Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις ειδικες κατηγοριες για στρατιωτικες σχολες και ποιο συγκεκριμενα για την ευελπιδων. ειμαστε τριτεκνοι και ο αδερφος μ ειναι αναπηρος. εγω μπαινω στην ειδικη κατηγορια και αν ναι σε ποια. θα με διευκοληνατε πολυ αν μου απαντουσατε. ευχαριστω
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
elena-tzoulia έγραψε:Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις ειδικες κατηγοριες για στρατιωτικες σχολες και ποιο συγκεκριμενα για την ευελπιδων. Ειμαστε τριτεκνοι και ο αδερφος μ ειναι αναπηρος. Εγω μπαινω στην ειδικη κατηγορια και αν ναι σε ποια. Θα με διευκοληνατε πολυ αν μου απαντουσατε. Ευχαριστω
κατι γνωστοι των γονιων μου που ειναι και αυτοι τριτεκνοι και το ενα παιδι τους ειμαι αμεα θεωρουνται πολυτεκνοι αρα λογικα θα ισχυει το ιδιο και στη δικη σου περιπτωση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες. Αλλα εμενα ο αδερφος μ ειναι αναπηρος απο τροχαιο ατυχημα. Παιζει καποιο ρολο αυτο; Και σε ποια Ειδικη κατηγορια ειμαι στην 3648/α ή στην 3648/β; Παρακαλω οποιος ξερει κατι να το στειλει.
Τελικά Και οι τριτεκνοι θα Ανήκουν Στην Κατηγορία 3648/α! Είναι Σίγουρο!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
ALEKOS έγραψε:Τελικά Και οι τριτεκνοι θα Ανήκουν Στην Κατηγορία 3648/α! Είναι Σίγουρο!

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Σας παρακαλω ας μου απαντησει ενας σιγουρα. Εχω τρια αδερφια εκ των οποιων το ενα ειναι αμεα (67%) υπαγομαι στους πολυτεκνους;
νικος έγραψε:Σας παρακαλω ας μου απαντησει ενας σιγουρα. Εχω τρια αδερφια εκ των οποιων το ενα ειναι αμεα (67%) υπαγομαι στους πολυτεκνους;
Βεβαίως είσαι πολύτεκνος και υπάγεσαι στην ειδική κατηγορία!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Μπιου τσιου να σερωτησω κατι. Εγω εχω 2 αδερφες και η Μια απο αυτες ειναι αμεα Σε ποια κατ υπαγομαι?
TASSOS e.W. έγραψε: Μπιου τσιου να σερωτησω κατι. Εγω εχω 2 αδερφες και η Μια απο αυτες ειναι αμεα Σε ποια κατ υπαγομαι;
Κι εσύ Τάσο είσαι τρίτεκνος, άρα στην ειδ. Κατ.3648/α!
Ι προκυρηξη θα βγει σε 2-3 βδομαδες υπομονη ως τοτε.
Γεια διαβασα οτι υπαρχουν δυο ειδικες κατηγοριες
1 τριτεκνοι και πολυτεκνοι 2οσοι εχουν χασει τον πατερα τους η καποιο συγγενη απο τα τρεια σωματα στρατου
ενας αδερφος του παππου μου ειχε αποφιτησει την σσε νομιζω οπλα εντασομαι σε αυτη την κατηγορια (2). Παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω εκ των προτερονΟ πατερας μου ειναι ανωτερος αξιωματικος εντασομαι σε καποια κατηγορια
1 τριτεκνοι και πολυτεκνοι 2οσοι εχουν χασει τον πατερα τους η καποιο συγγενη απο τα τρεια σωματα στρατου
ενας αδερφος του παππου μου ειχε αποφιτησει την σσε νομιζω οπλα εντασομαι σε αυτη την κατηγορια (2). Παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω εκ των προτερονΟ πατερας μου ειναι ανωτερος αξιωματικος εντασομαι σε καποια κατηγορια
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
VAR έγραψε:Ο πατερας μου ειναι ανωτερος αξιωματικος εντασομαι σε καποια κατηγορια

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Η μαννα μου εχει αλλα 3 αδερφια θεωριται πολυτεκνη. τωρα εγω υπαγομαι σε ειδικη κατηγορια που ειμαι γιος της. θελω σσε
Και μενα εχει η γιαγια μου 12 αδερφια... Λες να υπαγομουν σε ειδικη κατηγορια ;:P Φιλε αν πηγαινε ετσι ολοι οι Ελληνες θα ταν πολυτεκνοι. Εσυ αν ειχες 3 αδερφια θα ησουν σε ειδικη κατηγορια, αυτη τη στιγμη μονο η μανα σου ειναι :P
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης