Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΓΓΕΛΟΣ1993

Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ1993 »

Κι εγω στην ίδια κατασταση με την κοπελα ειμαι... Εγω θα δωσω φετος πανελλήνιες και ειμαι θεωρητική... Δεν λεω καλα τα παω αλλα δν με ενδοιαφέρουν τα επαγγελματα της θεωρητικης... Αν παρω μαθηματικα θα μπορεσω να παω για ναυτικων δοκιμων και ποσα μορια χρειαζονται για να εισαχθεις στην σχολη; Ας απαντησει καποιος...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Αγγελε κι εγω θεωρητικη ειμαι και το εχω ψαξει... Λοιπον τα μορια για ΣΝΔ με τις φετινες βασεις ειναι μαχιμοι γεν. Σειρα 17464 που σημαινει οτι εσυ θα πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 1500 μορια πανω απο αυτα για να εισαι οριακα σε περιπτωση που ανεβουν. Δηλαδη περιπου 19000 χιλιαδες... Στη περιπτωωση που τα πιασεις θα προτεινα σσασ... Αυτα απο μενα... Σκεψου το καλα και σοβαρα γιατι δεν ειναι καιρος για πειραματα! Εσυ αποφασιζεις... Καλη επιτυχια!
renie_7
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από renie_7 »

Παιδιαααα

εχω μια ΣΟΣ ερωτηση

για να μπω στη σχολη μονιμων υπαξιωματικων ναυτικου μπορω και απο θεωριτικη κατευθυνση;

οποιος μπορει να απαντησει συντομα 9α μεσωσει

ειμαι Β λυκειου και προσπαθω να επιλεξω κατευθυνση και δεν εχω και πολυ χρονο ακομα αν θελω να αλλαξω... Εικόνα

Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ναι μπορεις αλλα πρεπει να διαβασεις πολυ περισοτερο απ οτι θα χρειαζοσουν αν πηγαινες απο τεχνολογικη κατευθυνση επειδη θα χασεις μορια. Αρκει βεβαια να επιλεξεις στη τριτη λυκειου ως μαθημα επιλογης τα μαθηματικα γενικης παιδειας. Καλη τυχη.
alexandros

Δημοσίευση από alexandros »

Με ενδιαφερει η ΣΣΑΣ ψυχολογια... Θελω να μαθω ποιο πεδιο πρεπει να παρω για να ανοιξει η σχολη γιατι δεν μπορω καθολου τα μαθηματικα... Ας μου απαντησει καποιος...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Η ΣΣΑΣ ψυχολογια ειναι στο πρωτο... Παρε βιολογια γενικης... Η οτι αλλο θες... Στο πεδιο σου ειναι ουτως η αλλως

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Μπορω απο θεωριτικη κατευθυνση να μπω νοσηλευτικη επιλεγωντας βιολογια; Αν ναι θα χασω μορια?
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Παω α λυκειο και δεν ξερω ακομα τι να επιλεξω ειμαι αναμεσα σε θεωριτικη και τεχνολογικη. τν θεωριτικη τν προτιμω γιατι τα παω καλα με τα θεωριτικα μαθηματα ενω τν τεχνολογικη γτ μπορω να μπω πιο ευκονα στρατιωτικες σχολεσ αλλα και στην αστυνομια που με ενδιαφερει. εσεις τι κατευθυνση λετε να επιλεξω; Μπορω απο θεωριτικη να μπω σμυ; βοηθειστε με σας παρακαλω
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: μαθήτρια

Δημοσίευση από Maria96 »

Γεια σας παιδιά! Έχω βάλει στόχο να περάσω στην ψυχολογία σσας ξέρω βέβαια ότι θέλει πολλά μόρια κ. Π. Λ. Γιαυτό αποφάσισα ως 2η επιλογή την στρατολογία σσασ. Γίνετε να δηλώσω από την θεωρητική κατεύθυνση την Ευελπίδων σώματα; Πόσα μόρια θα χάσω;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Γινεται αν παρεις μαθηματικα γενικης ως μαθημα επιλογης. Αντι για 20 θα εχεις ανωτερο το 18.600... Μη το επιχειρησεις... Καλα εισαι στο στρατολογικοΕικόναγνωμη μου. Καλη επιτυχια παντως αν κ Ειναι νωρις ακομα για σενα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aggeliki93 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε: Παω α λυκειο και δεν ξερω ακομα τι να επιλεξω ειμαι αναμεσα σε θεωριτικη και τεχνολογικη. Τν θεωριτικη τν προτιμω γιατι τα παω καλα με τα θεωριτικα μαθηματα ενω τν τεχνολογικη γτ μπορω να μπω πιο ευκονα στρατιωτικες σχολες αλλα και στην αστυνομια που με ενδιαφερει. Εσεις τι κατευθυνση λετε να επιλεξω; Μπορω απο θεωριτικη να μπω σμυ; Βοηθειστε με σας παρακαλω
το θεμα ειναι να εισαι καλος σε μαθηματικα και φυσικη για να παρεις τεχνολογικη... Γιατι ακομα κι αν δεν χανεις μορια απο τεχνολογικη για τεταρτο πεδιο και δευτερο που ειναι οι στρατιωτικες σχολες αν δεν γραψεις καλα το εχασες τ παιχνιδι... Απο την αλλη αν πιστευεις οτι θα εχεις καλα αποτελεσματα στα μαθηματα τις θεωρητικης τοτε δεν χανεις τιποτα να πας θεωρητικη γιατι αν γραψεις καλα στη κατευθυνση και μετρια στα μαθηματικα γεν τοτε θα χασεις περιπου 1500 μορια και θα μπορεις να πιασεις τα μορια της σχολης... Εσυ ξερεις ομως τις δυνατοτητες σου. Εγω απλα ελπιζω να δου εδωσα ενα μπουσουλα να μπορεσεις να αποφασισεις... [:) ]
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: μαθήτρια

Δημοσίευση από Maria96 »

Οκ σ'ευχαριστώ πολύ
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Γινεται απο θεωριτικη να δηλωσω αστυνομια και στρατιωτικες σχολες;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αν παρεις αοθ και μαθηματικα μπορεις να διαλεξεις οτι θες. αλλιως απο 1ο πεδιο μονο ΣΣΑΣ ψυχολογων στρατολογων

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης