Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βολή με MG3
Θεριστική οριζόντια βολή
Βολή σε slow motion
Θεριστική οριζόντια βολή
Βολή σε slow motion
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Και ένα ας πούμε "χαριτωμένο" με ενδιαφέροντα "ηχητικά". 

Βίντεο Στρατού Ξηράς
HK 11 σε βολή κατα ριπάς.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Μ1911 σε αργή κίνηση.
...
...
Βίντεο Στρατού Ξηράς
G3A4 σε slow motion
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Ωραίος!
...

Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βίντεο με ορατές τις 3 τελευταίες, απο τις συνολικά 6 σφαίρες, όπως "ταξιδεύουν" προς το στόχο που είναι πάνω δεξιά στο πλάνο.

Βίντεο Στρατού Ξηράς
Αλλο ένα σε αργή κίνηση απο διάφορες γωνίες
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Σε αργή κίνηση βολή - αλλαγή γεμιστήρα - βολή με ΗΚ G3A4.
Σε αργή κινηση βολή G3A4 με ορατή τη κινηση του κλείστρου
Σε αργή κινηση βολή G3A4 με ορατή τη κινηση του κλείστρου
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Βάλε το πρώτο βίντεο και στη κανονική ροή. Βλέπω πάντως ότι η γρήγορη αλλαγή γεμιστήρα δεν είναι το ίδιο εύκολη όπως στο M16, και ας έχεις και τα magpul.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Nassos έγραψε:Βάλε το πρώτο βίντεο και στη κανονική ροή. Βλέπω πάντως ότι η γρήγορη αλλαγή γεμιστήρα δεν είναι το ίδιο εύκολη όπως στο M16, και ας έχεις και τα magpul.
Δεν το έχω σε κανονική κινηση. Τα Magpul δεν παίζουν απολύτως κανένα ρολο στην αλλαγή, παρά μονο προστατεύουν το γεμιστήρα σε ένα βαθμό απο πέσιμο ή χτύπημα ενώ ειναι πάνω στο όπλο.
Δεν ειναι το ιδιο εύκολη με το Μ16, αλλά με προπόνηση μπορείς να φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικό χρόνο. Σκέψου οτι ο χρόνος στο βίντεο ειναι 10 φορές πιο αργός απο το κανονικό.
Βίντεο Στρατού Ξηράς
Για τους δεξιόχειρες ναι, για εμένα που είμα αριστερόχειρας μάλλον θέλω πολύ παραπάνω.
Νόμιζα τα magpul ήταν για να τραβάς τη γεμιστήρα πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τη φυσιγγιοθήκη.

Νόμιζα τα magpul ήταν για να τραβάς τη γεμιστήρα πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τη φυσιγγιοθήκη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης