ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ »

Καλησπερα μαγκες ειμαι απο Αριδαια και μολις ειδα στο army.gr οτι παρουσιαζομαι 17/11 αυλωνα (τεθωρακισμενα). Μπορει καποιος να μας πει μερικα tips για να δουμε τι παιζει μεσα; Τι μας περιμενει; Ειναι κανενας αλλος που παρουσιαζετε εκεινη την ημερα.

Τhanks...

χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Ρε μην ακουτε τπτ και κανεναν ολα ειναι μια χαρα ουτε πιξημο τπτ και η εκπαιδευση ειναι πολη χαλαρη οι πρωτες μερες ειναι λιγο μλκ γτ μεχρι να παρετε οπλα και να βγαινουν οι υπηρεσιες μετα ολα καλα. Απο αναφορες παιζουν πολλες και σου σπανε τα νευρα γι αυτα μιλαω σε οσους πανε τεθωρακισμενα, ι αυλωνα ειναι τεραστια τηα βαρεθειτε να περπατατε. Καλη θητεια σε ολους και εγω φανταρος ειμαι και ειναι ολα μια χαρα οταν βγουν οι μεταθεσεις οποιος ερθει μυτιληνη β εανεθ θα περασουμε τελεια !
kost_a

Δημοσίευση από kost_a »

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι κάνουμε εκεί; Εννοώ από ειδικότητες... Γιατί δε βγάζω άκρη. Αν και κοντός ψαλμός αλιλούια. Λιγότερο από μήνας μένει...
konst
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από konst »

Και το αλλο που ηθελα να ρωτησω τεθωρακισμενα αυλωνα τι λεει εκει; Γιατι μου λενε πωωω θα σε τρελανουν ολα αυτα που γινοντε μερικες φορες ραδιο αρβυλα.
zarko
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από zarko »

Καλησπερα και απο μενα,16/11 παρουσιαζομαι αυλωνα τεθωρακισμενα !δηλαδη καλα θα ειναι η απλα με αυτα π ειπες παραπανω θα καλοπερασουμε;

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα παιδες, μια ερωτηση... Μπαινω ιδια μερα με ενα φιλαρακι μ, υπαρχει καποιος τροπος να καταφερουμε να ειμαστε στον ιδιο λόχο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα παιδες, μια ερωτηση... Μπαινω ιδια μερα με ενα φιλαρακι μ, υπαρχει καποιος τροπος να καταφερουμε να ειμαστε στον ιδιο λόχο;

Nα μπείτε την ίδια ώρα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Ναι το χουμε ηδη συνεννοηθει οτι θα μαστε διπλα διπλα στη σειρα κιολας! Οποτε μ λες οτι αν το κανουμε αυτο θα μας βαλουν και μαζι ε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιαννης έγραψε:Ναι το χουμε ηδη συνεννοηθει οτι θα μαστε διπλα διπλα στη σειρα κιολας! Οποτε μ λες οτι αν το κανουμε αυτο θα μας βαλουν και μαζι ε;

να το πείτε και στα παιδιά εκεί.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Οκ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια
NANTIA
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NANTIA »

Γεια σας παιδιά, ειμαι λίγο σαν τη μύγα μεσ' το γάλα αλλα τεσπα... παρουσιάστηκε ο δικός μου στα τεθωρακισμένα Αυλώνας, και ήθελα να ρωτήσω:
1. Αν υπάρχει κάποιο ανάλογο στρατόπεδο κοντα στη θεσσαλονίκη για μετάθεση
2. Αν παιζουν πολλές άδειες τώρα που είναι σε μεγάλη σειρά
3.(μια γενική ερώτιση) τελικα τι κάνουν οι φαντάροι το απόγευμα; μεγάλη απορρία το έχω κ κανεις δε ξέρει! Αν δεν έχουν αγγαρεία τι κάνουν;

Καλή θητεία σε όσους μπήκαν τώρα, καλός πόλίτης σε όσους βγαίνουν τώρα!Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Signaller »

NANTIA έγραψε:Γεια σας παιδιά, ειμαι λίγο σαν τη μύγα μεσ' το γάλα αλλα τεσπα... Παρουσιάστηκε ο δικός μου στα τεθωρακισμένα Αυλώνας, και ήθελα να ρωτήσω:
3.(μια γενική ερώτιση) τελικα τι κάνουν οι φαντάροι το απόγευμα; Μεγάλη απορρία το έχω κ κανεις δε ξέρει! Αν δεν έχουν αγγαρεία τι κάνουν;

Για το 2 οι άδειες είναι στάνταρ για κάθε φαντάρο. Αν είναι και μεγάλη η σειρά και βγαίνουν οι υπηρεσίες τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να την κόψει ο διοικητής Για το 3, εμείς προσωπικά αν δεν είχαμε υπηρεσίες ή ύπνο (για΄τι μας έλειπε ο ύπνος στο στρατό) ή έξοδο

Για το 1, δεν ξέρω στα σίγουρα, αλλά δύσκολο το βλέπω. Αν έπαιζε και Δεύτερη μεταθεση μετά την παραμεθόριο τότε θα ερχόταν Θεσσαλονίκη. Τώρα μάλλον θα Απολυθεί από εκεί που θα πάει μετά την Αυλώνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

NANTIA έγραψε:Γεια σας παιδιά, ειμαι λίγο σαν τη μύγα μεσ' το γάλα αλλα τεσπα... Παρουσιάστηκε ο δικός μου στα τεθωρακισμένα Αυλώνας, και ήθελα να ρωτήσω:
3.(μια γενική ερώτιση) τελικα τι κάνουν οι φαντάροι το απόγευμα; Μεγάλη απορρία το έχω κ κανεις δε ξέρει! Αν δεν έχουν αγγαρεία τι κάνουν;

1. Αν έχει βύσμα.
2. Οι άδειες είναι στάνταρ. Τώρα αν μιλάς για άγραφες αυτό είναι στο χέρι του διοικητή
3. Γενική ερώτηση γενική απάντηση. Δεν κάνουνε σε όλα τα στρατόπεδα τα ίδια πράγματα. Εγώ απόγευμα δεν είχανε κοιμηθεί σχεδόν ποτέ
...
ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΕΡΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΕΡΕΣ »

Πρωτα από ολά μην σας φοβιζει το ΟΝΟΜα ΑΥΛΩΝΑ από τα πεντε στρατοπεδα που πέρασα ς όλη μου την θητεία εκει ήταν καλυτερα προκυται για το 2ο μεγαλύτερο κεντρο τον βαλκανίων που σημαίνει πολλα άτομα/λίγες υπηρεσίες. Έξοδο=χαλκίδα, αθηνα, αυλώνα-μια χαρα καλές εγκαταστάσεις, τεραστιο καψιμι. Επωφεληθηται από το χάος. Αποφύγεται μαγειρία. Επισκευτηται ιατρία για ξεκούραση. Μακρια από Κυπριους πάρτε μετάθεση μετα για Ρόδο εκτος από Γεναδι 80χιλιομετρα απ την πόλη προτημήστε από το βυσμα σας Καλλιθιες 95 ΕΑΡΜΕθ ακόμα και αν ειστε από Αθηνα μην επιστρεψεται Αυλώνα γιατι η εμπλοκή εκει σαν μοναδα πλέον και οχι σαν κεντρο πάει συννεφο. Βεβαια η αναφορες ειναι 45 λεπτες ορθιοι και τα φυλάκια μακρια μεν αλλά παραδεισος το νου σας απλά στις εφοδους και όλα μια χαρα. Καλή θητεία παιδια και ο στρατός θα γίνει το μεγαλύτερο θεμα για συζητηση μεχρι να γεράσεται. Οι αναρχικοι καλό ειναι να περναν απαρατηρητα γιατι θα χρεωθουν την παραβατηκότητα τους σίγουρα όσο λιγότερο σε ξέρουν τόσο το καλύτερο. Παρεούλα και αν η πρωτοχρονια σας βρει μέσα να ξερεται ότι το άλλο πρωι εχετε εξοδο. Οποτε ξενυχτήστε το με ποτά απ τα μαγειρία!
ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΕΡΕΣ

Δημοσίευση από ΜΑΥΡΟΣ ΜΠΕΡΕΣ »

Φίλε τα απογευματα αν δεν έχεις υπηρεσία θα εχεις έξοδο. Διαφορετικά την πέφτεις καψιμι με όλα τα κομφορ. Κανα ματσακι σε δυο τεραστιες οθονες,internet προβλέπεται, χαβαλέ με τα φιλαράκια σου. Τσάρκα στο στρατόπεδο ή καλύτερα υπνο... !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες