Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Παιδιά, ας συνεχίσουμε την συζήτηση στα forum που έγραψα παραπάνω και επικεντρώνονται στο κάθε θέμα ξεχωριστά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Αθήνα έδωσα... Την 1η μέρα περασαμε από ψυχοτεχνικα... Μας βαλανε να ζωγραφίσουμε μια γυναικεία μορφή και μια αντρική και να περιγράψουμε τον εαυτο μας... Την 2η μέρα περάσαμε απο υγειονομικές εξετάσεις: Μικροβιολογικές, Ούρα, Οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, Παθολόγο, Καρδιολόγο, Α/Α Θώρακος και τέλος μπήκαμε όλες σε ένα δωμάτιο και πέρασαν διαφοροι γιατροί... Την 3η μέρα περάσαμε επο Επιτροπή Ψυχοτεχνικών,4η μέρα απο Επιτροπή Απαλλαγών και 5η μέρα Αθλήματα...
Καλισπερα και απο εμενα. Ποια ειναι η σειρα διαδικασιων γιατι μεσα ειναι μπερδεμενα οντος... Αθληματα συνεντευξη ψυχοτεχνικα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Συνέντευξη και μετά Ψυχοτεχνικά-Ιατρικά-Αθλητικές ΔοκιμασίεςΝικολετα έγραψε:Καλισπερα και απο εμενα. Ποια ειναι η σειρα διαδικασιων γιατι μεσα ειναι μπερδεμενα οντος... Αθληματα συνεντευξη ψυχοτεχνικα;
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
-
- Ταξίαρχος
- Επικοινωνία:
Να 'σαι καλα. Καλη επιτυχια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλησπερα γνωριζει κανεις αν την τριτη μερα (τετάρτη) γινονται επανεξετασεις;(ετσι ακουσα) π. Χ. Δευτερα (1η μερα) εργαστηριακο ελεγχο μετρηση υψους κτλ, τρίτη (2η μέρα) ψυχοτεχνικά παρασκεύη (5η μέρα) αθλήματα... Υπαψήφια 7-11/9... Ευχαριστώ!
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Πηγαινω αρκετό καιρό και τρέχω στο καυτατζογλειο σταδιο της Θεσσαλονικης αλλά δεν βλέπω άλλα άτομα. Μηπως είναι νωρίς; Και περιμενουν οριστικες ημερομηνίες;
Υπαρχει κανεις εδω που να ξεκινησε προπονησεις;
Υπαρχει κανεις εδω που να ξεκινησε προπονησεις;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
2-3 μηνες τουλαχιστων πριν τις εξετασεις στα αθληματα θα πρεπει ηδη να εχει αρχισει καποιος αν θελει να τα καταφερει...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
ωπα! Μην τα ισοπεδωνουμε ολα! Εγω την προηγουμενη φορα που εδωσα αθληματα ειχα αρχησει 1 μηνα ακριβως πριν τρεξιμο καθε μερα ομως και ημουν οκ... Οσο αφορα τα αλλα αθληματα εδωσα χωρις καμμια προπονηση... Τα ορια ειναι πολυ χαμηλα... Μονο στο τρεξιμο θες λιγο. Αλλα και αυτο οχι 2 και 3 μηνες ! Εε.1 μηνα ειναι οκ.thrakiotis έγραψε:2-3 μηνες τουλαχιστων πριν τις εξετασεις στα αθληματα θα πρεπει ηδη να εχει αρχισει καποιος αν θελει να τα καταφερει...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Δεν τα ισοπεδωνουμε ολα φιλε μου εσυ μπορει να ησουν ετοιμος η να εκανες αθληματα νωριτερα και για να μην επαθες κανα τραυματισμο αφου εκανες καθε μερα τοτε σιγουρ αειναια υτο που Λεω αλλα παιδια μπορει να μην εχουν προπονηθει στην ζωη τους γιαυτο το λεω και αυτο το λενε και οι προπονητες οποτε και απο τον εαυτο μ το ιδιο συμπερασμα εβγαλα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
δικιο εχεις, ενας μηνας για ενα αγυμναστο ατομο ειναι πολυ λιγο. Και ιδιως για εμας τις γυναικες ακομη πιο δυσκολα τα πραγμτατα.thrakiotis έγραψε: Δεν τα ισοπεδωνουμε ολα φιλε μου εσυ μπορει να ησουν ετοιμος η να εκανες αθληματα νωριτερα και για να μην επαθες κανα τραυματισμο αφου εκανες καθε μερα τοτε σιγουρ αειναια υτο που Λεω αλλα παιδια μπορει να μην εχουν προπονηθει στην ζωη τους γιαυτο το λεω και αυτο το λενε και οι προπονητες οποτε και απο τον εαυτο μ το ιδιο συμπερασμα εβγαλα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Ρε πατε καλα; Δεν ειμαι γυμνασμενος! Μην τα παρουσιαζεται λες και παμε για πρωταθλητισμο!
βεβαια ουτε χαλαρα ειναι. Παντως η γνωμη μου αυτη ειναι και δεν την αλλαζω. Και Ημουν πριν 2 βδομαδες καπνηστης!(το εκοψα ) 6χρονια εκανα. Μονο το τσιγαρο ηταν το μεγαλο μειον!
βεβαια ουτε χαλαρα ειναι. Παντως η γνωμη μου αυτη ειναι και δεν την αλλαζω. Και Ημουν πριν 2 βδομαδες καπνηστης!(το εκοψα ) 6χρονια εκανα. Μονο το τσιγαρο ηταν το μεγαλο μειον!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
geo_gio έγραψε:Ρε πατε καλα;
εγώ πάλι θα σε παρακαλούσα να έχεις ποιο ήπιες εκφράσεις, εσύ μπορεί Να τα βγάζεις εύκολα όλα αυτά αλλά κάποιοι άλλοι δεν τα βγάζουν, σύμφωνα με την εμπειρία που έχω 2-3 μήνες είναι ιδανικοί για όποιον θέλει να το πάρει σοβαρά αλλά και να κάνει καλά στην υγεία του χωρίς τραυματισμούς που είναι και αυτό μια πιθανότητα για άτομα που δεν έχουν ξανά γυμναστεί, τώρα εσύ αν ξέρεις καλύτερα από γυμναστές δικαίωμα σου
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Ενταξει λοιπον. Ας κανει καθενας του κεφαλιου του λοιπον. Και ας σταματισουν οι ξερολες!(βαζω και μενα μεσα).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης