Μονιμοποίηση Επαγγελματία Οπλίτη
Φιλε Γιωργο εαν πεσεις σε ανθρωπο που θα σε καταλαβει εχει καλος και σου γραψει κανα κιλο πιο κατω Αλλα υπαρχουν και συναδελφοι Οπου τους εκαναν μεχρι και εισαγωγη στο νοσοκομειο Για να χασουν τα κιλα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Δλδ απο οτι λετε ειναι πολυ δυσκολο να σε κοψουν και να μην μονυμοποιηθεις,
Σωσταααααααααα
Αν μπω απο εποπ ποσα χρονια υποχρεουμαι να ειμαι μεσα; και επισης μηπως ξερετε αν ειναι ευκολο η δυσκολο να μπει καποιος απο εποπ;
Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!
«Οι ΕΠΟΠ, είναι μόνιμοι», γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,μετά από σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από ενδιαφερόμενους! Συνεπώς, προς τι η «δοκιμασία» από την οποία καλούνται να περάσουν οι ΕΠΟΠ με τη συμπλήρωση επτά ετών υπηρεσίας;
Όπως αποκαλύπτει έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ , το ΝΣΚ επισημαίνει στην γνωμοδότησή του ότι «από τη γραμματική διατύ πωση των διατά ξεων των ά ρθρων 1 και 5 του νό μου περί ΕΠ. ΟΠ διαπιστώ νεται λεκτική τουλά χιστον αντί φαση ως προς την υπηρεσιακή κατά στασή τους, καθό σον στο μεν ά ρθρο 1 ορί ζεται ό τι «... κατατά σσονται και υπηρετού ν ως Μό νιμοι ... », στο δε ά ρθρο 5 (σε συνδυασμό και με τα οριζό μενα στο ά ρθρο 11) ό τι «... μετά την συμπλή ρωση της «επταετού ς» υπηρεσί ας μπορού ν να μονιμοποιηθού ν... ».
Onalert.gr
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
ας το διαβασουν μερικοι ΄΄συναδελφοι΄΄ που εδω και δυο μηνες σπερνουν ψευδεις ειδησεις παιζουν και χαιρονται με το αγχος χιλιαδων στελεχων. Επισης να το διαβασουν και καποιοι επ. Οπ οι οποιοι οταν υπεγραφαν προκυρηξη δεν ηξεραν τι υπεγραφαν και ακομη χειροτερα μετα απο 7 ετη στην υπηρεσια δεν γνωριζουν ακομη τον νομο που διεπει τους επ. Οπ και τι λεει αυτος περι της μονιμοποιησης με αποτελεσμα να λενε οτι τους κατεβει μιλωντες με λογια του αερα καλο απογευμα...Nassos έγραψε:Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!
«Οι ΕΠΟΠ, είναι μόνιμοι», γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,μετά από σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από ενδιαφερόμενους! Συνεπώς, προς τι η «δοκιμασία» από την οποία καλούνται να περάσουν οι ΕΠΟΠ με τη συμπλήρωση επτά ετών υπηρεσίας;
Όπως αποκαλύπτει έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ , το ΝΣΚ επισημαίνει στην γνωμοδότησή του ότι «από τη γραμματική διατύ πωση των διατά ξεων των ά ρθρων 1 και 5 του νό μου περί ΕΠ. ΟΠ διαπιστώ νεται λεκτική τουλά χιστον αντί φαση ως προς την υπηρεσιακή κατά στασή τους, καθό σον στο μεν ά ρθρο 1 ορί ζεται ό τι «... κατατά σσονται και υπηρετού ν ως Μό νιμοι ... », στο δε ά ρθρο 5 (σε συνδυασμό και με τα οριζό μενα στο ά ρθρο 11) ό τι «... μετά την συμπλή ρωση της «επταετού ς» υπηρεσί ας μπορού ν να μονιμοποιηθού ν... ».
Onalert.gr
Το παραπάνω είναι η συνέχεια του άρθρου, έτσι για αν ήμαστε ακριβείς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαχωρίζουν τους εποπ από τους άλλουν υπαξ. Αφού τουλάχιστον σε επίπεδο γνώσεων πάνω στην δουλειά τους είναι το ίδιο. Εκτός και αν κάνω λάθος.Όμως το μπλέξιμο με το status των ΕΠΟΠ, δεν τελειώνει εδώ. Ο νόμος περί ιεραρχίας και προαγωγών 3883 του κ. Βενιζέλου κάνει λόγο γενικώς για στελέχη των ΕΔ, χωρίς να διαχωρίζει αξιωματικούς, υπαξιωματικού κ. Λ. Π.
ΕΠΟΠ, τρίτεκνος έκανε αναφορά προς το ΓΕΣ με την οποία έθετε ζήτημα μη μετακίνησής του, αφού ο νόμος Βενιζέλου, προβλέπει ότι οι τρίτεκνοι δεν μετατίθενται! Πανικός!
Το ΓΕΣ πριν καν συντάξει την απάντησή του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ΕΠΟΠ, στον οποίο απάντησε ότι η πρόβλεψη για τους τρίτεκνους δεν αφορά στους ΕΠΟΠ. Με βάση της διατύπωση του νόμου, αυτό μπορεί νομικά να είναι και ανοιχτό. Συνεπώς, αναμένονται εξελίξεις που μπορεί να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τόσο την ηγεσία του ΓΕΣ, όσο και του υπουργείου Άμυνας!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Aκριβως Ελενη, δλδ απορω με τις διακρισεις! Αλλα να δω εγω τι θα κανουν αν αυτος ο ανθρωπος βαλει δικηγορο τι θα κανουν... Ο νομος ειναι σαφης, δεν γραφει στελεχη Μονο απο σσε η σμυ η απο οποιαδηποτε αλλη στρατιωτικη σχολη κ οχι εποπ! Πρεπει να κινηθει νομικα και να Διεκδικησει αυτα που πρεπει... Ελεος πια με αυτες τις διακρισεις!ελενη έγραψε:Το παραπάνω είναι η συνέχεια του άρθρου, έτσι για αν ήμαστε ακριβείς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαχωρίζουν τους εποπ από τους άλλουν υπαξ. Αφού τουλάχιστον σε επίπεδο γνώσεων πάνω στην δουλειά τους είναι το ίδιο. Εκτός και αν κάνω λάθος.Όμως το μπλέξιμο με το status των ΕΠΟΠ, δεν τελειώνει εδώ. Ο νόμος περί ιεραρχίας και προαγωγών 3883 του κ. Βενιζέλου κάνει λόγο γενικώς για στελέχη των ΕΔ, χωρίς να διαχωρίζει αξιωματικούς, υπαξιωματικού κ. Λ. Π.
ΕΠΟΠ, τρίτεκνος έκανε αναφορά προς το ΓΕΣ με την οποία έθετε ζήτημα μη μετακίνησής του, αφού ο νόμος Βενιζέλου, προβλέπει ότι οι τρίτεκνοι δεν μετατίθενται! Πανικός!
Το ΓΕΣ πριν καν συντάξει την απάντησή του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ΕΠΟΠ, στον οποίο απάντησε ότι η πρόβλεψη για τους τρίτεκνους δεν αφορά στους ΕΠΟΠ. Με βάση της διατύπωση του νόμου, αυτό μπορεί νομικά να είναι και ανοιχτό. Συνεπώς, αναμένονται εξελίξεις που μπορεί να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τόσο την ηγεσία του ΓΕΣ, όσο και του υπουργείου Άμυνας!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Πολιτη, εισαι κ εσυ εποπ της 3ης σειρας; Περιμενεις κ εσυ την ορκωμοσια ωστε να ειστε κ επισημως μονιμος πλεον;POLITHS έγραψε:ας το διαβασουν μερικοι ΄΄συναδελφοι΄΄ που εδω και δυο μηνες σπερνουν ψευδεις ειδησεις παιζουν και χαιρονται με το αγχος χιλιαδων στελεχων. Επισης να το διαβασουν και καποιοι επ. Οπ οι οποιοι οταν υπεγραφαν προκυρηξη δεν ηξεραν τι υπεγραφαν και ακομη χειροτερα μετα απο 7 ετη στην υπηρεσια δεν γνωριζουν ακομη τον νομο που διεπει τους επ. Οπ και τι λεει αυτος περι της μονιμοποιησης με αποτελεσμα να λενε οτι τους κατεβει μιλωντες με λογια του αερα καλο απογευμα...Nassos έγραψε:Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!
Onalert.gr

Dum spiro spero
- POLITHS
φιλε μου δεν νομιζω οτι εχει σημασια τι ειμαι εγω οσο για την μονιμοτητα ας ειμαστε υγιεις και καλοι επαγγελματιες Και ειναι δεδομενη στον στρατο αυτος που δουλευει και προσφερει ποτε δεν θα βγει χαμενος ασχετα εαν καποιες φορες αισθανεται μ... ςilly έγραψε:Πολιτη, εισαι κ εσυ εποπ της 3ης σειρας; Περιμενεις κ εσυ την ορκωμοσια ωστε να ειστε κ επισημως μονιμος πλεον;POLITHS έγραψε:ας το διαβασουν μερικοι ΄΄συναδελφοι΄΄ που εδω και δυο μηνες σπερνουν ψευδεις ειδησεις παιζουν και χαιρονται με το αγχος χιλιαδων στελεχων. Επισης να το διαβασουν και καποιοι επ. Οπ οι οποιοι οταν υπεγραφαν προκυρηξη δεν ηξεραν τι υπεγραφαν και ακομη χειροτερα μετα απο 7 ετη στην υπηρεσια δεν γνωριζουν ακομη τον νομο που διεπει τους επ. Οπ και τι λεει αυτος περι της μονιμοποιησης με αποτελεσμα να λενε οτι τους κατεβει μιλωντες με λογια του αερα καλο απογευμα...Nassos έγραψε:Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!
Onalert.gr
-
- Στρατηγός
ειμαι φιληPOLITHS έγραψε:
φιλε μου δεν νομιζω οτι εχει σημασια τι ειμαι εγω οσο για την μονιμοτητα ας ειμαστε υγιεις και καλοι επαγγελματιες Και ειναι δεδομενη στον στρατο αυτος που δουλευει και προσφερει ποτε δεν θα βγει χαμενος ασχετα εαν καποιες φορες αισθανεται μ... ς

Dum spiro spero
- POLITHS
κανενα προβλημα φιλη μουilly έγραψε:ειμαι φιληPOLITHS έγραψε:
φιλε μου δεν νομιζω οτι εχει σημασια τι ειμαι εγω οσο για την μονιμοτητα ας ειμαστε υγιεις και καλοι επαγγελματιες Και ειναι δεδομενη στον στρατο αυτος που δουλευει και προσφερει ποτε δεν θα βγει χαμενος ασχετα εαν καποιες φορες αισθανεται μ... ςΔεν ειναι αδιακρισια, απλα θεωρω πως εχεις πολυ σωστο λογο κ λες τα πραγματα με το ονομα τους... Κ την προταση που εβαλα σε μπολτ με καλυπτει απολυτα, σωτος επαγγελματισμος κ ολα γινονται ασχετα αν πολλες φορες κανουμε πολλα χωρις να γουσταρουμε... Η απλα ηθελα να μαθω αν εισαι ηδη μονιμος η θα γινεις τις επομενες χρονιες... Εφοσον δεν θες να πεις ειναι απολυτα σεβαστο

Καλα περιμενετε πρωτα να βγει η διαταγη ρε μονιμοι...
- POLITHS
δεν σε χαλασε καθολου να σου στειλω την αποφαση και με email γιατι σε βλεπω δυσπιστο κυριε εθελοντη ειλικρινα χαιρομαι που στην μοναδα μου που υπηρετουμε μονο στελεχη και εχουμε 20 εμθ κανενας Απο αυτους δεν εχει τις αποψεις σου και ολοι μαζι προσπαθουμε να βγαλουμε το προγραμμα χωρις γκρινια και μιζερια εσυ μαλλον σε κανα γραφειακι θα εισαι ατσαλακωτος να γλειφεις τιποτα αξκους γιατι αν ησουν στο βουνο Και κουβαλαγες Κανα bergin και ετρωγες τα ιδια γ... Α με τους επ. Οπ τοτε θα εκτιμουσες και Θα καταλαβαινες οτι ειμαστε συνεργατες και μια ζωη θα μας τρως στην μαπα και αν χαλιεσαι αποστρατευσου... Α! Ξεχασα επειδη εγινες μονιμος +10 χρονακια υπηρεσιας καληνυχτα κομπλεξικε...emth έγραψε:Καλα περιμενετε πρωτα να βγει η διαταγη ρε μονιμοι...
-
- Στρατηγός
καλυτερα να μην μιλατε εσεις οι εμθ διοτι μολις εσκασαν μυτη οι φυλλαδες για απολυση στρατιωτικων αμεσως σταλθηκε σημα στις μοναδες σας να κανετε τα χαρτια σας για μονιμοποιηση, οποτε τοσα χρονια ησασταν κ εσεις επι ξυλου κρεμαμενοι...emth έγραψε:Καλα περιμενετε πρωτα να βγει η διαταγη ρε μονιμοι...
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης