Σε περίπτωση που κάποιος πάθει ένα ατύχημα κάτα τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας (π. χ. τραυματισμό στο πόδι) και χρειαστεί να κάνει επέμβαση, γνωρίζει κανείς αν του την καλύπτει ο στρατός ή αναγκαστικά θα πρέπει να διακοπεί η θητεία ώστε να γίνει η επέμβαση ;
Ευχαριστώ!
Ατύχημα κατά την διάρκεια της θητείας
Αν είναι εν ώρα υπηρεσίας καλύπτεται πλήρως από το στρατό.
Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω ότι την καλύπτει μεν, όμως αν ξεπεράσει το όριο των αναρρωτικών αδειών θα υπηρετήσει παραπάνω.
Σε διαφορετική περίπτωση νομίζω ότι την καλύπτει μεν, όμως αν ξεπεράσει το όριο των αναρρωτικών αδειών θα υπηρετήσει παραπάνω.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο ιστότοπο. Προέκυψε ένα ζήτημα και εξ ου και η ερώτηση, παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει, ας με κατατοπίσει. Είχα ένα μικρο ατύχημα στον στίβο μάχης, στη Καβύλη Έβρου, το έδαφος ήταν καλυμμένο με χιόνι, από κάτω υπήρχε εσοχή την οποία αδυνατούσα να δω και γύρισε το πόδι μου μέσα. Ο ιατρός μου έδωσε 30 μέρες αναρρωτική. Επειδή δεν ευθύνομαι προσωπικά για το ατύχημα και με τις 30 μέρες αναρρωτικής αδείας που μου δόθηκαν σπαταλώνται όλες οι μέρες των αδειών μου (15 ειδική +12 κανονική) + 3. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να πάρω καμμιά άδεια πλέον. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην προσμετρηθούν οι ανωτέρω μέρες και να συνεχίζω να δικαιούμαι των αδειών μου, για παράδειγμα να διενεργηθεί Ε. Δ. Ε. Και επίσης, αν ο δοιικητής μου δώσει και φοιτητική λ. Χ.10 μέρες, θα πρέπει να εκτίσω τις παραπανίσιες ή συνήθως αυτές χαρίζονται;Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
The saint έγραψε:Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο ιστότοπο. Προέκυψε ένα ζήτημα και εξ ου και η ερώτηση, παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει, ας με κατατοπίσει. Είχα ένα μικρο ατύχημα στον στίβο μάχης, στη Καβύλη Έβρου, το έδαφος ήταν καλυμμένο με χιόνι, από κάτω υπήρχε εσοχή την οποία αδυνατούσα να δω και γύρισε το πόδι μου μέσα. Ο ιατρός μου έδωσε 30 μέρες αναρρωτική. Επειδή δεν ευθύνομαι προσωπικά για το ατύχημα και με τις 30 μέρες αναρρωτικής αδείας που μου δόθηκαν σπαταλώνται όλες οι μέρες των αδειών μου (15 ειδική +12 κανονική) + 3. Ως εκ τούτου δεν μπορώ να πάρω καμμιά άδεια πλέον. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην προσμετρηθούν οι ανωτέρω μέρες και να συνεχίζω να δικαιούμαι των αδειών μου, για παράδειγμα να διενεργηθεί Ε. Δ. Ε. Και επίσης, αν ο δοιικητής μου δώσει και φοιτητική λ. Χ.10 μέρες, θα πρέπει να εκτίσω τις παραπανίσιες ή συνήθως αυτές χαρίζονται;Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα φίλε
1. Λοιπόν έχουμε και λέμε αν γίνει Ε. Δ. Ε θα δικαιωθείς και οι 30 μέρες που πήρες θα είναι άγραφες οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με την ειδική άδεια.
2. Αν πάρεις τώρα 10 μέρες φοιτητική και δεν δικαιωθείς στην Ε. Δ. Ε (πράγμα απίθανο) θα υπηρετήσεις όσες μέρες άδεια πάρεις από εδώ μέχρι την απολυσή σου
EΥχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δύο ερωτήσεις ακόμα:1. Ποιός κινεί την διαδικασία της Ε. Δ. Ε. δηλαδή χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια αίτηση;2.Eίναι δύσκολο να "κινηθεί";
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
The saint έγραψε:EΥχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δύο ερωτήσεις ακόμα:1. Ποιός κινεί την διαδικασία της Ε. Δ. Ε. Δηλαδή χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια αίτηση;2.Eίναι δύσκολο να "κινηθεί";
Θα πας στο 1ο γραφείο και θα σου πούνε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις
Σ`ευχαριστώ, καλό βράδυ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης