Στην τοσο απλη αυτη ερωτηση επαιξε 48ωρη τιμητικη στο μεγαλο πευκο για εναν τυχερο που την απαντησε στον διοικητη κεντρουGreek_Army έγραψε:sintoma lokatzis έγραψε:Μαγκες μπορει καποιος να μου μετεφρασει τι σημαινει ΠΕΝ;
Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων
Εδώ θα βρείς ότι άλλο θες
Ορεινοί Καταδρομείς (ΛΟΚ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
EΜάς στην μονάδα μας ρωτούσε για την ειδικότητα.

Καλησπερα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε πωσ Γινεται να καταταγω στα Λ. Ο. Κ και αν Γινονται και ασκησεις με αλεξιπτωτα.
-
- Στρατηγός
stamaths έγραψε:Καλησπερα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε πως Γινεται να καταταγω στα Λ. Ο. Κ και αν Γινονται και ασκησεις με αλεξιπτωτα.
1. Τι πως γίνεται... Δηλώνεις ότι θέλεις να πάρεις μετάθεση σε νάουσα-ρεντίνα η δράμα και γίνεσαι λοκατζής.
2. Όχι δεν γίνονται
Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι το οποιο μπορει να ειναι και αστειο. Τν τεταρτη μπαινω Μ. Πευκο καταδρομεας. Τα ΛΟΚ τι διαφορα υπαρχει κι αν υπαρχει ας ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς γιατι θελω να μαθω... Ευχαριστω.
- POLITHS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
φιλε μου κατ΄αρχην καλη θητεια να εχεις απο εκει και περα θα παρουσιαστεις στο πευκο και απο εκει θα παρεις ειδικοτητα αναλογα με την ειδικοτητα που εχεις και αναλογα με το απο που εισαι θα παρεις μεταθεση η σε νησι Η σε βορεια μοιρα εαν πας σε βορεια μοιρα δηλαδη δραμα ναουσα η Ρεντινα θα μπεις σε λοχο ορεινων καταδρομων αυτοι ειναι οι ΛΟΚ εαν πας σε νησι θα ανηκεις σε ΜΟΙΡΑ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ Δηλ ΜΑΚ η διαφορα σε αυτα τα δυο ειναι οτι οι ΛΟΚ εκπαδευονται κυριως σε αποστολες στο βουνο ενω οι ΜΑΚ κυριο αντικειμενο τους ειναι η θαλασσα και η αμφιβια εκπαιδευση. Ελπιζω να σε καλυψαnick92 έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι το οποιο μπορει να ειναι και αστειο. Τν τεταρτη μπαινω Μ. Πευκο καταδρομεας. Τα ΛΟΚ τι διαφορα υπαρχει κι αν υπαρχει ας ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς γιατι θελω να μαθω... Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
nick92 έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι το οποιο μπορει να ειναι και αστειο. Τν τεταρτη μπαινω Μ. Πευκο καταδρομεας. Τα ΛΟΚ τι διαφορα υπαρχει κι αν υπαρχει ας ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς γιατι θελω να μαθω... Ευχαριστω.
ΛΟΚ vs ΜΑΚ επίσης μπορείς να διαβάσεις και το άρθρο που έχουμε εδώ
Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπαινεις τεταρτη ; ... Ο ξαδερφος μου μπηκε σημερα Μ. Πευκο και αυτος καταδρομεις δηλωσε... Τελοςπαντων πληροφοριακα το λεω μηπως εχεις κανει κανα λαθος 

Η 314 μπαινει 7/8/9 δηλαδη δευτερα τριτη τεταρτηMagkas έγραψε:Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπαινεις τεταρτη ; ... Ο ξαδερφος μου μπηκε σημερα Μ. Πευκο και αυτος καταδρομεις δηλωσε... Τελοςπαντων πληροφοριακα το λεω μηπως εχεις κανει κανα λαθος
Για σας παιδια ειμαι 17 χρονων και θα μου αρεσε παρα πολυ να παω στα ΛΟΚ αλα φοβαμαι μηπος ειναι πολυ δισκολο το προγραμα στις οιδικες δυναμεις και τα παρατησω θα μπορουσε καπιος να μου πει 2 πραγματα για το προγραμα εκπεδευσης και την δυσκολια του
Η 314 μπαινει 7/8/9 δηλαδη δευτερα τριτη τεταρτη[/ Οντως δικιο εχειςMagkas έγραψε:Φιλε μου εισαι σιγουρος οτι μπαινεις τεταρτη ; ... Ο ξαδερφος μου μπηκε σημερα Μ. Πευκο και αυτος καταδρομεις δηλωσε... Τελοςπαντων πληροφοριακα το λεω μηπως εχεις κανει κανα λαθος

-
- Στρατηγός
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Τι ακριβως ειναι αυτο?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
A! δεν ειναι απο τα μανιταρια του Σουπερ Μαριο που τα τρως κ γινεσαι τεραστιος?Greek_Army έγραψε:Πάντως δεν είναι μανιτάρι μαγικό.ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Τι ακριβως ειναι αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης