ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

Για να σε παρουν εκπαιδευτη στο ΚΕ. Ε. Δ σε προτεινει και αποφασιζει ο λοχαγος σου σε συνδιασμο κ εγκριση του διοικητη σου η βγαινει η ενδειξη της αποσπασης σου με καποιο αλλο τροπο;

Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από POLITHS »

Hyper έγραψε: Για να σε παρουν εκπαιδευτη στο ΚΕ. Ε. Δ σε προτεινει και αποφασιζει ο λοχαγος σου σε συνδιασμο κ εγκριση του διοικητη σου η βγαινει η ενδειξη της αποσπασης σου με καποιο αλλο τροπο;

βυσμα και μετα ολα τα αλλα...
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

POLITHS έγραψε:
Hyper έγραψε: Για να σε παρουν εκπαιδευτη στο ΚΕ. Ε. Δ σε προτεινει και αποφασιζει ο λοχαγος σου σε συνδιασμο κ εγκριση του διοικητη σου η βγαινει η ενδειξη της αποσπασης σου με καποιο αλλο τροπο;

κανεις λαθος διοτι οι περισσοτεροι δεν επιθυμουν κατι τετοιο μιας κ εχει μεγαλες ευθυνες μπορεις ευκολα να φυγεις με πολλες μερες φυλακης κ επισης σε πιανουν κ κανονικες υπηρεσιες σαν εκπαιδευτης, κ γερμανικο κ απολα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Hyper έγραψε:
POLITHS έγραψε:

κανεις λαθος διοτι οι περισσοτεροι δεν επιθυμουν κατι τετοιο μιας κ εχει μεγαλες ευθυνες μπορεις ευκολα να φυγεις με πολλες μερες φυλακης κ επισης σε πιανουν κ κανονικες υπηρεσιες σαν εκπαιδευτης, κ γερμανικο κ απολα.

ναι αυτό το καταλαβαίνουνε μετά. Θα συμφωνήσω με πολίτη.
Άβαταρ μέλους
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:
Hyper έγραψε:
POLITHS έγραψε:

ναι αυτό το καταλαβαίνουνε μετά. Θα συμφωνήσω με πολίτη.
φιλε hyper πιστεψε με οτι εχει πολλα 19 χρονα παιδακια που το μονο που τους νοιαζει ειναι να το παιζουν εκπαιδευτες στους νεοσυλλεκτους και ολα τα αλλα δεν τους νοιαζουν
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Περαν του βυσματος που ισως καποιοι να βαζουν, ειναι θεμα αποφασης λοχαγου κατοπιν συνενοησης με τον διοικα; Η βγαινει απο καπου αλλου; Παντως ενας Απτην μοναδα μου Σειρα 312 που τον στειλανε εκπαιδευτη στο κε. Ε. Δ δεν ηθελε να παει καθολου γιατι ηξερε τι παιζει απο κουραση ταλαιπωρια κ φυλακες. Αλλα δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα κ πηγε ηταν διαταγη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι σε προτείνει ο λοχαγός σου στον διοικητή.
GREG

Δημοσίευση από GREG »

Αν παρουςιαςτεις ςτο μεγάλο πεύκο υπάρχει περίπτωςη να ςε κοψουνε επειδή εχεις τατουάζ
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν νομιζω τοσο οτι ισχυει οτι θελει βυσμα το να γινεις εκπαιδευτης. Αυτο γιατι στον ξαδερφο μου προτειναν να γινει χωρις να εχει βαλει κανενα βυσμα και δεν θελησε για τους λογους που ειπε ο φιλος χαπιερ. Εκτος αν καποιο 19χρονο οπως ειπε ο φιλος πολιτης ειναι καυλομενο και βαλει βυσμα ενο δεν του εχει προταθει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

GREG έγραψε:Αν παρουςιαςτεις ςτο μεγάλο πεύκο υπάρχει περίπτωςη να ςε κοψουνε επειδή εχεις τατουάζ

Έχουμε πει όχι.
Βλαδιμηρος

Δημοσίευση από Βλαδιμηρος »

Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σημερα πηρα το χαρτι του στρατου και παρουσιαζομαι στο ΚΕΕΔ και το χαρτι λεει τα παρακατω

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 20/2011 την 04/05/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) . Έχετε επιλεγεί Ειδικές Δυνάμεις (ΥΕΑ) . Απο τι εχω διαβασει εδω διλωνω αν θελω να παω στο κεντρο Ειδικες Δυναμεις σωστα;

επισης το χαρτι γραφει οτι αν θελω μπωρο να πα παρω μαζι μου αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια και οτι ολα τα απαραιτιτα θα μου δωθουν, δηλαδη εσωρουχα και καλτσες δεν μπωρο να παρω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βλαδιμηρος έγραψε:Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σημερα πηρα το χαρτι του στρατου και παρουσιαζομαι στο ΚΕΕΔ και το χαρτι λεει τα παρακατω

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2011 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάϊος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 20/2011 την 04/05/2011 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) . Έχετε επιλεγεί Ειδικές Δυνάμεις (ΥΕΑ) . Απο τι εχω διαβασει εδω διλωνω αν θελω να παω στο κεντρο Ειδικες Δυναμεις σωστα;

επισης το χαρτι γραφει οτι αν θελω μπωρο να πα παρω μαζι μου αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια και οτι ολα τα απαραιτιτα θα μου δωθουν,δηλαδη εσωρουχα και καλτσες δεν μπωρο να παρω;

1. Σωστά
2. Βασικά αν δεν πάρεις θα έχεις πρόβλημα. Τα εσώρουχα που δίνουνε είναι εποχής 70
Βλαδιμηρος

Δημοσίευση από Βλαδιμηρος »

Σε ευχαριστω Greek Army!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ερχομαι εκπαιδευτης στο Κ. Ε. Ε. Δ για την 2011 Β ΕΣΣΟ. Να ειστε πειθαρχημενοι και να ακουτε για να μην εχουμε συστηματακια τα μεσανυχτα και αναφορες 2 και 3 τα μεσανυχτα. Χαρειτε τις τελευταιες σας στιγμες ως πολιτες, δεν θελω να σας τις χαλασω.

ANTONIS 92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ANTONIS 92 »

γεια ςας θα ηθελα να κανω μερικες ερωτηςεις!4 μαιου παρουςιαζομαι ςτο μεγαλο πευκο αλλα εχω ενα προβλημα ςτο γονατο και ο γιατρος μου ειπε μετα το παςχα να κανω αρθροςκοπηςη! μετα την εξεταςη-επεμβαςη η αναρρωςη ειναι 6-8 εβδομαδες! τι πρεπει να κανω; Να παρω αναβολη για λογους υγειας; Να παρουςιαςτω και να τους πω οτι εχω αυτο το προβλημα; Και τελος υπαρχει περιπτοςη να με διωξουν απο τις ειδικες δυναμεις;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης