Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Ειχε αρκετες μεταθεσεις φετος παιδια.
emth έγραψε:Ειχε αρκετες μεταθεσεις φετος παιδια.
ηταν λογω των περικοπων πυ ελεγαν οτι θα κοπουν οι πολλες μεταθεσεις. Προφανως μερικα βισματα εκαναν καλα τη δουλεια τους. Η αν καποιος θελει να το ακουσει διαφορετικα, οπου ακους πολλα κερασια.
Μαλλον θα εγινε αυτο πολλα βισματα λογω επερχομενων εκλογων... Φετος ποιος ξερει τι θα γινει. Αυτο το περιμενε ειναι δυσκολο. Ελπιζω να ανακοινωθουν νωρις και να μην μας κρατανε σε αγωνια
TEIN έγραψε:Ok και εσυ μπορει να εχεις δικιο, δεν αντιλεγω, απλα σε μια-δυο διευθυνσεις που ξερω ηταν αρκετα παραπανω οι μεταθεσεις απο την προηγουμενη χρονια,βιβλιο-απο τα τοσα πολλα φυλλα που ειχε- ηταν αυτο οχι δτγη μεταθεσεων!maria30 έγραψε: μπορει και να εχεις δικιο. Εμεις ημαστε Κιλκις απο ολοι την 71 και το Πολυκαστρο ελαχιστες μεταθεσεις υπηρξαν και οσους γνωστους η φιλους εχουμε και σε αλλα στρατοπαιδα δεν μετατεθηκαν ενω το περιμεναμε... Γιαυτο εβγαλα αυτο το συμπερασμα
...

συζυτουσα με τον συζυγο και μου ειπε πως η αερομεταφερομενη ειναι λιγο εξαιρεση στον κανονα οσο αφορα τις μεταθεσεις και κρατανε κοσμο, λογω του οτι ειναι ευρωστρατος και θελουν ατομα στην μοναδα ισως γιαυτο δεν μας εδιωξαν
maria30 έγραψε:
συζυτουσα με τον συζυγο και μου ειπε πως η αερομεταφερομενη ειναι λιγο εξαιρεση στον κανονα οσο αφορα τις μεταθεσεις και κρατανε κοσμο, λογω του οτι ειναι ευρωστρατος και θελουν ατομα στην μοναδα ισως γιαυτο δεν μας εδιωξαν
οντως Μαρία ειναι εξαιρεση στον κανονα, δεν διωχνουν κοσμο επειδη θελουν ατομα γιατι απο το καιρο που σταματησανε να κανουν τοποθετησεις Εποπ απο την 3η σειρα κ μετα,(που μετα τα κεντρα τους τοποθετουσαν εκει) ο κοσμος αναλογικα εχει μειωθει σε σχεση με τα περασμενα χρονια. Κ επειδη βρεξει-χιονισει εκει χρειαζονται εναν αριθμο στελεχων, για αυτο κ δυσκολευονται να διωξουν.
maria30 έγραψε:
Eιδες που σου ελεγα;

Υπηρετω στον στρατο ξηρας και ξερω γενικοτερα τι παιζετε με τα βισματα, αλλα σε ενημερωνω οτι υπαρχει Παγια Διαταγη που λεει:
οτι οι ΕΠΟΠ επανδρώνουν μονάδες Παραμεθορίου και μονο (δηλαδη Εβρο και Νησια)
και δεν χωράει βίσμα πιστεψε με
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Αυτο δεν σημαινει κατι... Οι γυναικες λουφα ειναι σε ολα τα σωματα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
aprosmeni έγραψε:Υπηρετω στον στρατο ξηρας και ξερω γενικοτερα τι παιζετε με τα βισματα, αλλα σε ενημερωνω οτι υπαρχει Παγια Διαταγη που λεει:
Αν είσαι από ρόδο πχ. Πας ρόδο. Εντέλως τυχαία έτσι;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Ετσι πες τα γκρικ αρμυ! Ηθελα και εγω να το πω αυτο!
Greek_Army έγραψε:
Αν είσαι από ρόδο πχ. Πας ρόδο. Εντέλως τυχαία έτσι;
καλησπερα φιλε, να προσθεσουμε εδω, οτι την εντοπιοτητα την προωθει ο στρατος και στελνει τους ντοπιους στα μερη τους. Εγω θα το πω καπως διαφορετικα: Οσοι πανε ροδο ανεξαρτητου εντοπιοτητας τους απο εκει, ειναι τυχαιο οτι πανε εκει. Βισματα ειναι. Ολοι τα ξερουμε.
Καλλησπερα. Να κανω μια ερωτηση. Εχει δικαιωμα καποιος που εχει μπει εποπ 8η σειρα να παρει μεταταξη για καπου αλλου κ αν ναι με ποιον τροπο γινεται αυτο; Κανουμε καποια συσταση καπου πρπει να τυρουντε καποιες προυποθεσεις η γενικα οποιος θελει; Αν μπορει να μου απαντησει καποιος...
Η αλλαγή που έγινε και πλέον οι μεταθέσεις γίνοντε με μοριοδότηση; Πιστεύετε πως αυτό είναι καλύτερο; Θα είναι ευκολότερο να πάμε κοντά στα σπίτια μας?
Στρατός ή οικογένια; Συγνώμη αλλα θα διαφωνίσω! Κι εγώ σχέση με ιδ. Υπάλληλο έχω. Πρέπει δλδ να χωρίσω επειδή πέρασα στο στρατό; Κάνεις οικογένια κάνεις παιδιά και πας στον τόπο σου! Εφόσον θέλουν παιδιά και οι δύο φτάνεις και στο αμετάθετο με 3.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης