ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 145
Μετά την ΣΕΑΠ ακολουθεί Ρεντίνα. Εκεί τα αντικείμενα είναι ίδια για όλους. Αμφιβιους, ορεινούς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές. Οι εκάστοτε μονάδες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους ανάλογα με τις επιχειρησιακές τους ιδιαιτερότητες. Εγώ υπηρέτησα σε αμφίβια μοίρα (ΔΕΑ) και έχω κάνει πάνω από 25 αμφίβιες ασκήσεις, είτε καθαρά καταδρομικές, είτε σε συνδυασμό με απλό πεζικό. Βέβαια γίνοναται και ασκήσεις που δεν έχουν αμφίβιο χαρακτήρα (σκοινάκια, αντάρτης, πορείες-βολές κτλ) αλλά κυρίως εστιάζουν σε αμφίβιο μοντέλο επιχείρησης.
Υ. Γ είναι μήνυμα από παίδι που γράφει στο φόρουμ
...
Υ. Γ είναι μήνυμα από παίδι που γράφει στο φόρουμ
...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...
Greek-army μην με βρισεις(χαχαχαχαχ) διαβασα και τις 23 σελιδες και εκει που πηγαινα και εβγαζα μια ακρη, καπου μπερδευτικα, θα το ρωτησω ομως για να γινει η διευκρινηση...
Αν σε στειλουν το χαρτι για Ε. Δ. ΥΕΑ, πας π. χ. Μ. Πευκο και εκει τους λες οτι θελεις πας Δοκιμος, αφου πανε ολα καλα και σε στελνουν Κρητη, και εκει δηλωνεις οτι θελεις Δοκιμος Ε. Δ. αλλα δεν τα καταφερνεις για διαφορους λογους(βυσμα, κλπ) δεν γινεσαι Δοκιμος καπου?; Γινεσαι απλος φανταρος; Ουτε στρατιωτης Ε. Δ.
Αν σε στειλουν το χαρτι για Ε. Δ. ΥΕΑ, πας π. χ. Μ. Πευκο και εκει τους λες οτι θελεις πας Δοκιμος, αφου πανε ολα καλα και σε στελνουν Κρητη, και εκει δηλωνεις οτι θελεις Δοκιμος Ε. Δ. αλλα δεν τα καταφερνεις για διαφορους λογους(βυσμα, κλπ) δεν γινεσαι Δοκιμος καπου?; Γινεσαι απλος φανταρος; Ουτε στρατιωτης Ε. Δ.
-
- Στρατηγός
Δημητρης έγραψε:Greek-army μην με βρισεις(χαχαχαχαχ) διαβασα και τις 23 σελιδες και εκει που πηγαινα και εβγαζα μια ακρη, καπου μπερδευτικα, θα το ρωτησω ομως για να γινει η διευκρινηση...
Γίνεσαι δόκιμος σε άλλο σώμα
...
Είσαι σίγουρος για αυτό;
-
- Στρατηγός
Ναι η εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ για 4 μήνες είναι κοινή.. όποιοι επιλεγούνε για ειδικές δυνάμεις πηγαίνουνε 1 μήνα στο ΚΕΑΠ.. όσους κόψουνε για ειδικές δυνάμεις συνεχίζουνε αλλού ...
Ναι αλλά δεν αναφέρθηκε στο μήνυμα σε ποιο στάδιο κόβεται (υποθετικά) ο ΥΕΑ.
Αν κοπεί στο 4-μηνο της ΣΕΑΠ;
Αν κοπεί στο 4-μηνο της ΣΕΑΠ;
-
- Στρατηγός
Χωρίς την θελησή του δεν κόβεται στο 4μηνο στην ΣΕΑΠ.. όποιος θέλει κόβεται με την δικιά του συγκατάθεση και συνήθως του αλλάζουνε και την σωματική ικανότητα γιατί περνάει από ψυχίατρο ...
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
- Επάγγελμα: Programmer
Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάω ΥΕΑ Ειδικών Δυνάμεων και ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Μετα τους μήνες που περνάμε στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο και επιλέξω οτι θέλω να γίνω ΔΕΑ ΕΔ με στέλνουν έπειτα στο ΚΕΑΠ Ρεντινα σωστά; Εγώ όμως (όπως έιχα δηλώσει στη στρατολογία) θέλω συγκεκριμένα να πάω σε ΜΑΚ, υπάρχει δυνατότητα να πάω μέσω Υ/ΔΕΑ μετά την εκπαιδευση στη Ρεντινα ή όχι;
Μετα τους μήνες που περνάμε στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο και επιλέξω οτι θέλω να γίνω ΔΕΑ ΕΔ με στέλνουν έπειτα στο ΚΕΑΠ Ρεντινα σωστά; Εγώ όμως (όπως έιχα δηλώσει στη στρατολογία) θέλω συγκεκριμένα να πάω σε ΜΑΚ, υπάρχει δυνατότητα να πάω μέσω Υ/ΔΕΑ μετά την εκπαιδευση στη Ρεντινα ή όχι;
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
μάλιστα.. διάβασα σχεδόν όλο το thread και απ'οτι κατάλαβα χρειάζεται βύσμα για να παραμείνεις δεα ε. δ..
Είναι ελεεινό αυτο που συμβαίνει πάντως... να θέλεις να πας Ειδικες δυναμεις, να τα πας π. χ καλα στα αθλήματα και στις εξετάσεις και στο τέλος να πάρεις το beep..
Είναι μέγαλο ρισκο και έχω απογοητευτεί γιατι και θέλω να παω δεα ε. δ και πρέπει (μοριοδότηση ε. φ)..
Ξέρετε περίπου απο τις εμπειρίες σας πόσοι δηλώνουν ΔΕΑ Ε. Δ στο ΣΕΑΠ και στο τέλος πόσους παίρνουν;
Είναι ελεεινό αυτο που συμβαίνει πάντως... να θέλεις να πας Ειδικες δυναμεις, να τα πας π. χ καλα στα αθλήματα και στις εξετάσεις και στο τέλος να πάρεις το beep..
Είναι μέγαλο ρισκο και έχω απογοητευτεί γιατι και θέλω να παω δεα ε. δ και πρέπει (μοριοδότηση ε. φ)..
Ξέρετε περίπου απο τις εμπειρίες σας πόσοι δηλώνουν ΔΕΑ Ε. Δ στο ΣΕΑΠ και στο τέλος πόσους παίρνουν;
rudxai έγραψε:μάλιστα.. διάβασα σχεδόν όλο το thread και απ'οτι κατάλαβα χρειάζεται βύσμα για να παραμείνεις δεα ε. δ..
Γύρω στους 20 αλλά χωρίς βύσμα μην το ψάξεις κάν.
Είναι πολλα τα μόρια και τα λεφτά Άρη.

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
D.Y.K έγραψε:rudxai έγραψε:μάλιστα.. διάβασα σχεδόν όλο το thread και απ'οτι κατάλαβα χρειάζεται βύσμα για να παραμείνεις δεα ε. δ..

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
D.Y.K έγραψε:
ααα τόσους πολλούς...
κανένα βύσμα για ενοικίαση βρίσκεται; χαχαχα
-.-
...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γειά σας παιδιά και καλή θητεία σε όλους τους νέους! Ο κολλητός μου ορκίστηκε τη Παρασκευή και παρουσιάστηκε σήμερα Αυλώνα Πεζοναύτης. Καπάκια φέυγει τώρα Κ΄ρητη και με ρωτάει αν ξέρετε πόσο καιρό θα κάτσει και αν θα γίνει εκεί η βασική του εκπαίδευση. Ευχαριστώ
...

...
-
- Στρατηγός
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΚΗΣ έγραψε: Γειά σας παιδιά και καλή θητεία σε όλους τους νέους! Ο κολλητός μου ορκίστηκε τη Παρασκευή και παρουσιάστηκε σήμερα Αυλώνα Πεζοναύτης. Καπάκια φέυγει τώρα Κ΄ρητη και με ρωτάει αν ξέρετε πόσο καιρό θα κάτσει και αν θα γίνει εκεί η βασική του εκπαίδευση. Ευχαριστώ
...
διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και είμαι σίγουρος ότι θα σου λυθούνε οι απορίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης