ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ψαρι

Δημοσίευση από Ψαρι »

Hyper έγραψε:Ποιοι απο εδω υποψηφιοι αλεξιπτωτιστες μπαινουν τωρα με 313 Δ ΕΣΣΟ;

Hyper Εγω παρουσιαζομαι τωρα σειρα 313 στο 6ΣΠ αλλα θελω και εγω να παω αλεξιπτωτα. Γιατι ρωτας;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Hyper »

Καλημερα, ειμαστε εξω με αδεια ορκωμοσιας απτο ΚΕΕΔ. ορκιστηκαμε χθες. δηλωσα να συνεχισω στις ειδικες δυναμεις σαν αλεξιπτωτιστης οπου παραμενουμε στο κε. ε. δ την τεταρτη που γυρναμε πισω και περνουμε μπερε εκει. Λοκ-αμφιβιοι κ οσοι ειναι για κυπρο την τεταρτη περνουν φυλλο πορειας και αποχωρουν απτο ΚΕ. Ε. Δ.

Ξεκιναμε τα π. ε. ν απο τεταρτη καλη επιτυχια υπομονη και αντοχη σε ολους σειρες! το πρωτο 3ημερο μας εκαναν πολυ βιαιη προσαρμογη με ελαχιστες ωρες υπνο συνεχομενες αναφορες ελευθερο χρονο ουτε για πλακα 18-20ωρα ορθοστασιας κ να μη σαφηνουν να πιεις ουτε νερο να πιεις πολλες φωνες αλλα καθε αρχη και δυσκολη..

Εκπαιδευτες με προκλητικη καταχρηση εξουσιας κ αυτο επειδη την βρηκαν ξαφνικα απτο πουθενα.. αλλα δεν με εξεπληξε κατι απο αυτα κ κρατω μονο τα θετικα απτην εκπαιδευση νεοσυλλεκτων που τελειωσαμε κ το κεεδ θα παραμεινει μια καλη αναμνηση. υπαρχουν και πολυ αξιολογα στελεχη εκει μεσα που ειναι δικαιοι και πολυ σωστοι..

...
perastikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από perastikos »

Ε καλα μην τα παραλες. Κολεγιο ηταν. Σε ποιο λοχο ησουνα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Hyper αν τα έγραφες αυτά πριν 3 χρόνια θα τα πίστευα..
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από kampf »

ε οταν σε πανε π*** κ*** και παρεις ενα αστερι στο πετο μετα απο 4 χρονακια την βλεπεις και πολυ μαω ταω. ...
Loukas

Δημοσίευση από Loukas »

hyper τι λες; Μιλάς σοβαρα; Εγω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δε συναντησα..313 ειμαι κ εγω,3ος λοχος 6η διμοιρια.Εσυ που τα ειδες ολα αυτα απορω...

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από REPAINER »

Loukas έγραψε:hyper τι λες; Μιλάς σοβαρα; Εγω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δε συναντησα..313 ειμαι κ εγω,3ος λοχος 6η διμοιρια. Εσυ που τα ειδες ολα αυτα απορω...

τα συνηθισμενα μαλλον.. ολοι κομαντος.. ενταξει λιγο πολυ ολοι υπερβαλαμε οταν ειμασταν μεσα.. παντως εγω το 2007 που ημουν ΚΕΕΔ παλι τιποτα φοβερο.. εκδρομη ηταν, προσωπικη αποψη παντα
johnytoli

Δημοσίευση από johnytoli »

Εμας στο 6ο ΠΖ κοριν8ου... μας ειπε το κλιμακιο οταν ειχε ερ8ει οτι σε αυτη +μονο τν ΕΣΣΟ οσοι περασουν για Ε. Δ. κανεις μας δν 8α παει Μεγ. πευκο (λογω χρονου) !8α παμε ολοι με τν μια στις μοναδες... !!!

ig

Δημοσίευση από ig »

φιλε σε ποιο λοχο κ Δμρια εισουν?;
johnytoli

Δημοσίευση από johnytoli »

ημουν σε τρεις ασσους...

1ος λοχος

1η διμοιρια

1η ομαδα !!!

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Αν προσεξατε μιλησα μονο για το πρωτο 3ημερο. ενα το κρατουμενο και δευτερον για εκπαιδευτες 19-20 χρονων με υπερβολικη καταχρηση εξουσιας δεν ειδατε εσεις; θελετε να μπουμε σε ονοματα δηλαδη; δεν ειπα κατι το τραγικο ναι στην αρχη ειχε συνεχομενες αναφορες στον λοχο μας. πολυ ορθοστασια φωνες ναι επισης ειχαμε απτον εκπαιδευτη της διμοιριας μας κ πολλες. κ καθολου ελευθερο χρονο. ολα αυτα επαναλαμβανω το πρωτο 3ημερο. δεν τραγικοποιω τα πραγματα ουτε ειπα οτι μας βαλανε να φαμε φιδια κ βατραχια ουτε οτι μας μαστιγωναν...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Loukas έγραψε:hyper τι λες; Μιλάς σοβαρα; Εγω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δε συναντησα..313 ειμαι κ εγω,3ος λοχος 6η διμοιρια. Εσυ που τα ειδες ολα αυτα απορω...

Καλα αστο εσεις ειχατε τον καλυτερο εκπαιδευτη του ΚΕ. Ε. Δ μη ψαχνεις μονο το γαλα που δεν σας εφερνε στην διμοιρια... απο ΤΣ ξεκινουν τα αρχικα του επιθετου του για να μην σκεφτεις οτι δεν γνωριζω στα αναφερω..
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Ελα τα καλα σκοπετα στο πευκο... ! Ειμαστε εξω με υπηρεσιακο κ 12-2 ξανα σκοπετο. Κ ολο τα ιδια κ τα ιδια ατομα για να βγαινουν καποιοι εξοδουχοιΕικόναπολυ βυσμα παιζει γιατι εχουμε μεινει στο ΚΕ. Ε. Δ μονο οι αλεξιπτωτιστες για τα Π. Ε. Ν. Οποτε καταλαβενετε τι γινεται. Ημουν μπροστα σε φαση να λεει στο τηλ ο αλλος μαμα με χωσανε ταδε ωρα και ενω ηταν εξοδουχος ενα παλικαρι τον γυρισανε πισω κ τον βαλανε να κανει τις υπηρεσιες του αλλου. ΚΕΕΔ=*****! Ισως καποιοι δεν το καταλαβαινουν γιατι φυγανε νωρις απο εκει για τις μοναδες.

...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Hyper έγραψε:Ελα τα καλα σκοπετα στο πευκο... ! Ειμαστε εξω με υπηρεσιακο κ 12-2 ξανα σκοπετο. Κ ολο τα ιδια κ τα ιδια ατομα για να βγαινουν καποιοι εξοδουχοιΕικόναπολυ βυσμα παιζει γιατι εχουμε μεινει στο ΚΕ. Ε. Δ μονο οι αλεξιπτωτιστες. Οποτε καταλαβενετε τι γινεται. Ημουν μπροστα σε φαση να λεει στο τηλ ο αλλος μαμα με χωσανε ταδε ωρα και ενω ηταν εξοδουχος ενα παλικαρι τον γυρισανε πισω κ τον βαλανε να κανει τις υπηρεσιες του αλλου. ΚΕΕΔ=*****! Ισως καποιοι δεν το καταλαβαινουν γιατι φυγανε νωρις απο εκει για τις μοναδες.

ακριβως ετσι ειναι. Και αναμενομενο ειναι αφου ολοι θελουν να πανε σπιτια τους (αφου ειναι και ο βασικος λογος που το δηλωσανε.) και την πινουν τα παιδια απο επαρχεια.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Εκραζε σημερα ενας ανθυπολοχαγος ελεγε ***** που καθεστε κ περνετε τηλεφωνα εδω περα και γινεται χαμος για να παρετε τον μπερε κ μια ***** κωλοπουλαδα ψευτομαγκες του φραπε κ για να πηγενετε να λετε ενα σωρο ***** στις γκομενες εξω κ να το παιζετε ιστορια οτι γαμουσατε κ δερνατε.. Κ μολις δειτε να ειστε σε υπηρεσια κ δεν σας αρεσει φωναζετε τη μαμα και τον μπαμπα να βαλουν βουλευτες κ στελεχη να παρινουν τηλεφωνα. Ηρθαν και απτο πεζικο με βδομαδα προσαρμογης. Απο αυριο ξεκινανε κ αυτοι σκοπετα κ π. Ε. Ν να δω τωρα αμα εχουν ορεξη για γελια κ κουβεντουλα στις 2-3 τη νυχτα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες