ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
andreas kerkyra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από andreas kerkyra »

Φιλε ΝΙΚΟ εγω ειμαι απο κερκυρα και παρουσιαζομαι και εγω τις 18 στο μεγαλο πευκο! Εχω και εγω την ενδειξη ΥΕΑ αλλα απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ εδω δεν συμφερει και πολυ να πας σαν εφεδρος αλλα αυτο ειναι κατι που πρεπει να το αποφασισεις και μονος σου ειναι στην κριση του καθενος! Εαν κοιταξεις και στο φορουμ /forum/forum_posts.asp?TID=70&PN=43 Πιστευω να σου ληθουν οι αποριες που εχεις! Ελπιζω να τα πουμε και μεσα στο στρατοπεδο! Καλη θητεια να εχουμε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

nIKOS έγραψε:Φευγω 18 νεομβρη ειδικες δυναμεις ΥΕΑ στο μεγαλο πευκο... Ειναι καλα; Εχει σκληρη εκπαιδευση; Τι ακριβως ειναι; Και οφελη; Ειμαι απο κομοτηνη, προκειτε να με φερουν εδω ποτε; Και κανονικα κανω 8μηνο με (εδ) ΥΕΑ 8α κανω παραπανω; Ακουσα ενα ενδεχομενο οτι μπορει να μην με παρουν

δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να διαβάσεις 5-6 προηγούμενα μηνύματα
kotsimitakos

Δημοσίευση από kotsimitakos »

Γειά χαρά σε όλους!

Κατατάσσομαι 17 νοέμβρη, μεθαύριο. Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά μου ήρθε χαρτι για διαβιβάσεις με ενδειξη ΥΕΑ. Άκουσα και για έναν γνωστό που είχε υπηρετήσει ως δεα στις διαβιβάσεις ειδικών δυνάμεων, μην έχοντας παραπάνω πληροφορίες έχω την εξής απορία:

Οι λόχοι διαβιβάσεων των ειδικών δυνάμεων (13,14,18 ΛΔΒ) απαρτίζονται απο διαβιβαστές ή καταδρομείς και έχει ενδιαφέρον;

Ρωτάω επειδή παρουσιαζόμενος στις διαβιβάσεις δέν έχω τη δυνατότητα να γίνω υέα ειδ δυνάμεων αλλα μόνο φαντάρος, άν οι διαβιβάσεις ειδ δυνάμεων έχουν ενδιαφέρον και απαρτίζονται απο διαβιβαστές να πάω υεα και να προσπαθήσω για εκει...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kotsimitakos έγραψε:Γειά χαρά σε όλους!

Κατατάσσομαι 17 νοέμβρη, μεθαύριο. Είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά μου ήρθε χαρτι για διαβιβάσεις με ενδειξη ΥΕΑ. Άκουσα και για έναν γνωστό που είχε υπηρετήσει ως δεα στις διαβιβάσεις ειδικών δυνάμεων, μην έχοντας παραπάνω πληροφορίες έχω την εξής απορία:

Οι λόχοι διαβιβάσεων των ειδικών δυνάμεων (13,14,18 ΛΔΒ) απαρτίζονται απο διαβιβαστές ή καταδρομείς και έχει ενδιαφέρον;

Ρωτάω επειδή παρουσιαζόμενος στις διαβιβάσεις δέν έχω τη δυνατότητα να γίνω υέα ειδ δυνάμεων αλλα μόνο φαντάρος, άν οι διαβιβάσεις ειδ δυνάμεων έχουν ενδιαφέρον και απαρτίζονται απο διαβιβαστές να πάω υεα και να προσπαθήσω για εκει...

Την έχεις αυτή την δυνατότητα διάβασε προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Γεια ςας! θα ηθελα να ςας κανω 2 ερωτηςεις! η πρωτη ειναι αν ο δοκιμος αξιωματικος των ειδικων δυναμεων μπορει να ειναι διαβιβαςτης-αμφιβιος καταδρομεας; Και δευτερη ερωτηςη ειναι αν ταυτοχρονα μπορει να περαςει και ςχαλ; Ευχαριςτω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Γεια ςας! Θα ηθελα να ςας κανω 2 ερωτηςεις! Η πρωτη ειναι αν ο δοκιμος αξιωματικος των ειδικων δυναμεων μπορει να ειναι διαβιβαςτης-αμφιβιος καταδρομεας; Και δευτερη ερωτηςη ειναι αν ταυτοχρονα μπορει να περαςει και ςχαλ; Ευχαριςτω!

1) Eπειδή σχεδόν ρωτάνε όλοι τα ίδια καλό θα ήτανε πρίν γράψεις κάτι να δεις αν έχει απαντηθεί. Για ειδικότητες γράφει ένα παιδί στην σελίδα 16
2) Δεν γίνεται.
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από JohnKr »

Αυτό για τους ΔΕΑ (ΔΒ) που μπορούν να υπηρετήσουν σε μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, ονομάζονται ΔΕΑ (ΕΔ) έτσι και τοποθετηθούν σ' αυτές τις μονάδες;
Τι αρμοδιότητες έχουν; Είναι οι ίδιες αρμοδιότητες που θα έιχαν σε μια οποιαδήποτε μονάδα διαβιβάσεων ή αλλάζουν οι αρμοδιότητες λόγω της φύσης των Ειδικών Δυνάμεων;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

JohnKr έγραψε:Αυτό για τους ΔΕΑ (ΔΒ) που μπορούν να υπηρετήσουν σε μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, ονομάζονται ΔΕΑ (ΕΔ) έτσι και τοποθετηθούν σ' αυτές τις μονάδες;
Αυτο που λες δεν γινεται... οι ΔΕΑ (ΔΒ) εχουν βγαλει τη σχολη των Διαβιβασεων και πανε σε μοναδες Διαβιβαστων και οχι καταδρομεων... Αν εχεις βισμα καλο μπορεις μεσα απο την σχολη να σου κανουν μεταταξη στο Πεζικο και να πας Ρεντινα αλλα πλεον ως ΔΕΑ (ΠΖ) με ειδικοτητα ΤΦ οχι ΔΒ και απο κει να πας σε μοναδα ΚΔ. Αφτο σημαινει οτι ξηλωνεις τα διακριτικα (ΔΒ) στο πετο και οτι αλλο υπαρχει και βαζεις τα αντιστοιχα του (ΠΖ) και δεν για το στρατευμα εισαι πλεον (ΠΖ) σαν να μην ησουν ποτε (ΔΒ). Θελει καλο βισμα ομως!
vigil20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vigil20 »

Ρε cowboydes θελω να παω λιμενικο στο μελλον ομως χρειαζομαι μορια απο τον στρατο, εγω θελω να παω λοκ ομως μου λενε οτι οι δοκιμοι παιρνουν πιο πολλα μορια, ισχει κατι τετοιο οποιος ξερει ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

vigil20 έγραψε:Ρε cowboydes θελω να παω λιμενικο στο μελλον ομως χρειαζομαι μορια απο τον στρατο, εγω θελω να παω λοκ ομως μου λενε οτι οι δοκιμοι παιρνουν πιο πολλα μορια, ισχει κατι τετοιο οποιος ξερει ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ

Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις
vigil20
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από vigil20 »

Ευχαριστω πολυ
JohnKr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από JohnKr »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
JohnKr έγραψε:Αυτό για τους ΔΕΑ (ΔΒ) που μπορούν να υπηρετήσουν σε μονάδες Ειδικών Δυνάμεων, ονομάζονται ΔΕΑ (ΕΔ) έτσι και τοποθετηθούν σ' αυτές τις μονάδες;
Αυτο που λες δεν γινεται... Οι ΔΕΑ (ΔΒ) εχουν βγαλει τη σχολη των Διαβιβασεων και πανε σε μοναδες Διαβιβαστων και οχι καταδρομεων... Αν εχεις βισμα καλο μπορεις μεσα απο την σχολη να σου κανουν μεταταξη στο Πεζικο και να πας Ρεντινα αλλα πλεον ως ΔΕΑ (ΠΖ) με ειδικοτητα ΤΦ οχι ΔΒ και απο κει να πας σε μοναδα ΚΔ. Αφτο σημαινει οτι ξηλωνεις τα διακριτικα (ΔΒ) στο πετο και οτι αλλο υπαρχει και βαζεις τα αντιστοιχα του (ΠΖ) και δεν για το στρατευμα εισαι πλεον (ΠΖ) σαν να μην ησουν ποτε (ΔΒ). Θελει καλο βισμα ομως!

Εγώ αναφερόμουν στους ΔΕΑ Διαβιβάσεων που μετά την σχολή μπορούν να πάνε στις Διαβιβάσεις Καταδρομών, εφόσον περάσουν το σχολείο πέντε εβδομάδων στο ΚΕΑΠ. Στις αρμοδιότητες αυτών αναφέρομαι. Γιατί είχα ακούσει για κάποιον άλλο που είχε γίνει ακριβώς αυτό.
....

Δημοσίευση από .... »

Και τι μπορεις να πας πχ ςτους αμφιβιους και να παιρνεις μερος ςε ακηςεις?
...

Δημοσίευση από ... »

Οι δοκιμοι ςτις εδ μπορουν να παρουν μερος ςε αςκηςεις αν εχουν παει ςε καποια μοιρα αμφιβιων καταδρομων?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

... έγραψε:Οι δοκιμοι ςτις εδ μπορουν να παρουν μερος ςε αςκηςεις αν εχουν παει ςε καποια μοιρα αμφιβιων καταδρομων;

τι ακριβώς εννοείς; Αν εννοείς να παίρνουνε μέρος στις ασκήσεις που κάνει η μοίρα τους. Φυσικά και μπορούνε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες