575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
George26
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από George26 »

Nikos4 έγραψε:Για το #2: Ο αδελφός μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Δεν είχαν αρβύλες στο νούμερο του και του επέτρεψαν να φοράει τα αθλητικά του. Τελικά αγοράσαμε με ειδική παραγγελία από ένα μαγαζί αρβύλες στο νούμερο του και του τις πήγαμε. Ελπίζω να βοήθησα Εικόνα

Τώρα έδωσες τροφή για συζήτηση...
1) Δηλ. Με τα αθλητικά έμπαινε σε λάσπες, έκανε ασκήσεις και τα σχετικά; Τι σόι... Αθλητικο ηταν αυτό;ΕικόναΝα το πάρω αν είναι!
2) Μήπως έχεις τα στοιχεία του μαγαζιού (κάνα τηλ. Ή διεύθυνση) ; Αχρείαστα να ναι... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Thanks.
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nikos4 »

George26 έγραψε:
Nikos4 έγραψε:Για το #2: Ο αδελφός μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Δεν είχαν αρβύλες στο νούμερο του και του επέτρεψαν να φοράει τα αθλητικά του. Τελικά αγοράσαμε με ειδική παραγγελία από ένα μαγαζί αρβύλες στο νούμερο του και του τις πήγαμε. Ελπίζω να βοήθησα Εικόνα

Τώρα έδωσες τροφή για συζήτηση...
1) Δηλ. Με τα αθλητικά έμπαινε σε λάσπες, έκανε ασκήσεις και τα σχετικά; Τι σόι... Αθλητικο ηταν αυτό;ΕικόναΝα το πάρω αν είναι!
2) Μήπως έχεις τα στοιχεία του μαγαζιού (κάνα τηλ. Ή διεύθυνση) ; Αχρείαστα να ναι... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Thanks.

1) Μην φανταστείς, μια βδομάδα τα φορούσε, μετά στο πρώτο επισκεπτήριο του πήγαμε τις αρβύλες. Ναι έμπαινε στις λάσπες με τα Παπούτσια Και μετά τα τίναζε για να καθαρίσουν...

2) Θα στα στείλω με προσωπικό μήνυμα.

Πζν 575

Δημοσίευση από Πζν 575 »

Λοιπον φιλαρακια οταν εσεις θα περνατε την πυλη εγω θα απολυομαι. Τα πραγμματα Ειναι απλα. Μην τρλενεστε!
Υπνοσακος ΔΕΝ επιτρεπετε για κανενα λογο οταν εισαι νεος και τα κρεβατια ειναι καθαρα χωρις κοριους και αλλα ζωιφια. Οταν πια μετα απο καμια 40αρια μερες φορεσεται το πρασινο μπερε τα πραγματα καπος αλλαζουν προς το καλυτερο! Θα ψιλοπιξετε αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα, καλη θυτεια !
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikos4 »

Πζν 575 έγραψε:Λοιπον φιλαρακια οταν εσεις θα περνατε την πυλη εγω θα απολυομαι. Τα πραγμματα Ειναι απλα. Μην τρλενεστε!
Υπνοσακος ΔΕΝ επιτρεπετε για κανενα λογο οταν εισαι νεος και τα κρεβατια ειναι καθαρα χωρις κοριους και αλλα ζωιφια. Οταν πια μετα απο καμια 40αρια μερες φορεσεται το πρασινο μπερε τα πραγματα καπος αλλαζουν προς το καλυτερο! Θα ψιλοπιξετε αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα, καλη θυτεια !

Να σε ρωτήσω. Έκανες όλη σου την θητεία στην Αυλώνα Ως πεζοναύτης ή σε έστειλαν αλλού; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Spectre
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Spectre »

Παιδια θα υπαρξη καποιο προβλημα που εχω μυωπια 0,75; Δλδ δν βλεπω καλα μακρια [:^ (]
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

Spectre έγραψε:Παιδια θα υπαρξη καποιο προβλημα που εχω μυωπια 0,75; Δλδ δν βλεπω καλα μακρια [:^ (]

Μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμός
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikos4 »

Spectre έγραψε:Παιδια θα υπαρξει καποιο προβλημα που εχω μυωπια 0,75; Δλδ δν βλεπω καλα μακρια [:^ (]

Κανένα απολύτως.

Panagiotisfadar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Panagiotisfadar »

Ρε παιδια ηρθε το χαρτι και λεει οτι εχει επιλεγει για ειδικες δυναμεις και υποχρεουται να καταταγει ςτο κετθ ςτην αυλωνα... τι ειναι αυτο;

οποιος ξερει ας απαντηςει... ! ...

Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Μπηκες στο καταλληλο θεμα. Για να γραψεις εδω ξερεις.

575 ταγμα πεζοναυτων. Ειδικες Δυναμεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

Panagiotisfadar έγραψε:Ρε παιδια ηρθε το χαρτι και λεει οτι εχει επιλεγει για ειδικες δυναμεις και υποχρεουται να καταταγει ςτο κετθ ςτην αυλωνα... τι ειναι αυτο; οποιος ξερει ας απαντηςει... ! ...

Πάντως δεν είναι μανιτάρι μαγικό Εικόνα. Υπάρχουνε 3-4 θέματα για τους πεζοναύτες στο φόρουμ αν έχεις όρεξη κάτσε και ρίξε μια ματιά
Πεζοναύτες: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Πεζοναύτες: Ειδικότητες Πεζοναύτες: Τάγματα Πεζοναυτών (Τ/ΠΝ)

...
Panagiotisfadar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αυτο που ειδα οτι παρουσιαζομαι ως μαυροσκουφης και μετα απο μερες περναει κλιμακιο και ρωταει9 ποιοι θελουν πεζοναυτες ισχυει?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι ισχύει, αλλά εσύ δεν είσαι στα "Τεθωρακισμένα" (ΤΘ) από τη στιγμή που το σημείωμα γράφει "Ειδικές Δυνάμεις"Εικόνα.
Panagiotisfadar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και κάτι ακόμα. Το δίπλωμα από την σχολή που έχω θα μετρήσει για την ειδικότητα που θα μου δώσουν;
Panagiotisfadar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Παιδια οποιος γνωριζει ας απαντησει. Η ειδικοτητα που θα εχω στο στρατο θα ειναι βαση του διπλωματος που εχω ή οχι;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

Panagiotisfadar έγραψε:Παιδια οποιος γνωριζει ας απαντησει. Η ειδικοτητα που θα εχω στο στρατο θα ειναι βαση του διπλωματος που εχω ή οχι;
Καμια σχεση
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης