Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Αν κάποιος την ώρα που παρουσιάζεται στο κέντρο, και παίρνει αντικαταθλιπτικά, τι επιπτώσεις έχει; Είναι σίγουρο ότι θα το ανακαλύψουνε με τις εξετάσεις που γίνονται; Είναι υποχρεωτικό τότε να βγεί Ι2, Ι3. Ι4 ή Ι5;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασίλης έγραψε:Αν κάποιος την ώρα που παρουσιάζεται στο κέντρο, και παίρνει αντικαταθλιπτικά, τι επιπτώσεις έχει; Είναι σίγουρο ότι θα το ανακαλύψουνε με τις εξετάσεις που γίνονται; Είναι υποχρεωτικό τότε να βγεί Ι2, Ι3. Ι4 ή Ι5;

καταρχάς χάπια χωρίς συνταγή γιατρού δεν μπορείς να τα περάσεις. Και θα στα πάρουνε στον έλεγχο
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giouli »

Αρκετα συχνα βγαζω 1-2 μπιμπικια ειδικα οταν ξυριζομαι. Υπαρχει καπιο προβλημα αν σε ολα τα αλλα ειμαι ενταξει να με κοψουν απο Ι1; Πειτε μου οποιος ξερειΕικόνα ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Giouli έγραψε:Αρκετα συχνα βγαζω 1-2 μπιμπικια ειδικα οταν ξυριζομαι. Υπαρχει καπιο προβλημα αν σε ολα τα αλλα ειμαι ενταξει να με κοψουν απο Ι1; Πειτε μου οποιος ξερειΕικόνα ευχαριστω

γιατί να σε βγάλουνε Ι2; Επειδή έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Δεν έχεις πρόβλημα
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Giouli »

Ευχαριστω πολυ φιλε που μου απαντησες αμέσως! Πολυ χαρηκαΕικόνα
politis1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από politis1988 »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα για της εξετασεις στον στρατο. Για να σου βρουνε την ομαδα αιματος σου τρυπανε το δακτυλο η σου τρυπανε την φΛΕβα και παιρνουν ενα μπουκαλακι αιμα.
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

politis1988 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα για της εξετασεις στον στρατο. Για να σου βρουνε την ομαδα αιματος σου τρυπανε το δακτυλο η σου τρυπανε την φΛΕβα και παιρνουν ενα μπουκαλακι...

φλέβα και παίρνουνε ένα μικρό δείγμα
politis1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από politis1988 »

Greek_Army έγραψε:
politis1988 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα για της εξετασεις στον στρατο. Για να σου βρουνε την ομαδα αιματος σου τρυπανε το δακτυλο η σου τρυπανε την φΛΕβα και παιρνουν ενα μπουκαλακι...

φλέβα και παίρνουνε ένα μικρό δείγμα

οταν λες ενα μικρο δειγμα. Γιατι εγω ηξερα δηλαδη ενας φιλος μου μου ειπε πως τρυπανε το δαχτυλο και εχουν 5 μικρα γυαλακια και το βαζουν στο μικροσκοπιο αρα βλακιες μου ελεγε. Επειδη ψιλοφοβαμαι γιατι εχω ακουσει πως σπανε φλεβες και οτι αργουν να σου βρουν την φλεβα και σε τρυπανε και σε ξανατρυπανε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ίσα ίσα σε τρυπάνε και σου παίρνουνε αίμα για 10 δευτερόλεπτα. Αυτό που σου είπε ο φίλος σου τουλάχιστον εγώ που πήγα σε 2 κέντρα εκπάιδευσης δε το είδα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

politis1988 έγραψε:

οταν λες ενα μικρο δειγμα. Γιατι εγω ηξερα δηλαδη ενας φιλος μου μου ειπε πως τρυπανε το δαχτυλο και εχουν 5 μικρα γυαλακια και το βαζουν στο μικροσκοπιο αρα βλακιες μου ελεγε. Επειδη ψιλοφοβαμαι γιατι εχω ακουσει πως σπανε φλεβες και οτι αργουν να σου βρουν την φλεβα και σε τρυπανε και σε ξανατρυπανε

ο φιλος σου μπορει να ειχε προβλημα με τις φλεβες του ετσι ειμαι κ εγω, στο λεω γιατι υπαρχει κ αυτο. Δεν μου βρισκουν καθολου ευκολα, κ με τρυπανε συνεχεια. Ομως εσενα εαν σε ανησυχει αυτη η διαδικασια, να τους πεις Να σε τρυπησουν με τον πιο ανωδυνο τροπο, με πεταλουδα.

Βαγγος

Δημοσίευση από Βαγγος »

Καλησπερα σας, τον αλλο μηνα παω Αυλωνα αληθεια απο τι ειδικοτητες γιατρων περναμε και ποσο αναλυτικα σε εξεταζουν γιατι ενα φιλαρακι που απολυθηκε προσφατα μου ειπε οτι απλα σε ρωτανε αν εχεις κατι Και αυτο ειναι αληθευει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βαγγος έγραψε:Καλησπερα σας, τον αλλο μηνα παω Αυλωνα αληθεια απο τι ειδικοτητες γιατρων περναμε και ποσο αναλυτικα σε εξεταζουν γιατι ενα φιλαρακι που απολυθηκε προσφατα μου ειπε οτι απλα σε ρωτανε αν εχεις κατι Και αυτο ειναι αληθευει;

αληθεύει
avisnoctis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από avisnoctis »

Καλησπέρα, μπαίνω Φεβρουάριο Άρτα και θα ήθελα να ρωτήσω αν απορρίπτεσαι από Ι1 λόγω χορήγησης κάποιου φαρμάκου. Έχω ιδιοπαθή κολπική μαρμαρυγή (οχι μόνιμα αλλά επεισόδια), μου έχει διαβεβαιωθεί οτι δεν υπάρχει παθολογικό αίτιο και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή μου από αυτό. Απλώς χορηγόντας μου ένα συγκεκριμένο χάπι (το οποίο φυσικά θα δηλώσω όταν παρουσιαστώ με πιστοποιητικό νοσοκομειακού ιατρού) δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιασω επεισόδιο και γενικά μπορώ να κάνω ότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Αν έχετε κάτι υπόψιν για το τι συμβαινει σε ανάλογες περιπτώσεις θα ήθελα να απαντήσετε. Ευχαριστώ
ikskarda
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ikskarda »

Greek_Army έγραψε:
ikskarda έγραψε:Εγω σημερα πηγα και εβγαλα ακτινογραφια στον Ευαγγελισμο !
απο τις 9 το πρωι τελειωσα στις 12.30
μεγαλη ταλαιπωρια καθοτι πηγαινε με χαρτακι, εκοβες εισητηριο, πληρωσα και 4 ευρω γιατι δεν ειχα το χαρτι καταταξης.
θα το σκεφτω για καρδιολογο να παω αλλου και με ραντεβου.

Kαρδιολόγο δεν χρειάζεται να πας

γιατι δε χρειαζεται καρδιολογο; Εγω εχω ενα ψιλοπροβληματακι με εμφυσημα Εικόνα οποτε χρειαζομαι μια εξεταση συν του οτι πινω χαπια για θυροειδη (παιζει να βγω I2Εικόνα αν οχι 3)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Α έτσι οκ. Το κάνεις για δικό σου θέμα. Γενικά πάντως δεν ζητάνε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες