Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λογαμύντωρ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Λογαμύντωρ »

Εγώ πάλι. Επειδή με ενημέρωσαν σήμερα ότι ενδεχομένως τελικά να βάλουν τις εξετάσεις μετά το Νοέμβρη, ήθελα να ρωτήσω, εάν θεωρητικά μπω 16-19 Νοέμβρη πότε τελειώνω τη βασική εκπαίδευση; Και πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια για να δώσω τις εξετάσεις για την υποτροφία; Δεκέμβρη, Γενάρη; Για να τους ενημερώσω δηλαδή. Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λογαμύντωρ έγραψε:Εγώ πάλι. Επειδή με ενημέρωσαν σήμερα ότι ενδεχομένως τελικά να βάλουν τις εξετάσεις μετά το Νοέμβρη, ήθελα να ρωτήσω, εάν θεωρητικά μπω 16-19 Νοέμβρη πότε τελειώνω τη βασική εκπαίδευση; Και πότε θα μπορέσω να πάρω άδεια για να δώσω τις εξετάσεις για την υποτροφία; Δεκέμβρη, Γενάρη; Για να τους ενημερώσω δηλαδή. Ευχαριστώ.

35 μέρες θα κάτσεις στο κέντρο μετά φεύγεις για μετάθεση. Άρα ιανουάριο μπορείς να πάρεις άδεια
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από mysterio »

Καλημερα παιδες! σαν φανταρος φοιτητης γνωριζω οτι δικαιουμαι αδεια (; ) - εξοδο (; ) την περιοδο της εξεταστικης, ομως αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν υπαρχει περιορισμος σε αυτες και στη συχνοτητα τους για παραδειγμα μερα παρα μερα.
επισης θα πρεπει να προσκομιζω στο στρατοπεδο και βεβαιωση του καθηγητη οτι παρεβρεθηκα στην εξεταση αν δν κανω λαθος.
ακομη σε περιπτωση που ενω ειμαι φανταρος πεσει η ορκομωσια μου δικαιουμαι καποια αδεια για να παρεβρεθω σε αυτην και τι γινεται αν τυχει η ορκομοσια να πεσει τις πρωτες εβδομαδες που μπορει να βρισκομαι στο κεντρο;
ευχαριστω για το χρονο σας ΕικόναΕικόνα

DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Μηχανικος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από DasBoot »

Φιλος για καθε μαθημα που δινεις δικαιουσαι 2 μερες αδεια. Δηλαδη ανα δυο
μερες αδειας θες βεβαιωση του καθηγητη οτι πηγες και εδωσες. Οποτε
πρεπει να βολευει και λιγο το προγραμμα. Αν χρωστας βεβαια 10 μαθηματα
δεν παιζει να παρεις 20 μερες αδεια,5-6 συνηθως δινουν.

Αδεια πριν την ορκομωσια πολυ χλωμο, αν ορκιστεις ειναι
στον διοιτητη ποσο και αν θα σου δοσει. Αλλοι φιλοι μου
πηραν αλλοι οχι...

Αν εχεις βυσμα διαβαινε και ριζικο περπατει...
...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Φοιτητική άδεια

Κοιτα για να πω πως πραγματικα ειναι τα πραγματα χρωσταω μονο 2 μαθηματα, σπουδαζω στην πατρα και ειμαι στη χιο! οποτε το θεμα ειναι οντως εαν βολευει το προγραμμα γιατι αν ειναι κολλητα αυτα τα 2 μαθηματα (πχ μερα παρα μερα) γινεται να μου δωσουν πχ 5 μερες αδεια (μαζι δλδ με οδοιπορικα) ;
και σε περιπτωση που εχουν καποια διαφορα ημερων μεταξυ τους θα παρω αντιστοιχα στο καθενα αδεια + οδοιπορικα;
δυστυχως φιλε βυσμα δν παιζει οποτε δν διαβαινω Εικόνα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
και κατι τελευταιο ρε παιδες, σε περιπτωση που οσο ειμαι φανταρος (μετα την ορκωμοσια)
τυχει να εχω παρουσιαση πτυχιακης εργασιας παλι δικαιουμαι αντιστοιχη αδεια με αυτη των εξεταστικων;
συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να ξερω να μην τρεχω τελευταια στιγμη Εικόνα
ναστε καλα παιδια !Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από dn24 »

mysterio έγραψε:Κοιτα για να πω πως πραγματικα ειναι τα πραγματα χρωσταω μονο 2 μαθηματα, σπουδαζω στην πατρα και ειμαι στη χιο! Οποτε το θεμα ειναι οντως εαν βολευει το προγραμμα γιατι αν ειναι κολλητα αυτα τα 2 μαθηματα (πχ μερα παρα μερα) γινεται να μου δωσουν πχ 5 μερες αδεια (μαζι δλδ με οδοιπορικα) ;
και σε περιπτωση που εχουν καποια διαφορα ημερων μεταξυ τους θα παρω αντιστοιχα στο καθενα αδεια + οδοιπορικα;
δυστυχως φιλε βυσμα δν παιζει οποτε δν διαβαινω Εικόνα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
και κατι τελευταιο ρε παιδες, σε περιπτωση που οσο ειμαι φανταρος (μετα την ορκωμοσια)
τυχει να εχω παρουσιαση πτυχιακης εργασιας παλι δικαιουμαι αντιστοιχη αδεια με αυτη των εξεταστικων;
συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να ξερω να μην τρεχω τελευταια στιγμη Εικόνα
ναστε καλα παιδια !Εικόνα
στην παρουσιαση της πτυχιακης σου, θα παρεις την φοιτητικη αδεια που δικαιεισαι, κ παιρνουν ολοι. Ναι παλι την δικαιεισαι, απλα θα παρεις απο την σχολη σου πιστοποιητικο οτι παρουσιασες πτυχιακη εργασια. Αν εχεις συνεργασιμο διοικητη με ανθρωποκεντρικη διοικηση, και 5 μερες αδεια θα παρεις κ θα κολλησεις κ την φοιτητικη. Πχ ο δικος μας δεν "κολλαει" μερες το παει προβλεπομενα.(ετσι προβλεπεται κανονικα). Στις διαφορες ημερων δεν θα παρεις οδοιπορικα, δεν υπαρχει αυτο, τα οδοιπορικα τα δικαιουμαστε ολοι με την αρχομενη, και την ληξη της αδειας μας, για αυτο λεγονται κ οδοιπορικα. Ενδιαμεσα μονο οτι αδειες εχεις κ μπορεις να κολλησεις θα βαλεις (χωσε κ καμια τιμητικη αν εχεις).

...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Φοιτητική άδεια

Ευχαριστω πολυ ρε dn24 πιστευω οτι κατατοπιστικα επαρκως με αυτες τις πληροφοριες!
Εικόνα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από dn24 »

mysterio έγραψε:Ευχαριστω πολυ ρε dn24 πιστευω οτι κατατοπιστικα επαρκως με αυτες τις πληροφοριες!
Εικόνα

στην διαθεση σου για οτιδηποτε, και ολων, οσων θελουν να μαθουν κατι, και μπορω να βοηθησω. Και εγω μαθαινω ακομη, οι γνωσεις δεν εχουν οροφη, αλλα οτι ξερω εχω την προθεση να κατατοπισω τον κοσμο.

G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από G47 »

Χρονια πολλα σε ολους.
Εχω κανει αιτησεις σε Πανεπιστημια της Αγγλιας και δινω το Φεβρουαριο εξετασεις για το Ielts που ειναι προαπαιτουμενο πτυχειο και θα ηθελα να παρω φοιτητικη αδεια.
Ειναι εφικτο;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από dn24 »

G47 έγραψε:Χρονια πολλα σε ολους.
Εχω κανει αιτησεις σε Πανεπιστημια της Αγγλιας και δινω το Φεβρουαριο εξετασεις για το Ielts που ειναι προαπαιτουμενο πτυχειο και θα ηθελα να παρω φοιτητικη αδεια.
Ειναι εφικτο;

αφου την αιτηθεις, ο νομιμος τροπος ειναι να φερεις ενα πιστοποιητικο απο το πανεπιστημιο σου οτι συμμετειχες σε εξετασεις. Ετσι θα εισαι καλυμενος κ εσυ, κ ο Δκτης σου. Το πιθανοτερο να στο ζητησει, αναλογα τον Δκτη. Εχω τυχει κ στις 2 περιπτωσεις Δκτων, ομως το σωστο ειναι να στο ζητησει, θα στο πει στην αναφορα ταγματος, τουλαχιστον ο δικος μας εκει το λεει. Στην διαθεση σου, για οτι μας ειναι δυνατον να σε βοηθησουμε.

G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από G47 »

Μα δεν ειναι εξετασεις πανεπιστημιου αλλα εξετασεις για να μπω στο πανεπιστημιο.
Μπορω να φερω χαρτι ασφαλως, αλλα θα ειναι του φορεα που διοργανωνει τις εξετασεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

G47 έγραψε:Μα δεν ειναι εξετασεις πανεπιστημιου αλλα εξετασεις για να μπω στο πανεπιστημιο.
Μπορω να φερω χαρτι ασφαλως, αλλα θα ειναι του φορεα που διοργανωνει τις εξετασεις.

δεν μπορείς να πάρει φοιτητική αλλά μπορείς να πάρεις κανονική άδεια για να κάνεις την δουλειά σου...
G47
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από G47 »

Προφανως αυτο θα κανω αν δε γινεται, αλλα ειναι κριμα γιατι ειναι ουσιαστικα κατι που χρειαζομαι για το πανεπιστημιο, τυπικο θεμα δηλαδη...
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Signaller »

G47 έγραψε:Τα οδοιπορικα απο ποσες ημερες αδειας και πανω δινονται;
Η δεν εχει σημασια η διαρκεια της αδειας;
Τα οδοιπορικά εξαρτόνται από τον διοικητή σου. Σε εμάς είχε δώσει 3 μέρες σε έναν ντόπιο Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
stavroula
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από stavroula »

Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που στέλνω στο forum και θα ήθελα να σας πω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Δεν στέλνω βέβαια για μένα όπως είναι φανέρο αλλά για το αγόρι μου. Ξέρω ότι αυτό είναι λίγο περιέργο αλλά αυτή την περίοδο είναι μέσα στο στρατοπέδο οπότε δεν υπάρχει κι άλλη επιλογή!:) Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι η βοήθειά σας ήταν ανεκτίμητη τους τελευταίους 2 μήνες και θα συνεχίσει να είναι απ'οτι προβλέπω.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπον ειναι το εξής: Μπορεί να πάρει φοιτητική άδεια κατά τη διάρκεια της ΣΒΕΑ;
Και κάτι άλλο, μετά την απονομή του πράσινου μπερέ δικαιούνται άδεια; Να σημειώσω ότι η απονομή γίνεται αύριο και δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα και έχω διαβάσει από άλλους στο forum ότι συνηθίζεται να παίρνουν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες