ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

dn24 έγραψε:
Ευελπις έγραψε:

Οτι η υπαρχουσα δεν ειναι εκπαιδευση...

ρε συ ευελπις, κανε μας να πιστουμε οτι εισαι οντως ευελπις. Ξερεις κατι; Πολυ γενικα μιλας, κ για αυτο εχεις τετοιες αντιδρασεις απο μερικους. Κατηγορας γενικα κ αοριστα. Τοσο μεγαλη προσβαση στο διαδυκτιο εχετε σε αυτη την ευελπιδων; Σαουνα εχετε; Πες μας το λογο που ειναι ανυπαρκτη η εκπαιδευση. Συγκεκριμενα. Πολες αοριστιες λες, εγω ειδες παραπανω πηρα το μερος σου στο σχολιο που εκανε ενα αλλο μελος, αλλα αποτι βλεπω τωρα, δεν πειθεις.

Έλα μωρε τώρα, έκατσε 3 μηνες, ορκίστηκε πήρε άδεια τώρα και τα έχει μπ0ρδ3λι@σει όλα τώρα και σκέφτεται ότι θα ξαναμπει και ξενερώνει.
Έκατσε τόσο καιρό και τώρα θυμηθηκε ότι δεν του αρέσει.
Άμα θέλει ο Εύελπις μπορεί να φύγει από τη σχολή πριν ορκιστεί χωρίς να πληρώσει τίποτα.
Μετά τον υποστηρίζετε κιόλας. Τι να πω
Πάντως αυτό που κάνει είναι σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ευελπις έγραψε:
ΥΓ Black Knight χαλαρωσε λιγο... Μην εισαι τοσο κακος... Ιπποτης...

Ειρωνεσαι κιόλας;
Ξέρεις ποια ειναι η διαφορά μας όμως; Εγώ μπορώ να πω αν πάσα στιγμη το ονοματεπώνυμο μου. Εσύ κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Black_Knight έγραψε:

Έλα μωρε τώρα, έκατσε 3 μηνες, ορκίστηκε πήρε άδεια τώρα και τα έχει μπ0ρδ3λι@σει όλα τώρα και σκέφτεται ότι θα ξαναμπει και ξενερώνει.
Έκατσε τόσο καιρό και τώρα θυμηθηκε ότι δεν του αρέσει.

Εικόνα

Fan1s

Δημοσίευση από Fan1s »

Οι σχολες δεν ειναι για υπεραθνρωπους ουτε για στρατιωτικα ταλεντα... Με υπομονη, λιγη πειθαρχια και εχοντας κλειστα τα αυτια ολα περνουν... Λογια του ξαδερφου που εχει τελειωσει την ΣΣΕ... Αν δεν σου αρεσε μπορουσες να φυγεις απο την αρχη... Καταλαβαινω οτι μπορει να υπαρχουν οικονομικα προβληματα και μπορει να το κανεις με το ζορι, αλλα μπορεις να χαλαρωσεις να μην δινεςι σημασια και να προσπαθησεις να προσαρμοστεις...

Δινω Δευτερη φορα πανελλαδικες και ευχομαι να μπω φετος... Τα Λεμε μεσα Black_Knight ;)
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Fan1s έγραψε:Δινω Δευτερη φορα πανελλαδικες και ευχομαι να μπω φετος... Τα Λεμε μεσα Black_Knight ;)

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
paris

Δημοσίευση από paris »

Χρονια πολλα και καλη χρονια, κατα διαστηματα παρακολουθω το forum και μερικες φορες εκφραζω την αποψη μου. Καποιος εξεφρασε την αποψη του, εχουμε δημοκρατια. Μου αρεσει που ακυρωνουν την αποψη του ατομα που δεν εχουν πατησει το ποδι τους στην ΣΣΕ και δεν ξερουν τι γινετε μεσα. Οπως εχω ξαναπει εχω τελειωσει την ΣΣΕ εδω και 10 χρονια περιπου, ηταν το ονειρο μου να περασω κ το ειχα στο μυαλο μου σαν οτι πιο ιδανικο. Θα συμφωνησω σε αρκετα σημεια με τον ευελπι, οταν μπαινεις τα πραγματα δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ειχες φανταστει. Ειναι δυσκολα αλλα μην αρχισουμε να λεμε στρατιωτικη σχολη ειναι τι περιμενες. Το συστημα πρεπει να εκσυχρονιστει ειμαστε πολυ πισω και ειδικα εμεις του Στρατου ξηρας. Τα χειροτερα ομως αρχιζουν οταν βγεις απο την σχολη τα 2 με 3 χρονια περνας καλα εισαι νεος Βγαινεις εχεις χρηματα που πολλα παιδια στην ηλικια σου δεν εχουν. Πρεπει να το καταλαβετε τα πραγματα ειναι δυσκολα και το κακο με εμας ειναι οτι δεν εχουμε αντικειμενο κ το παρακατω που θα πω δεν ειναι καθολου υπερβολη, σπουδασα 4 χρονια στο αρχαιοτερο πανεπιστημιο οπως αναφερθηκε παραπανω για να με παιρνει ο διοικητης που ηταν μια ζωη στο εξωτερικο κ ηρθε πρωτη φορα σε μοναδα κ δεν ξερει τι του γινετε να παιρνει τηλεφωνο στις 1 η ωρα το βραδυ για να με ρωτησει αν οι φανατροι βαψανε τον τοιχο και αλλα τετοια που λες τι κανω εγω εδω. Απο την δικη μου ταξη ακουω συχνα ατομα που παραιτουνται μετα απο 10 χρονια στο στρατο, οχι τοσο για το οικονομικο ή οτι δεν αντεχουν το στρατο αλλα ψαχνουν να βρουν κατι καλυτερο. Αρκετοι απο εμας Σπουδαζουμε απο μονοι μας σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ κ κανουμε τα χαρτια μας για αλλου Κ εγω αν ειχα εξω κατι σιγουρο θα ειχα παραιτηθει. Το μονο που θα σας πω αν θελετε τοσο πολυ να μπειτε στον στρατο να δηλωσετε ΣΩΜΑΤΑ θα εχετε καλυτερη ποιοτητα ζωης, μην κοιτατε μονο το τωρα αλλα κ το μελλον που αργοτερα αν θελησετε να κανετε οικογενεια θα ειναι δυσκολα.
IKOL

Δημοσίευση από IKOL »

Λυπαμαι παρα πολυ με Αυτα που ακουω. Ειναι ανηκουστο τα ιδια στελεγχη Ενος φορεα οπως ο στρατος να ακυρωνουν περα απο τις επιλογες τους (που ειναι και ανθρωπινο) εναν θεσμο οπως ο στρατος. Δεν δεχομαι να ακουω απο τους ιδιους τους παραγοντες του στρατου, απο νεους που εμαθαν μεσα στν καθε σχολη τουσ, γιατι βρισκονται Εκει που βρισκονται (στην ουσια τον λογο που ειναι αξιωματικοι η μη) οτι ο στρατος δν προχωραει μενει στασιμος δν παραγει! Ειναι στο χερι μας. Προσωπικα βαρεθηκα να Βλεπω ατομα να επιρριπτουν λαθη Σε δευτερους. Ηρθε η ωρα να αναλαβουμε τις ευθηνες μας. Πρφανως πολλοι ισως και εγω δν εχουμε κατααβει τι σημαινει ο στρατος και απο πιους αποτελειται! Ειμαστε εμεις οι ιδιοι. Συνεπως ειναι στο χερι μας η καθε αλλαγη, η καθε βελτιωση και η καθε πτωση αντιστοιχα. Απο την δικη μου οπτικη γωνια αλλωστε Οταν αγαπας κατι Και αυτο πεφτει χαλαει αλλοιωνεται δν το παρατας αλλα προσπαθεις να το ανεβασεις εκει που του αρμοζει. Συνεπως αν ειναι να κατηγορησουμε Καποιον αυτος περα απο τον εαυτο μας, θα πρεπει να ειναι οι παραγοντες του στρατου και οχι ο στρατος. Αυτη η τοσο λεπτη διαφορα μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο (θα χαρω να διαφωνισετε μαζι μου)
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

paris έγραψε:Χρονια πολλα και καλη χρονια, κατα διαστηματα παρακολουθω το forum και μερικες φορες εκφραζω την αποψη μου. Καποιος εξεφρασε την αποψη του, εχουμε δημοκρατια.

Καλή Χρονία και υγεία να έχουμε. Έχετε δίκιο αλλά κατά την γνώμη μου το να βγαίνει πρωτοετής Εύελπις και να υβρίζει με τέτοιο τρόπο εκπαίδευση - και δή Αξιωματικούς είναι ανήκουστο! Πρώτ απόλα δεν ειναι άποψη!
Ειδικά τελευταία ελέω facebook έχουν γίνει πολλές περιπτώσεις παρόμοιες και οι τιμωρίες ήταν μεγάλες.
salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από salonika91 »

... Και εγω θα δωδω Φετος για ΣΣΕ-ΟΠΛΑ

dn24 έγραψε:
roverr24 έγραψε:

Μπορει του παιδιου να μη του αρεσει ο στρατος, να ειχε αλλη εικονα ιδεατη, μπορει να τον πιεσαν οι δικοι του να παει, μη τον αποπαιρνετε, ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να βρεις δουλεια εκει εξω... Το βλεπετε οτι βασανιζεται γιατι δε του αρεσει οπως κ εγω θα βασανιζομουνα πχ αν περνουσα στη γεωπονικη... Ειναι μια εξαιρετη σχολη και πιο δυσκολη απ τη ΣΝΔ μηχ που τελειωσα, απλα δε μου αρεσει, χαλαρωστε...

την ιδια αποψη με εσενα εχω. Σωστος.

και εγω την ιδια αποψη εχω!

Μπορει να μην ηθελε την ΣΣΕ αλλα να τον εψησαν οι δικοι του να παει για τα σιγουρα λεφτά...

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

salonika91 έγραψε:Μπορει να μην ηθελε την ΣΣΕ αλλα να τον εψησαν οι δικοι του να παει για τα σιγουρα λεφτά...

και θα κακομοιριάζει μια ζωή;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

salonika91 έγραψε:

και εγω την ιδια αποψη εχω!

Μπορει να μην ηθελε την ΣΣΕ αλλα να τον εψησαν οι δικοι του να παει για τα σιγουρα λεφτά...

ετσι ακριβως. Ξερεις ποσες τετοιες περιπτωσεις ξερω; Κ το κακο ειναι οτι ειναι για παντα δυστυχισμενοι.

salonika91
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από salonika91 »

Black_Knight έγραψε:
salonika91 έγραψε: Μπορει να μην ηθελε την ΣΣΕ αλλα να τον εψησαν οι δικοι του να παει για τα σιγουρα λεφτά...

και θα κακομοιριάζει μια ζωή;

Δεν ειναι και ευκολο για εναν 18αρη Απο 'κει που ηταν "ελευθερος" και εχει συνηθισει σε εναν α τροπο ζωης (του 18αρη) να μπει στην στρατιωτικη ζωη... Ειδικα αν δεν ηταν επιλογη του

Μπορει να κουραστηκε... Ξεσπασε...

Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ar93 »

Καλλή χρονιά σε όλους! Βρε παιδιά μην τον αποπαίρνετε έτσι... Αφήστε τον να πει τη γνώμη του, τεκμηριώνοντας αυτά που λέει και μην βγάζετε πρόωρα συμπεράσματα! Εγώ θα ήθελα να ακούσω (ή μάλλον να διαβάσω) γιατί δεν του αρέσει η σχολή, άλλωστε ο λόγος ύπαρξης του forum είναι να ακούγονται πολλές και διαφορετικές απόψεις Εικόνα

Black knight μην ξεχνάς πως οι ανώτεροι που αναφέρεις είναι ανώτεροι λόγω βαθμού στον στρατό, αλλά αυτο δεν σημαίνει πως είναι ανώτεροι σαν άνθρωποι. Ξέρω απο συγγενείς μου πως υπάρχουν αξιωματικοί (και μη) χιλιοψωνισμένοι, που παρά τη μόρφωση που έχουν (κάποιοι απο αυτούς) το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μειώνουν τους κατωτέρους τους, που ουσιαστικά ίσως να είναι και ανώτεροι αφού τους ανέχονται! Φυσικά με αυτό που γράφω δεν εννοώ πως είναι όλοι μ... Αλλά σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι, δυστυχώς!

ΦιλικάΕικόνα

ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

salonika91 έγραψε:Δεν ειναι και ευκολο για εναν 18αρη Απο 'κει που ηταν "ελευθερος" και εχει συνηθισει σε εναν α τροπο ζωης (του 18αρη) να μπει στην στρατιωτικη ζωη... Ειδικα αν δεν ηταν επιλογη του

Μπορει να κουραστηκε... Ξεσπασε...

Γενεές και γενεές περάσανε.
Και όσο για το αν δεν ήταν επιλογή του είναι παράδειγμα πλήρους ανευθυνότητας
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ar93 έγραψε: Black knight μην ξεχνάς πως οι ανώτεροι που αναφέρεις είναι ανώτεροι λόγω βαθμού στον στρατό, αλλά αυτο δεν σημαίνει πως είναι ανώτεροι σαν άνθρωποι.

Όταν είσαι στρατιωτικός δεν μιλάς για ανώτερο δεν μπορείς να τον σχολιάζεις ούτε να τον βλέπεις σαν άνθρωπο.
Βεβαια αν κάποιος ειναι ανεκπαίδευτος...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες