ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Ευχαριστω ευαγγελια
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Εγω το εβαλα για τα νεα
απλα.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
tilefos έγραψε:Οι 2ετης λαμβανουν εκπαιδευση καταδρομέων στην Ρεντινα;
Βγαζουν την σχολη καταδρομων κανονικα ή παιρνουν μια γευση;
Πόσο καιρο καθεστε εκει;
Εννοείται πως απλά παίρνουν μια ιδέα. Το κανονικό σχολείο ΚΕΑΠ ειναι πολύ παραπάνω καιρό.
ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Γεια σας. Στις 9 του μηνος κατατασομαι στην ΣΣΕ και απ οτι διαβασα στο σαιτ της σχολης υπαρχει αυτοματο μηχανημα αναληψης χρηματων (ΑΤΜ). Θα ηθελα να μου πειτε, αν γνωριζει καποιος, ποιας τραπεζας ειναι. Ευχαριστω.
Γενικής είναι. Θα σου βγαλει και η σχολή κάρτα ταμιευτηριου της Γενικής για να σε πληρώνει
"Απλώς ο αρχηγός στρατού, ο αρχηστράτηγος Φράγκος, είχε τη φαεινή ιδέα, να γκρεμίσει τους τοίχους των θαλάμων και να τους ενώσει ανα τρείς! "
αν ειναι δυνατόν. Έλεος με τον καθε ***** που κανει και μπλογκ και εχει και αποψη
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Για να ειναι ανακυροιχτει καποιος πρωτος ευελπις τι πρεπει να κανει; Χρειαζεται να ειναι πρωτος μονο στα μαθηματα η και στην στρατιωτικοι εκπαιδευση;
-
- Αντισυνταγματάρχης
nickdoud έγραψε:Σιγουρα γιατι κατι τετοιο εχει ακουστει.
όχι σίγουρα. Ακούγεται και πολύ χαζό αν το σκεφτείς

KOZANARA έγραψε:Για να ειναι ανακυροιχτει καποιος πρωτος ευελπις τι πρεπει να κανει; Χρειαζεται να ειναι πρωτος μονο στα μαθηματα η και στην στρατιωτικοι εκπαιδευση;
Πρώτος σε ακαδημαική και στρατιωτική εκπαίδευση
Γεια σας,είμαι από την Κύπρο και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να δώσω, σε δύο χρόνια που τελειώνω το σχολείο, για ΣΣΕ. Ξέρω ότι προτρέχω και σκέφτομαι για πολύ μπροστά αλλά σε περίπτωση που περάσω και τελειώσω ευέλπις, θα επιστρέψω και θα αρχίσω δουλειά ως μόνιμος στην Κύπρο. Δεν έχω κάποιο γνωστό που να τέλειωσε πρόσφατα τη σχολή και δεν έχω ιδέα γιαυτό ελπίζω να με βοηθήσετε.
ΥΓ: Για να περάσεις ΣΣΕ από κύπρο θες γενικό στις εξετάσεις κάπου 18+ /20, μόνο 5-6 άτομα περνάνε κάθε χρόνο. Έτσι είναι και στην ελλάδα;
ΥΓ: Για να περάσεις ΣΣΕ από κύπρο θες γενικό στις εξετάσεις κάπου 18+ /20, μόνο 5-6 άτομα περνάνε κάθε χρόνο. Έτσι είναι και στην ελλάδα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Loukas έγραψε:Γεια σας,είμαι από την Κύπρο και σκέφτομαι το ενδεχόμενο να δώσω, σε δύο χρόνια που τελειώνω το σχολείο, για ΣΣΕ. Ξέρω ότι προτρέχω και σκέφτομαι για πολύ μπροστά αλλά σε περίπτωση που περάσω και τελειώσω ευέλπις, θα επιστρέψω και θα αρχίσω δουλειά ως μόνιμος στην Κύπρο. Δεν έχω κάποιο γνωστό που να τέλειωσε πρόσφατα τη σχολή και δεν έχω ιδέα γιαυτό ελπίζω να με βοηθήσετε.
Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010) διάβασε το θέμα
Ευχαριστω για την απαντηση Greek_Army αλλα στην Κυπρο δεν εχουμε τα μορια που λετε εσεις. Εχουμε απλα το γενικο βαθμο εξετασεων και ενδεικτικου. Δεν εχω απορια για τους βαθμους αλλα τι γινετε με τους κυπριους που περνουν τη ΣΣΕ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Loukas έγραψε:Ευχαριστω για την απαντηση Greek_Army αλλα στην Κυπρο δεν εχουμε τα μορια που λετε εσεις. Εχουμε απλα το γενικο βαθμο εξετασεων και ενδεικτικου. Δεν εχω απορια για τους βαθμους αλλα τι γινετε με τους κυπριους που περνουν τη ΣΣΕ.
δεν γνωρίζω τι γίνεται στα μέρη σου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Loukas έγραψε:Για να περάσεις ΣΣΕ από κύπρο θες γενικό στις εξετάσεις κάπου 18+ /20,μόνο 5-6 άτομα περνάνε κάθε χρόνο.
Είναι πολλοί παραπάνω.
Γεια σας παιδια ειμαι 15 χρονων και θελω να περασω σσε οπλα, μου αρεσουν τα θεωρητικα μαθηματα αλλα θα επιλεξω τεχνολογικη για σσε οπλα η αλλιως σμυ. Στην γ γυμνασιου ειχα απολυτηριο 18,8 τι πιστευετε αν προσπαθησω μπορω να πιασω τα μορια για σσε οπλα οσο για τα αθληματα δν νομιζω να εχω προβλημα παιζω μπασκετ χρονια και γενικως γυμναζωμαι καθε μερα. Πιστευετε πως μπορω να μπω σσε οπλα σε 2 χρονια
Εχεις χρονο μποστα σου οσο για τον βαθμο το γυμνασιο δεν εχει καμια σχεση με το λυκειο θα δεις τις επιδοσεις σου μονο στιν τριτη λυκειου ολες οι αλλες ταξεις δεν μπορουν να σου δωσουν την απαντηση... Ασε που μπορει να αλλαξει και το συστημα... Ποιος ξερει;We live in greece...
EΊμαι εύελπις και ενα πράγμα εχω να σας πω: Ότι το ιδανικό έχετε στο μυαλό σας για την ΣΣΕ βγάλτε το! Πρόκειται για μια Σχολή ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!
Πηγαίνετε σε ενα ΑΕΙ, ΤΕΙ, στην ΕΛ. ΑΣ. Αλλα ΟΧΙ στην ΣΣΕ! ΜΗΝ καταστρέψετε τη ζωή σας! Εκτος και αν εχετε λεφτα να δωσετε για να παραιτηθείται...
Πηγαίνετε σε ενα ΑΕΙ, ΤΕΙ, στην ΕΛ. ΑΣ. Αλλα ΟΧΙ στην ΣΣΕ! ΜΗΝ καταστρέψετε τη ζωή σας! Εκτος και αν εχετε λεφτα να δωσετε για να παραιτηθείται...
Εφόσον έθιξες το θέμα της παραγωγικότητας, θέλω να σου πω ότι είναι παραγωγικότερο να μας πεις τι πρόβλημα εντόπισες στη σχολή παρά να εκφράσεις απευθείας την άποψη ότι δεν πρέπει να την επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.
Ε πες μας ντε, έστω στο περίπουΕύελπις έγραψε:EΊμαι εύελπις και ενα πράγμα εχω να σας πω: Ότι το ιδανικό έχετε στο μυαλό σας για την ΣΣΕ βγάλτε το! Πρόκειται για μια Σχολή ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης