Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dvlc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από dvlc »

Μαλιστα...

τρεχαματα βλεπω να εχω... Εικόνα

θνξ !Εικόνα
R.Sato

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από R.Sato »

Καλησπέρα. Είχα πάρει αναβολή το 2005 λόγω σπουδών που ισχύει μέχρι το 2014. Το 2007 άλλαξα σχολή αλλά δεν έχω ενημερώσει την στρατολογία.1) έχω κάποια επίπτωση;

2) επειδή τελειώνω τη σχολή φέτος, λέω να μπω φαντάρος τον Αύγουστο. Πότε πρέπει να πάω να κόψω την αναβολή; Έχω χάσει το χαρτί της αναβολής, θα έχω κάποιο πρόβλημα; Αν μπω τον Αύγουστο θα κάνω θητεία 9 μήνες, έτσι;

3) οταν είσαι στρατο μένεις υποχρεωτικά μέσα στο στρατόπεδο ή μπορεις να μένεις και εξω; Επίσης στα στρατόπεδα έχει αίθουσα με βάρη για γυμναστική; Έχει τηλεοράσεις με Νοβα για να βλέπεις αγώνες;

Ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

R.Sato έγραψε:Καλησπέρα. Είχα πάρει αναβολή το 2005 λόγω σπουδών που ισχύει μέχρι το 2014. Το 2007 άλλαξα σχολή αλλά δεν έχω ενημερώσει την στρατολογία.1) έχω κάποια επίπτωση;

2) επειδή τελειώνω τη σχολή φέτος, λέω να μπω φαντάρος τον Αύγουστο. Πότε πρέπει να πάω να κόψω την αναβολή; Έχω χάσει το χαρτί της αναβολής, θα έχω κάποιο πρόβλημα;Αν μπω τον Αύγουστο θα κάνω θητεία 9 μήνες, έτσι;

3) οταν είσαι στρατο μένεις υποχρεωτικά μέσα στο στρατόπεδο ή μπορεις να μένεις και εξω; Επίσης στα στρατόπεδα έχει αίθουσα με βάρη για γυμναστική; Έχει τηλεοράσεις με Νοβα για να βλέπεις αγώνες;

Ευχαριστω

Πολλές ερωτήσεις πιο λίγο χρόνο θα σου έπαιρνε αν έψαχνες στο σαιτ
1. Δεν θα έχεις επιπτώσεις
2. Δες εδώ και η θητεία ειναι 9μηνη
3. Διανυκτέρευση μονάδας
4. Νόβα ναι. Βάρη και αίθουσα όχι
Αλεξης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Αλεξης »

Καλησπερα. Ποιος μπορει να μου απαντησει στο εξης. Εγω πηρα μια αναβολη για πανελληνιες αλλα θελω να τη σταματισω τωρα και να μπω στο στρατο. Μπορει να γινει αυτο; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Αλεξης έγραψε:Καλησπερα. Ποιος μπορει να μου απαντησει στο εξης. Εγω πηρα μια αναβολη για πανελληνιες αλλα θελω να τη σταματισω τωρα και να μπω στο στρατο. Μπορει να γινει αυτο; Ευχαριστω

Μπορείς
Αλεξης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Αλεξης »

Θα εχω καποια επιπτωση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Αλεξης έγραψε:Θα εχω καποια επιπτωση;

Ίσως να στην χρεώσουνε ως κακή χρήση αναβολής
locky
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από locky »

Γεια σας.
θέλω να πάω να κόψω την αναβολή κάποια από αυτές τις μέρες. Τι πρέπει να έχω μαζί μου; Ξέρω για την ταυτότητα, αλλά δεν ξέρω τι είναι το πιστοποιητικό γραμματικών γνώσεων. Επίσης για συγκεκριμένους λόγους δε μπορώ να έχω μαζί μου τη βεβαίωση από τη σχολή. Μπορώ παρόλα αυτά να κόψω την αναβολή; Δε με νοιάζει αν υπηρετήσω ένα μήνα παραπάνω.
χρειάζεται οτιδήποτε άλλο;

επίσης αν και ξέρω ότι έχει περάσει η προθεσμία, θα ήθελα να παρουσιαστώ όσο πιο γρήγορα γινεται. Υπάρχει καμιά περίπτωση να με πάρουν το μάιο; Ή πάμε για άυγουστο; Αν κάνω αυτή τη δήλωση για να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται, παίζει να γίνει τίποτα περίεργο και να μην πάω ούτε τον αύγουστο;

τέλος, παλίοτερα είχα ακούσει ότι όσων τελειώνει η θητεία, μπορούσαν να κάνουν μια αίτηση και να κάτσουν να υπηρετήσουν κι άλλο. Ισχύει αυτό; Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

locky έγραψε:Γεια σας.
θέλω να πάω να κόψω την αναβολή κάποια από αυτές τις μέρες. Τι πρέπει να έχω μαζί μου; Ξέρω για την ταυτότητα, αλλά δεν ξέρω τι είναι το πιστοποιητικό γραμματικών γνώσεων. Επίσης για συγκεκριμένους λόγους δε μπορώ να έχω μαζί μου τη βεβαίωση από τη σχολή. Μπορώ παρόλα αυτά να κόψω την αναβολή; Δε με νοιάζει αν υπηρετήσω ένα μήνα παραπάνω.
χρειάζεται οτιδήποτε άλλο;

επίσης αν και ξέρω ότι έχει περάσει η προθεσμία, θα ήθελα να παρουσιαστώ όσο πιο γρήγορα γινεται. Υπάρχει καμιά περίπτωση να με πάρουν το μάιο; Ή πάμε για άυγουστο; Αν κάνω αυτή τη δήλωση για να πάω όσο πιο γρήγορα γίνεται, παίζει να γίνει τίποτα περίεργο και να μην πάω ούτε τον αύγουστο;

τέλος, παλίοτερα είχα ακούσει ότι όσων τελειώνει η θητεία, μπορούσαν να κάνουν μια αίτηση και να κάτσουν να υπηρετήσουν κι άλλο. Ισχύει αυτό; Ευχαριστώ

1. Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα άλλο
2. Όταν θα κόψεις την αναβολή θα πεις ότι θέλεις να παρουσιαστείς τον Μαιο θα σου δώσουνε να υπογράψεις μια αίτηση και αν εγκριθεί το αιτημά σου θα μπεις μαιο αλλιώς αύγουστο
3. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε τώρα ούτε παλιότερα
vagelis568
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από vagelis568 »

Καλησπέρα παιδιά! Σας παρακαλώ οποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Την προηγουμενη Παρασκευη πήγα στο στρατολογικό γραφείο και έκοψα την αναβολή μου. Κατέθεσα το πτυχίο μου και το χαρτή της αναβολής. ΕπρέπΕ να μου δώσουν κάποιο χαρτί-βεβαίωση; Γιατι μου το ζητάν και δεν ξέρω τι να κάνω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

vagelis568 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σας παρακαλώ οποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Την προηγουμενη Παρασκευη πήγα στο στρατολογικό γραφείο και έκοψα την αναβολή μου. Κατέθεσα το πτυχίο μου και το χαρτή της αναβολής. ΕπρέπΕ να μου δώσουν κάποιο χαρτί-βεβαίωση; Γιατι μου το ζητάν και δεν ξέρω τι να κάνω...

Θα στο στείλουνε με ταχυδρόμο μην βιάζεσαι
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από mihalis19 »

Πήρα τώρα ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο στο ρουφ. ΜΟυ είπαν εκεί ότι για να μπω τον Αύγουστο θα πρέπει να κόψω την αναβολή από 1 Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.
Σε αρχική σελίδα του forum εδώ λέτε ότι για να μπω Αύγουστο πρέπει να κόψω την αναβολή από Από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου. Τι από τα 2 ισχύει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

mihalis19 έγραψε:Πήρα τώρα ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο στο ρουφ. ΜΟυ είπαν εκεί ότι για να μπω τον Αύγουστο θα πρέπει να κόψω την αναβολή από 1 Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.
Σε αρχική σελίδα του forum εδώ λέτε ότι για να μπω Αύγουστο πρέπει να κόψω την αναβολή από Από 1 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου. Τι από τα 2 ισχύει;

Σκέψου λίγο. Θα γινότανε πιστεύεις να κόψεις την αναβολή σου 31 ιουλίου και να παρουσιαζόσουνα 10 αυγούστου; Δεν γίνονται αυτά. Κάτι λάθος θα κατάλαβες

Το λέει και εδώ
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από mihalis19 »

Μπα σίγουρα κατάλαβα καλά γιατί ρώτησα 2 φορές. Σιγκερκιμένα λέω είστε σίγουρος; Γιατί είχα δει από εδω΄πότε είναι η σωστή ημερομηνία. Εκτός από αυτό πήρα πάλι τηλέφωνο σε άλλο τηλ και ο άλλους μου είπε τις σωστές ημερομηνίες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Οι σωστές ημερομηνίες είναι αυτές που έχουμε στο φόρουμ. Οι ίδιες ακριβώς υπάρχουνε και στην ιστιοσελίδα της στρατολογίας.Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες