ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

dimitris mak έγραψε:Ενας ξαδερφος μου μπηκε με την προιγουμενη εσσο στο μεγαλο πευκο και μου ειπε οτι σε παρα πολλους τους ειχε ερθει ενδυξη υεα και οτι τους παρακαλαγαν να πανε... Τι να πω δεν ξερω... Αν δεν τα δω με τα ματια μου! Ο ενας λεει ο θελει βυσμα ο αλλος οχι...
Ακυρο, απλως εγινε μια ομιλια σχετικα με τους υεα στο κεεδ στο κψμ και ψαρωσαν αρκετοι και δηλωναν χωρις να γνωριζουν τι παιζει ακριβως! Εβλεπες και δεινανε αθληματα υεα και ειχε γεμισει το γηπεδο στο πευκο.. Κ μετα μολις μαθανε τι ακριβως γινεται ποσο λιγες ειναι οι πιθανοτητες να γινουν δοκιμοι ειδικων δυναμεων κ οτι δεν θα τους κρατησουν καν ειδικες δυναμεις αλλα θα τους πανε δοκιμους πεζικου τρεχανε κ δεν φτανανε για να ξεμπερδεψουν με την περιφημη ενδειξη υεα
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

Ρε ΔΥΚ και ΓΚΡΙΚ ΑΡΜΥ. Ειχατε ενδειξη ΥΕΑ στο στρατο; Και ΔΕ σας παρακαλαγανε να πατε;

Οπως το λεει ο παραπανω ειναι. Αμα δε ξερετε κατι μη το γραφετε. Ακριβως ετσι ειναι.

Σε παρακαλανε οντως στο κεντρο να δηλωσεις δοκιμος... Τη μπινια του λοχαγου δεν ειχα καταλαβει που ΔΕ Μας λεγανε οτι απαξ και πας ΣΕΑΠ μετα δε θα πας σιγουρα ειδ δυναμεις... Εμεις νομιζαμε οτι απλα θα πας ΣΕΑΠ, μετα ειδικοτητα και μετα καρφι για Ρεντινα... Ευτυχως που δε πηγαμε δηλαδη.

Τωρα καταλαβα γιατι σε παρακαλανε... Γιατι θελουνε να στελεχωσουνε το πεζικο προφανως!Εικόνα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 28
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλά, Πεζικό και Τεθωρακισμένα πέφτουν στα γόνατα για να δεχτείς.Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

fideas emk έγραψε:Ρε ΔΥΚ και ΓΚΡΙΚ ΑΡΜΥ. Ειχατε ενδειξη ΥΕΑ στο στρατο; Και ΔΕ σας παρακαλαγανε να πατε;

Αμα δε ξερετε κατι μη το γραφετε.

Και είχα ένδειξη ΥΕΑ και στην πορεία έγινα και ΔΕΑ.(Και μάντεψε, όχι στο πεζικό όπως οι περισσότεροι)
Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες το 'Σε παρακαλανε να ΜΗΝ πας' ήτανε ειρωνικό ακριβώς για το ότι θέλουνε να ρίξουνε Δόκιμους στο πεζικό.
Φιλική συμβουλή : Άμα δεν γνωρίζεις εσύ κάποια πράγματα καλό θα ήτανε να μην προτρέχεις.Εικόνα

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από fideas emk »

Οκ δεν το προσεξα... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω σας ειπα αυτο που εγινε... ! Τωρα δεν ξερω αν τους παρακαλαγαν για να τους στειλουν μετα πεζικο... Αυτο ειναι αλλο θεμα! Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
rudxai
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
Επάγγελμα: Programmer

Δημοσίευση από rudxai »

Δυστυχώς παίρνουνε 20-30 καθε φορα οπότε λογικό και επόμενο να υπάρχουν βυσματείες εκει. Εαν πέρναν άλλους τόσους θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα και θα μπαίνανε και κάποιοι με το σωστό τρόπο. Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρα να πάω αλλα δεν πρόκειται. Είναι μεγάλο το ρίσκο και απο τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι σου η κατάσταση άστο.:(
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

fideas emk έγραψε:Ρε ΔΥΚ και ΓΚΡΙΚ ΑΡΜΥ. Ειχατε ενδειξη ΥΕΑ στο στρατο; Και ΔΕ σας παρακαλαγανε να πατε;

Οπως το λεει ο παραπανω ειναι. Αμα δε ξερετε κατι μη το γραφετε. Ακριβως ετσι ειναι.

Σε παρακαλανε οντως στο κεντρο να δηλωσεις δοκιμος... Τη μπινια του λοχαγου δεν ειχα καταλαβει που ΔΕ Μας λεγανε οτι απαξ και πας ΣΕΑΠ μετα δε θα πας σιγουρα ειδ δυναμεις... Εμεις νομιζαμε οτι απλα θα πας ΣΕΑΠ, μετα ειδικοτητα και μετα καρφι για Ρεντινα... Ευτυχως που δε πηγαμε δηλαδη.

Τωρα καταλαβα γιατι σε παρακαλανε... Γιατι θελουνε να στελεχωσουνε το πεζικο προφανως!Εικόνα

Φιδέα το θέμα είναι ότι και εγώ γούσταρα να πάω ΔΕΑ αλλά όχι πεζικάριος. Οπότε πριν μπω είχα ρωτήσει τι και πως... Φυσικά και μας είχανε παρακαλέσει να πάμε δόκιμοι. Και όχι γιατί ήμασταν ωραία παιδιά.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω ξερω οτι τον αυγουστο μπαινω μεγαλο πευκο πρωτα ο θεος και θα βαλω βυσμα για να παω δοκιμος! Δεν ντρεπομαι που το λεω γιατι ετσι ειναι τα πραγματα! Το θεμα ειναι για ποιους λογους το κανει καποιος! Αν το κανει για να παρει τα μορια ειναι καπως γιατι σιγουρα πηγαινει με μια αρνητικη αποψη και βγαζει κακα πραγματα προς τα εξω και δεν το αγαπαει. Αν ομως πηγαινει γιατι το ονειρο του ειναι να γινει αξιωματικος στις εδ η γιατι θελει να νιωσει την ζωη του στρατιωτικου η για να κανει τα πραγματα που κανουν οι δοκιμοι στις εδ (που μαθαινουν παρα πολλα πραγματα ειναι η αληθεια) τοτε ειναι πολυ καλο... !
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από POLITHS »

proteas1992 έγραψε:Με παρεξηγήσατε. Είπα ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ. Ισα ισα γουσταρω... Απλώς έχω σαν απώτερο σκοπό να παω ειδικός φρουρός. Αλλα τι ακριβώς εννοείς να παω δόκιμος; Στη σελίδα με τον υπολογισμό μορίων έγραφε ειδικές δυνάμεις ή έφεδροι... Εικόνα
Η Δ. Ε. Α οχι στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ) ο οποιος υπηρετει 5 μηνες παραπανω θητεια απο Τους υπολοιπους και Παιρνει ακριβως τα ιδια μορια με αυτον που υπηρετησε φανταρος στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κάποιος που υπηρέτησε ώς ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις μοριοδοτείται με τα διπλάσια μόρια (Για ειδικός φρουρός κλπ) σε Αντίθεση με κάποιον που υπηρέτησε ώς έφεδρος στις Ειδικές Δυνάμεις ή ώς ΔΕΑ στο ΠΖ κλπ. Δείτε και το Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις.

Άβαταρ μέλους
POLITHS
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από POLITHS »

D.Y.K έγραψε:Κάποιος που υπηρέτησε ώς ΔΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις μοριοδοτείται με τα διπλάσια μόρια (Για ειδικός φρουρός κλπ) σε Αντίθεση με κάποιον που υπηρέτησε ώς έφεδρος στις Ειδικές Δυνάμεις ή ώς ΔΕΑ στο ΠΖ κλπ. Δείτε και το Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις.

σωστα τα λες D.Y.K αλλα το παληκαρι θελει να περασει οσο πιο ανωδυνα και να παρει και τα μορια θα τον χαλασει και ΔΕΑ και ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: λοχαγος

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ »

Παιδια εγω παροθσιαστηκα σπαρτη πριν απο λιγο καιρο με την ειδικοτητα διαβιβαστης και περασα δοκιμος, οχι σεεμ, και τωρα περιμενω να μου ερθει η μεταθεση, μεταταξη, μπορω απο εκει να παω δοκιμος ειδ δυναμεων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Παιδια εγω παροθσιαστηκα σπαρτη πριν απο λιγο καιρο με την ειδικοτητα διαβιβαστης και περασα δοκιμος, οχι σεεμ, και τωρα περιμενω να μου ερθει η μεταθεση, μεταταξη, μπορω απο εκει να παω δοκιμος ειδ δυναμεων;

Aν πας για εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ γίνεται αλλίως όχι. Τα έχουμε ξαναπεί
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες