Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση; ... τελείωσα φέτος το λύκειο, έκανα αίτηση για πρότακτος τον σεπτέμβριο και μου είπαν οτι 20 μέρες πριν παρουσιαστώ θα μου ερθεί η ειδοποίηση... υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν σε αυτη την ΕΣΣΟ γτ ακουσα απο εναν φιλο μου οτι καποιους τους περνουν και καποιους οχι...
makislemnos έγραψε:Ρε παίδες να σας κάνω μια ερώτηση; ... Τελείωσα φέτος το λύκειο, έκανα αίτηση για πρότακτος τον σεπτέμβριο και μου είπαν οτι 20 μέρες πριν παρουσιαστώ θα μου ερθεί η ειδοποίηση... Υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν σε αυτη την ΕΣΣΟ γτ ακουσα απο εναν φιλο μου οτι καποιους τους περνουν και καποιους οχι...
Από τη στιγμή που έκανες αίτηση το Σεπτέμβριο μου φαντάζει απίθανο να σε καλέσουν στην ΕΣΣΟ του Φλεβάρη.
Γνωριζει κανεις να μου πει για να δηλωσω σαν εθελοντης για να μπω στην επομενη ΕΣΣΟ τι χαρτια θα χρειαστω; ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
btm1991 έγραψε:Γνωριζει κανεις να μου πει για να δηλωσω σαν εθελοντης για να μπω στην επομενη ΕΣΣΟ τι χαρτια θα χρειαστω; ...
σελίδα 6
Υπάρχει και το άρθρο για την κατάταξη που αναφέρει πληροφορίες
Μπορει καποιος να γινει εθελοντης για την περιοδο του καλοκαιριου μονον -δηλ.3 μηνες-?
-
- Στρατηγός
ιωαννηςελλας έγραψε:Μπορει καποιος να γινει εθελοντης για την περιοδο του καλοκαιριου μονον -δηλ.3 μηνες-;
Εθελοντική κατάταξη σημαίνει. Όποιος είναι κάτω από 18 μπορεί να γίνει εθελοντής και να μπει νωρίτερα να υπηρετήσει την θητεία του
Διαβασα σε ενα μηνημα απο τις προηγουμενες σελιδες οτι πρεπει να κλεισεις τα 18 για να μπεις στον στρατο ενω τωρα εδω λεει ο γκρεκ αρμυ οτι οποιος ειναι κατω των 18 μποει να γινει εθελοντης και να μπει νωριτερα να υπηρετηση την θειτεια του. Τελικα τι απο τα 2 ιχυει; Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι θελω να μπω να τελειωνων ευχαριστω εκ τον προτερον.
Μπορείς να υπηρετήσεις όταν κλείσεις τα 17, απλώς χριεάζεται η συναίνεση των γονέων σου, μιας και μέχρι να κλείσεις τα 18 είσαι ανήλικος.
-
- Στρατηγός
κραβ μαγκα έγραψε:Διαβασα σε ενα μηνημα απο τις προηγουμενες σελιδες οτι πρεπει να κλεισεις τα 18 για να μπεις στον στρατο ενω τωρα εδω λεει ο γκρεκ αρμυ οτι οποιος ειναι κατω των 18 μποει να γινει εθελοντης και να μπει νωριτερα να υπηρετηση την θειτεια του. Τελικα τι απο τα 2 ιχυει; Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι θελω να μπω να τελειωνων ευχαριστω εκ τον προτερον.
απλά σου ζητάνε κάτι έγγραφα. Σελίδα 5 δες
Παιδια αλλαζει τπτ αν πας εθελοντης αντι να μπεις κανονικα; Εκτος οτι θα μπεις νωριτερα...
-Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ-
Γιάννης έγραψε:Παιδια αλλαζει τπτ αν πας εθελοντης αντι να μπεις κανονικα; Εκτος οτι θα μπεις νωριτερα...
τιποτα απολυτως λεβεντη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης