ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Το κάπνισμα επιτρέπεται εντος της σχολής;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Ωραιο παραδειγμα θα δωσουν οι μελλοντικοι γιατροι των ΕΔ με το να φουμαρουν, καρδιολογοι και πνευμονολογοι να γινετε χεχεχε
Επιτρεπεται σε συγκεκριμενους χωρους.
Επιτρεπεται σε συγκεκριμενους χωρους.
Δεν προορίζομαι για γιατρός ή οτιδήποτε άμεσα συναφές με ιατρική επιστημη...
αλλά και να προοριζόμουν δεν έχεις δικαίωμα να επικρίνεις τις επιλογές κανενός (εντελώς φιλικά)
κι ευχαριστώ για την πληροφορία :)
αλλά και να προοριζόμουν δεν έχεις δικαίωμα να επικρίνεις τις επιλογές κανενός (εντελώς φιλικά)
κι ευχαριστώ για την πληροφορία :)
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Δε με ενοχλουν οι καπνιστες, Καθρυν μεσα στο στρατο θα δεις πολλα πραγματα που θα σε αγχωσουν, ελπιζω να μην αυξησεις τα τσιγαρα σε ημερησια βαση, κανουν κακο κ το ξερεις:) καλη επιτυχια
Δεν προκαταβαλλω... Ειναι πολυ πιθανο να αγχωθω με τη "φιλοσοφια" του στρατου...
ευχομαι να πανε όλα καλα και να περάσω... Απο κει κ πέρα θα προσπαθησω να προσαρμοστώ αλλά δε θα θελα να στερηθω Την αγαπημενη κακια συνηθεια (το κάπνισμα δλδ), αλλα και να τη στερηθώ δεν θα με πολυενοχλήσει γιατι δεν έχω άμεση εξάρτηση απο αυτό...
ς ευχαριστώ παντως :) :)
ευχομαι να πανε όλα καλα και να περάσω... Απο κει κ πέρα θα προσπαθησω να προσαρμοστώ αλλά δε θα θελα να στερηθω Την αγαπημενη κακια συνηθεια (το κάπνισμα δλδ), αλλα και να τη στερηθώ δεν θα με πολυενοχλήσει γιατι δεν έχω άμεση εξάρτηση απο αυτό...
ς ευχαριστώ παντως :) :)
- roverr24
- Συνταγματάρχης
Απο φετος οι αποφοιτοι του στρατολογικου τμηματος θα μοιραζονται σε 2 κατηγοριες,1) στρατολογοι 2) στρατιωτικοι νομικοι συμβουλοι, το γραφει και στην επισημη ιστοσελιδα της σχολης και θεωρησα σκοπιμο να το αναφερω γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον, στο εξωτερικο καθε μοναδα εχει δικηγορο αξιωματικο Επισης να υπενθυμισω οτι για να μπει καποιος στο δικαστικο του στρατου μπαινει αφου εχει τελειωσει νομικη με εξετασεις και ονομαζεται κατ ευθειαν λοχαγος και δεν εχει καμια σχεση με τη ΣΣΑΣ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλώς σας βρήκα!
Είμαι μαθητής της 3ης Λυκείου και θέλω να δώσω για ΣΣΑΣ Ιατρικό.
Ισχύει οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η σχολή δέχεται μαθητές;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Είμαι μαθητής της 3ης Λυκείου και θέλω να δώσω για ΣΣΑΣ Ιατρικό.
Ισχύει οτι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που η σχολή δέχεται μαθητές;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλε δεν ειναι τιποτε προαποφασισμενο γι αυτο μην ακους βλακειες. Θα ελεγα οτι ουτε ο ιδιος ο υπουργος δεν ξερει ακομα τι θα γινει. Παντως η επικρατεστερη σκεψη ειναι να διατηρηθουν μονο οι υγειονομικες σχολες (οχι οι ψυχολογοι καθως εχουν ηδη παρει αρκετους), διοτι το υγειονομικο εχει μοναδες εκστρατειας και ειναι απαραιτητη μιια στοιχειωδης στρατιωτικοποιηση για να ανταπεξελθεις σε μια μοναδα.
Παντως θα ειναι μεγαλο πληγμα για την αξιοκρατια...
Παντως θα ειναι μεγαλο πληγμα για την αξιοκρατια...
Καλημέρα σε όλους. Είμαι πατέρας μιας 16χρονης μαθήτριας λυκείου και θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ΣΣΑΣ. Είδα πως η αγγελική είναι πολύ μέσα στα πράγματα. Θερμή παράκληση αν θέλεις Αγγελική να κάνεις ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας η στο κινητό ώστε να μιλήσουμε. Έχουμε εδω και 3 μέρες που είμαστε σε μαύρα χάλι στο σπίτι μας γιατί ο καθηγητής της κόρης μου την είπε πολλά άσχημα για την ΣΣΑΣ και έχουμε κλάματα ότι είναι λίγοι οι εισακτέοι και ότι δεν είναι εύκολα εκεί και ότι θα υπάρχουν πολλά προβλήματα και ότι δεν υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα και πολλά τέτοια τρελά. Σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις επικοινώνησε ευχαριστώ πολύ. Αν θέλεις στείλε μήνυμα ώστε να σε πάρουμε εμείς μην χρεώνεσαι. Καλό υπόλοιπο σε όλους σας. Πολύ καλό το φόρουμ εδω. Βοηθά αρκετά και αρκετό κόσμο
Χρήστος Μάλλιος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
...
Χρήστος Μάλλιος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
...
Καλησπέρα κύριε Μάλλιο.
Θα σας παρακαλούσα αν ήταν δυνατόν να κάνετε μια εγγραφή στο forum και να ανταλλάξετε μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων τα τηλέφωνα που παραθέσατε. Ή ενναλακτικά να δώσετε διεύθυνση e-mail.
Θα σας παρακαλούσα αν ήταν δυνατόν να κάνετε μια εγγραφή στο forum και να ανταλλάξετε μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων τα τηλέφωνα που παραθέσατε. Ή ενναλακτικά να δώσετε διεύθυνση e-mail.
Ξέρει κανείς λεπτομέρεις για τη θερινή διαβίωση στο Ποσείδι (τι περιλαμβάνει, ποιο διάστημα καλύπτει κλπ) να μας κατατοπίσει επι του θέματος;
Ευχαριστώ!
Είμαι Α' Λυκείου και ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ ιατρικό. Θα δώσω πανελλήνιες το 2013, πριν αρχίσει δηλαδή το καινούργιο σύστημα. Όσα αναφέρονται παραπάνω για το ότι δεν θα δέχεται μαθητές πια, ισχύουν?
Οχι δεν ισχυει απλα ειναι φημη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης