωριου, δεν ειναι υπερβολη αλλα τοσα ειναι. Τωρα τι θα γινει στη πορεια κανεις δεν ξερει, μεχρι στιγμης παντως ειναι πολυ καλα, και αν εχεις ενα καλο κουμαντο τα καταφερνεις και περνας και καλα!
- POLITHS
ετσι ακριβως laios αλλο βασικος και αλλο πληρωτεοlaios έγραψε:ο ΚΧ εγραψε για ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 940 ΕΥΡΩ. Αυτο ειναι λαθος και δινεται λαθος εντυπωση. Καλο ειναι να ξεχωριζουμε τις εννοιες, αλλο ειναι βασικος μισθος 940 ευρω και αλλο πληρωτεος 940 ευρω. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για 1250 ευρω πληρωτεο περιπου και στην δευτερη μιλαμε για 940 ευρω πληρωτεο.seagul28 έγραψε:Παιδια εχει δικιο ο ΚΧ. Κι εγω εποπ στρατιωτης εχω σχεδον ενα χρονο, τωρα ειμαι παραμεθωριο και ο μισθος ειναι 940 συν 180 περιπου τα παραμεθωριου, δεν ειναι υπερβολη αλλα τοσα ειναι. Τωρα τι θα γινει στη πορεια κανεις δεν ξερει, μεχρι στιγμης παντως ειναι πολυ καλα, και αν εχεις ενα καλο κουμαντο τα καταφερνεις και περνας και καλα!
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Ωραια για να ειμαστε σωστοι λοιπον εννοω κι εγω 940 καθαρα στο πορτοφολι και 180 τα παραμεθωριου αν και αργουν αυτα κανα 2μηνο. Αναλογα. Σωστη ομως η παρατηρηση
Ρε παλικάρια. Τι λέτε ; Αν δηλαδή ως ΕΠΟΠ απαιτείτε μισθούς άνω των 1000+ ευρώ ο απόφοιτος παραγωγικής σχολής που έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στο στράτευμα πόσο πρέπει να πάρει... ; Ο καθένας μας θέλει να παίρνει τόσα κ άλλα τόσα απ τη δουλειά του αλλά λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει... Μην ακούω παράλογα πράγματα...
Συνάδελφε κ. Αρχιλοχία,
μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου...
Το οτι θα ''ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'' δεν (θά΄πρεπε να) σε κάνει αυτομάτως και ευτυχισμένο ή να σε καθησυχάζει.
Όπως σου γράφει και ο συνάδελφος παρακάτω, το οτι διεκδικεί καλύτερες συνθήκες - αμοιβές για τον βαθμό του δεν σημαίνει πως θα τις κόψει από σένα.
Όσον αφορά στο θέμα της αυτογνωσίας... Μαζί σου.
Ενιαίο λοιπόν μισθολόγιο για ΟΛΟΥΣ και φυσικά : Είτε ίδιες συνθήκες (μεταθέσεις, ωράριο εργασίας κ. Τ. Λ), είτε αποζημιώσεις υπηρεσιών-υπερωριών, ειδικών συνθηκών εργασίας (συμπεριλαμβανομένων των μεταθέσων κ. Τ. Λ) ...
Επέτρεψέ μου μετά από 24 χρόνια υπηρεσίας και παρά το οτι καταλαβαίνω πως τα παραπάνω αποτελούν Ονειρα θερινής νυκτός... Να ελπίζω ακόμη!
Συνάδελφε κ. Αρχιλοχία,
μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου...
Το οτι θα ''ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'' δεν (θά΄πρεπε να) σε κάνει αυτομάτως και ευτυχισμένο ή να σε καθησυχάζει.
Όπως σου γράφει και ο συνάδελφος παρακάτω, το οτι διεκδικεί καλύτερες συνθήκες - αμοιβές για τον βαθμό του δεν σημαίνει πως θα τις κόψει από σένα.
Όσον αφορά στο θέμα της αυτογνωσίας... Μαζί σου.
Ενιαίο λοιπόν μισθολόγιο για ΟΛΟΥΣ και φυσικά : Είτε ίδιες συνθήκες (μεταθέσεις, ωράριο εργασίας κ. Τ. Λ), είτε αποζημιώσεις υπηρεσιών-υπερωριών, ειδικών συνθηκών εργασίας (συμπεριλαμβανομένων των μεταθέσων κ. Τ. Λ) ...
Επέτρεψέ μου μετά από 24 χρόνια υπηρεσίας και παρά το οτι καταλαβαίνω πως τα παραπάνω αποτελούν Ονειρα θερινής νυκτός... Να ελπίζω ακόμη!
-
παντως με 6 περιπου χρονια υπηρεσιας, ΑΕΙ,1200 ενσημα ΙΚΑ, παντρεμενος με δυο παιδια και παιρνω 1150 ευρω περιπου. Ειναι πολλα; Ή δεν τα αξιζω επειδη ειμαι εποπ; Και εσυ κοπιασες και εγω κοπιασα.Ανθυπολοχαγός έγραψε:Ρε παλικάρια. Τι λέτε ; Αν δηλαδή ως ΕΠΟΠ απαιτείτε μισθούς άνω των 1000+ ευρώ ο απόφοιτος παραγωγικής σχολής που έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μπει στο στράτευμα πόσο πρέπει να πάρει... ; Ο καθένας μας θέλει να παίρνει τόσα κ άλλα τόσα απ τη δουλειά του αλλά λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει... Μην ακούω παράλογα πράγματα...
Το θεμα ειναι οτι μας εχουν βαλει να φαγωνομαστε μεταξυ μας για το ποσα παιρνει ο καθενας, θα φτασουμε να μισουμε ο ενας τον αλλο. Αν δεν εχει γινει ηδη.
αλλα σε γενικοτερ πλαισια, το να λαμβανουν οι δημοσιοι υπαλληλοι καλυτερους μισθους απο τον ιδιωτικο τομεα, ειναι λιγο τραβηγμενο
για τα 1150 ευρω που λεει ο φιλος παντως, δεν ειναι και πολλα. Αν αναλογιστει κανεις οτι οικογενει με 2 παιδια, αν δεν μπαινουν στο σπιτι 2000, περνανε παρα πολυ ζορικα
αλλα σε γενικοτερ πλαισια, το να λαμβανουν οι δημοσιοι υπαλληλοι καλυτερους μισθους απο τον ιδιωτικο τομεα, ειναι λιγο τραβηγμενο
για τα 1150 ευρω που λεει ο φιλος παντως, δεν ειναι και πολλα. Αν αναλογιστει κανεις οτι οικογενει με 2 παιδια, αν δεν μπαινουν στο σπιτι 2000, περνανε παρα πολυ ζορικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες