ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

blou! έγραψε:Δηλαδη, μαλλον δεν πεφτει σαβ/κο, δυσκολα τα πραγματα, κριμα...

σας ευχαριστω πολυ παντωσ...

Η ορκομωσία γίνεται πέμπτη η παρασκευή για να έχουνε οι "νέοι" το ΣΚ τους
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Δλδ 8α το παρω το μπερε... Γουσταρω... Αντε Α ΕΣΣΟ 314 9/'2/2011
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

πετρος έγραψε:Δλδ 8α το παρω το μπερε... Γουσταρω... Αντε Α ΕΣΣΟ 314 9/'2/2011
Μην εισαι τοσο σιγουρος με το συμπαθιο αλλα σε βλεπω ετοιμο για παιδικη χαρα και οχι για ειδικες δυναμεις κ αμα πας σε καμια μοναδα ζορικη εχεις να φας πολυ κρατιση και φυλακη..
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

Μια τελευταια συμβουλη οποιος δεν αντεχει την συνεχομενη αυπνοια επι μερες να κοπει απο τωρα που ειναι νωρις, μην μου πειτε υστερα οτι δεν σας προειδοποιησα μετα θα ειναι πολυ αργα.. Πριν την ορκωμοσια να χετε παρει τις αποφασεις σας. Κ μην σκεφτειται μεσα στο κεντρο οτι μια χαρα κοιμομαστε κ ξεκουραζομαστε γιατι ειναι παιδικη χαρα μπροστα σε αυτο που ακολουθει επειτα στις μοναδες
DELIJE

Δημοσίευση από DELIJE »

Αντε να δουμε τι θα δουμε.
blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από blou!! »

Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε ***** το... ειναι τοσο χαλια; υπαρχουν τοσο βλακες εκει; ποτε εχουν επισκεπτηριο;

ας μου απαντησει καποιοσ...

PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μηχανικάρα

Δημοσίευση από PredatorGR »

Σωτηρης έγραψε:Αν και ειναι νωρις εγω προκειται να παρουσιαστω αρχες μαιου στο μεγαλο πευκο. Υπαρχει κανενας αλλος απο αθηνα;

Αρχες μαιου και εγω φιλαρακι εχω κανει χαρτια για προτακτος, απο κορυδαλλο ειμαι... Πηρα και χαμπαρι την αποδραση του παλαιοκωστα κατα καιρους Εικόνα
PredatorGR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μηχανικάρα

Δημοσίευση από PredatorGR »

blou! έγραψε: Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε #@^&@! Το... Ειναι τοσο χαλια; Υπαρχουν τοσο βλακες εκει; Ποτε εχουν επισκεπτηριο;

Κοιτα να δεις, για να πηγε κεεδ θα το δηλωσε κιολας ετσι; Αρα λογικα θα ξερει και τι θα τραβηξει. Αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα πλεον (αποσο ακουω δεν πηγα ακομα!) αν πηγαινε 3-5 χρονια πριν τοτε σιγουρο θα ηταν οτι θα τα βλεπε σκουρα... Τωρα πλεον ειναι σε ποια ατομα θα πεσεις.

Στο κατω κατω μπορει να δηλωσει οτι δεν θελει να παραμεινει στις Ε. Δ και τελος το παραμυθι... Αλλα αν πιστευει οτι μπορει να την παλεψει και αγαπαει την πατριδα του το μονο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να νιωθεις περιφανη για τον αδερφο σουΕικόνα

Πιστευω να σε καλυψα, αλλα ας πουν και τα στελεχη του φορουμ αν παρελληψα κατι.

blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από blou!! »

Περιφανη για τον αδερφο μου νιωθω ετσι κι αλλιως. σε ευχαριστω πολυ παντως, και γω πιστευω οτι πλεον δεν γινονται τραγικα πραγματα στο στρατο, αλλα γενικα με αυτα που ακουω για το μεγαλο πευκο εχω τρομοκρατηθει λιγακι...anyway, θα δειξει...

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

PredatorGR έγραψε:
blou! έγραψε: Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε #@^&@! Το... Ειναι τοσο χαλια; Υπαρχουν τοσο βλακες εκει; Ποτε εχουν επισκεπτηριο;

Κοιτα να δεις, για να πηγε κεεδ θα το δηλωσε κιολας ετσι; Αρα λογικα θα ξερει και τι θα τραβηξει. Αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα πλεον (αποσο ακουω δεν πηγα ακομα!) αν πηγαινε 3-5 χρονια πριν τοτε σιγουρο θα ηταν οτι θα τα βλεπε σκουρα... Τωρα πλεον ειναι σε ποια ατομα θα πεσεις.

Στο κατω κατω μπορει να δηλωσει οτι δεν θελει να παραμεινει στις Ε. Δ και τελος το παραμυθι... Αλλα αν πιστευει οτι μπορει να την παλεψει και αγαπαει την πατριδα του το μονο που εχεις να κανεις εσυ ειναι να νιωθεις περιφανη για τον αδερφο σουΕικόνα

Πιστευω να σε καλυψα, αλλα ας πουν και τα στελεχη του φορουμ αν παρελληψα κατι.

στο στρατο σε κανουν να μισεις την πατριδα οχι να την αγαπας τετοιοι κομματαδες που ειναι εκει μεσα. Ηθος 0. Ειδικες Δυναμεις απο οτι εχω καταλαβει εδω και 9 μηνες πανε οι αμορφωτοι για τα μορια και οι καγκουρες που θελουν να κανουν μοστρα στο φεισμπουκ και στις γκομενες. Τα αξια παλληκαρια εκει μεσα ειναι μετρημενα. Εκτος απο ταλαιπωρια και ατελειωτο χοσε δεν βιωνεις και τιποτα αλλο.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σώπα ρε μεγάλε... Επειδή πάνε για τα μόρια σημαίνει ότι είναι και αμόρφωτοι; Τι λογική είναι αυτή;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

blou! έγραψε:Σημερα μπηκε ο αδερφος μου, ειμαι τοσο ανχωμενη που θα ειναι εκει, εχω ακουσει τα χειροτερα ρε #@^&@! Το... Ειναι τοσο χαλια;υπαρχουν τοσο βλακες εκει; ποτε εχουν επισκεπτηριο;

Όχι τέτοια σχόλια. Γιατί υπάρχουνε παιδιά εδώ μέσα που θα είναι εκπαιδευτές του αδερφού σου και μακάρι να ήτανε τόσο χαλιά το πεύκο όπως ήτανε παλιά. Τώρα πηγαίνει το κάθε παιδάκι και γίνεται καταδρομέας
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

Εχμμμμμ κοιτα. Ειναι η απλη λογικη του νεοελληνα που το μονο που θελει ειναι να χωθει σε καποια δημοσια υπηρεσια οπου θα τα τσεπωνει τα σιγουρα
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kampf έγραψε:Εχμμμμμ κοιτα. Ειναι η απλη λογικη του νεοελληνα που το μονο που θελει ειναι να χωθει σε καποια δημοσια υπηρεσια οπου θα τα τσεπωνει τα σιγουρα

Αυτό δεν τον κάνει ποιο αμόρφωτο όμως. Το να ψάχνει κάποιος την σιγουριά είναι δικαιωμά του
blou!!
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από blou!! »

"βλακεσ" τους αποκαλουν τα ιδια τα παιδια που βγαινουν απο κει μεσα...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες