ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
Καλησπερα σε ολους. Προς την σειρα 314 Α ΕΣΣΟ το ΚΕΤΘ σαν κεντρο ειναι κατασκηνωση, εγω προσωπικα παρουσιαστικα τον Νοεμβρη Και τα εχω πολυ προσφατα αφου ειμαι ακομα εκει μεχρι και αυριο που φευγω για 21 ΕΜΑ.
Οσο πιο νωρις πατε τοσο το καλητερο, λιγοτερη ταλεπωρια, τα παιδια εκει θα ειναι χαλαρα ακομα, δεν θα σας πιεζουν, προσωπικα ημουν στην 1η επιλαρχια 2η ιλη αμα μπορειτε πειτε στο παιδι (στην αιθουσα καταταξεως) Να σας βαλει εκει. Οταν σας λεω οτι θα κανετε ζωαρα ΖΩΑΡΑ. Υπνοσακοι παιζουν δεν σας λενε απολυτος τπτ, κινητα παιζουν επισης αλλα και να κατσει στραβη σε οσους τα ειχαν παρει μετα απο 3 μερες τους τα εδωσαν πισω, παλι αμα δεν θελετε να εχετε τετοιο θεμα παρτε ενα παλιο χωρις καμερα και στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε στους δικους σας να σας φερουν κανονικο. Το μονο που θα κανετε ειναι βημα για την παρελαση αντε και θαλαμοφυληκη που δεν ειναι τπτ. Αλλα για μενα το πιο σημαντικο ειναι να ηστε εκει 8 αντε 8.30, εγω ειχα τελειωσει στη 13.00 παιδια που μπηκαν 11 τους τραβηξε μεχρι τα χαραματα. Σας λεω και παλι ΖΩΑΡΑ.
Τωρα για οσους μετα την ορκομοσια παραμεινουν αυλωνα τοτε ναι ειναι δυσκολα, καθολου προβλεπε αλλα γεματο υπηρεσιες αυτη θα ειναι η μονη κουραση.
Καλη θητεια να εχετε και να ξερετε οτι δεν ειναι απολυτος τπτ ο στρατος, να εισαι σωστος και θα περασεις καλα.
Οσο πιο νωρις πατε τοσο το καλητερο, λιγοτερη ταλεπωρια, τα παιδια εκει θα ειναι χαλαρα ακομα, δεν θα σας πιεζουν, προσωπικα ημουν στην 1η επιλαρχια 2η ιλη αμα μπορειτε πειτε στο παιδι (στην αιθουσα καταταξεως) Να σας βαλει εκει. Οταν σας λεω οτι θα κανετε ζωαρα ΖΩΑΡΑ. Υπνοσακοι παιζουν δεν σας λενε απολυτος τπτ, κινητα παιζουν επισης αλλα και να κατσει στραβη σε οσους τα ειχαν παρει μετα απο 3 μερες τους τα εδωσαν πισω, παλι αμα δεν θελετε να εχετε τετοιο θεμα παρτε ενα παλιο χωρις καμερα και στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε στους δικους σας να σας φερουν κανονικο. Το μονο που θα κανετε ειναι βημα για την παρελαση αντε και θαλαμοφυληκη που δεν ειναι τπτ. Αλλα για μενα το πιο σημαντικο ειναι να ηστε εκει 8 αντε 8.30, εγω ειχα τελειωσει στη 13.00 παιδια που μπηκαν 11 τους τραβηξε μεχρι τα χαραματα. Σας λεω και παλι ΖΩΑΡΑ.
Τωρα για οσους μετα την ορκομοσια παραμεινουν αυλωνα τοτε ναι ειναι δυσκολα, καθολου προβλεπε αλλα γεματο υπηρεσιες αυτη θα ειναι η μονη κουραση.
Καλη θητεια να εχετε και να ξερετε οτι δεν ειναι απολυτος τπτ ο στρατος, να εισαι σωστος και θα περασεις καλα.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 8
πετρος έγραψε:Καλισπερα παιδια μπαινς αυλωνα το φεβρουαριο σαν πυροβολιτης μπορειτε να μου πειτε πςς ειναι;
και γω μια απ τα ιδια... Ειναι πρωτη φορα που γινετε κατι τετοιο;
δηλαδη να εισαι πυροβολικο αλλα να παρουσιαζεσε Αυλωνα αντι για Θηβα;
και αν ναι θα ειμαστε καπως παρισακτοι εκει η δεν ισχυει κατι τετοιο;
Καληςπερα και παλι παιδια... μαλλον θα παρω μεταθεςη για αυλωνα και θελω να μαθω πως πανε οι αδειες εκει. γιατι απο οτι εχω ακουςει δεν δινουν πολλες.
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
ΧΑΡΗΣ έγραψε:Καληςπερα και παλι παιδια... Μαλλον θα παρω μεταθεςη για αυλωνα και θελω να μαθω πως πανε οι αδειες εκει. Γιατι απο οτι εχω ακουςει δεν δινουν πολλες.
Αναλόγως το πόσα άτομα είστε και πόσες υπηρεσίες κάνετε. Αν τα άτομα υπερκαλύπτουν τον αριθμό υπηρεσιών, μπορεί να σας δίνουν 24ώρες ή/και 48ωρες άδειες.
Αυτο που μου ειπες τωρα με τις 24-48ωρες αδειες καθε ποτε γινεται; Δηλαδη για 7 μερες η και παρα πανω δεν θα μπορω να παρω αδεια; Γιατι τωρα ειμαι ςτο εβρο και παιρνω καθε 25-30 μερες 7 μερες αδεια.
-
- Λοχίας
ΧΑΡΗΣ έγραψε:Αυτο που μου ειπες τωρα με τις 24-48ωρες αδειες καθε ποτε γινεται; Δηλαδη για 7 μερες η και παρα πανω δεν θα μπορω να παρω αδεια; Γιατι τωρα ειμαι ςτο εβρο και παιρνω καθε 25-30 μερες 7 μερες αδεια.
απ οτι ξερω μια φορα το μηνα περνεις κανονικη αδεια 48ωρη... Ας με διορθωσει καποιος αν ειμαι λαθος...
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Είπα αναλόγως.
Πχ, όταν υπηρετούσα (2007) μας έδιναν 48ωρη για το Σ/Κ. Και φυσικά άγραφες. Αλλά αυτό εξαρτιώταν από τον αριθμό υπηρεσιών και των ατόμων που θα είστε στην Ίλη/Επιλαρχία.
Πχ, όταν υπηρετούσα (2007) μας έδιναν 48ωρη για το Σ/Κ. Και φυσικά άγραφες. Αλλά αυτό εξαρτιώταν από τον αριθμό υπηρεσιών και των ατόμων που θα είστε στην Ίλη/Επιλαρχία.
-
- Λοχίας
Nassos έγραψε:Είπα αναλόγως.
δηλαδη μπορει να βγαινουμε καθε βδομαδα η ειπα γκαφα;

-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Εγώ ήμουν τότε (12μηνο) παλαίουρας και οργανικός (Λοχίας Υπηρεσίας). Και οι υπηρεσίες που κάνανε όταν έφυγε η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου ήταν οπλοφύλακας-θαλαμοφύλακας.
Σαν νεοσύλλεκτος διανυκτέρευση θα σου δίνουν, άντε και καμιά 24ωρη άδεια.

Σαν νεοσύλλεκτος διανυκτέρευση θα σου δίνουν, άντε και καμιά 24ωρη άδεια.
-
- Λοχίας
Κατι ειναι και αυτο... Ουτως η αλλως δεν θα κατσουμε και πολυ... Λογικα... 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Διανυκτέρευση σε νεοσύλλεκτο ; Γίνονται αυτά; Εκτός και αν ο άλλος είναι βυσματάρας.
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Greek_Army έγραψε:Διανυκτέρευση σε νεοσύλλεκτο ; Γίνονται αυτά; Εκτός και αν ο άλλος είναι βυσματάρας.
Εννοούσα μετά την ορκομωσία.

-
- Λοχίας
Nassos έγραψε:Greek_Army έγραψε:Διανυκτέρευση σε νεοσύλλεκτο ; Γίνονται αυτά; Εκτός και αν ο άλλος είναι βυσματάρας.
Εννοούσα μετά την ορκομωσία.![]()
χαχαχα εννοειτε μετα... Αλλα να ρωτησω κατι αλλο αφου γυρισουμε απο την αδεια ορκομωσιας, μετα απο ποσο καιρο παιρνουμε μεταθεση;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Αν πάρεις ειδικότητα για Άρμα Μάχης μένεις παραπάνω Αυλώνα.
Τώρα δεν ξέρω γενικά τι ισχύει π. Χ. Αν θα φύγετε κατευθείαν για μονάδες παραμεθωρίου με το που επιστρέψετε από άδεια ορκομωσίας.
Τώρα δεν ξέρω γενικά τι ισχύει π. Χ. Αν θα φύγετε κατευθείαν για μονάδες παραμεθωρίου με το που επιστρέψετε από άδεια ορκομωσίας.
-
- Λοχίας
Nassos έγραψε:Αν πάρεις ειδικότητα για Άρμα Μάχης μένεις παραπάνω Αυλώνα.
αρμα μαχης δεν νομιζω να παρω γιατι ανηκω πυροβολικο...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες