ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Ενας δοκιμος αξιωματικων των εδ, ξερω οτι περναει σχολειο λοκ και αμφιβιων και επισης οτι μπορει να παρει μερος σε οποια ασκηση θελει αλλα μπορει να κανει οτι κανει ενα μονιμο στελεχος; Μπορει να τα κανει ολα? ...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
και να θελει δεν προλαβενει να τα περασει ολα τα σχολεια. Αλλα αν θελει να συμετεχει σε ενα σχολειο που θα ανακοινωθει και θελει ο διοικητης σε στελνει.dimitris mak έγραψε:Ενας δοκιμος αξιωματικων των εδ, ξερω οτι περναει σχολειο λοκ και αμφιβιων και επισης οτι μπορει να παρει μερος σε οποια ασκηση θελει αλλα τα κανει ολα; Μπορει να τα κανει ολα;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δηλαδη μπορει να περασει οπιο σχολειο θελει; Δλδ να παει στην σεαπ και μετα να παρεσει αν θελει και σχαλ η σχολειο υποβρυχιων καταστροφων?
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
ακου. Θα πας και θα τα μαθεισ. Εν συντομια σου λεω οτι μετα το κεντρο αν πας δοκιμος φευγεις για σεαπ. Πας ρεντινα αν εισαι καταδρομεας και αν εχεις ειδικοτητα αλεξιπτωτιστη πας σβεα και σχαλ. Αν οχι πας σε μοναδα. Εισαι αμφιβιοσ-πας σε μακ-ετεθ. Κτλ. Εχουν πει επανελλημενα εδω μεσα οτι σχολειο ουκ δεν περνανε φανταροι-εφεδροι. Πρεπει να εισαι μονιμοσ. Εσυ σαν δοκιμος μπορεις να περασεις σχολειο ''μη διαραγεντων βληματων'' η ''ναρκεσ'' και τετοια.dimitris mak έγραψε:Δηλαδη μπορει να περασει οπιο σχολειο θελει; Δλδ να παει στην σεαπ και μετα να παρεσει αν θελει και σχαλ η σχολειο υποβρυχιων καταστροφων;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ναι ναι το γνωριζω οτι μονο μονιμοι πηγαινουν στο σχολειο των ουκ! Βασικα σχολειο βατραχανθρωπων του στρατου ξηρας, η ειναι το ιδιο?
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
''Σχολειο βατραχανθρωπων του στρατου ξηρας'' δεν ξερω και ουτε το εχω ξανα ακουσει. Αυτο που ξερω ειναι οτι μονιμοι στρατιωτικοι μπορουν να περασουν σχολειο ο. Υ. Κ ανεξαρτητα αν ειναι πεζικο η καταδρομεσ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιοσ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οχι στην εκπομπη με αρετη και τολμη το ειδα... Εχουν γινει 4 σχολεια μεχρι στιγμης...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
μα οτι σχολειο και αν ειναι αυτο φανταροσ-εφεδρος δεν μπορει να το περασει τωρα πια. Γιατι δεν πας μονιμος αφου σ'αρεσει τοσο πολυ;dimitris mak έγραψε:Οχι στην εκπομπη με αρετη και τολμη το ειδα... Εχουν γινει 4 σχολεια μεχρι στιγμης...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αυτο θελω... Να γινω μονιμο στελεχος των εδ... Αμφιβιος καταδρομεας...
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
- Επάγγελμα: Programmer
Εαν κάποιος γίνει ΔΕΑ (ΔΒ) δηλαδη παει μετα το ΣΕΑΠ στο κεντρο ΔΒ, μπορεί αργότερα μετα την εκπαίδευση να μετατεθεί σαν ΔΕΑ (ΔΒ) ειδικών δυνάμεων;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 145
rudxai έγραψε:Εαν κάποιος γίνει ΔΕΑ (ΔΒ) δηλαδη παει μετα το ΣΕΑΠ στο κεντρο ΔΒ, μπορεί αργότερα μετα την εκπαίδευση να μετατεθεί σαν ΔΕΑ (ΔΒ) ειδικών δυνάμεων;
αν έχεις τόσο μεγαλό βύσμα θα σε παραδεχτώ
Πως γινετεαι να παω και ειδικες διναμεις και έφεδρος αξιωματικός;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 145
Giannis έγραψε:Πως γινετεαι να παω και ειδικες διναμεις και έφεδρος αξιωματικός;
αν διαβάσεις το θέμα θα καταλάβεις
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
- Επάγγελμα: Programmer
Σορρυ αν σας εχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλα έχω κατι τελευταίες:
Πότε αρχίζεις να μένεις έξω με ωράριο, οταν είσαι ρεντινα η μετα που σε στέλνουν σε μονάδα; Και μιας που δέν έχω αυτοκίνητο πώς θα πηγαίνω στο στρατόπεδο το πρωϊ; Θα είναι κοντά το στρατόπεδο, περνάει κανένα λεωφορείο άραγε ή απλα ποδαράτο;
Πότε αρχίζεις να μένεις έξω με ωράριο, οταν είσαι ρεντινα η μετα που σε στέλνουν σε μονάδα; Και μιας που δέν έχω αυτοκίνητο πώς θα πηγαίνω στο στρατόπεδο το πρωϊ; Θα είναι κοντά το στρατόπεδο, περνάει κανένα λεωφορείο άραγε ή απλα ποδαράτο;
rudxai έγραψε:Σορρυ αν σας εχω ζαλίσει με τις ερωτήσεις αλλα έχω κατι τελευταίες:
το ωραριο σου θα αρχισει με την ελευση σου στην μοναδα εκστρατειας κ οχι απο το κεντρο. Σιγουρα θα περναει υπηρεσιακο οχημα της μοναδας για να μπεις μεσα σε αυτη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης