Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιαννης Χαλκιδα

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Γιαννης Χαλκιδα »

καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω μεταταξη απο τhn αεροπορια σto στρατο ξηρασ... παρακαλω εαν γνωριζει καποιος να μου πει κατι χρησιμο. οπως καταλαβατε ειχα δηλωσει πολεμικη αεροπορια και το μετανιωσα... εγω παντως πηγα στη στρατολογια και μου ειπαν οτι αν εχει γινει καταταξη δεν γινεται και το μονο που μπορω να κανω ειναι μια αιτηση για το στρατο ξηρας και αν με δεχτουνε γιατι ειναι πολυ δυσκολο μου ειπαν. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει πανω σε αυτο το θεμα; ξερετε θελω οσο τιποτα στον κοσμο να παω ορεινος καταδρομεας στα λοκ! ευχαριστω πολυ!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι πλέον δεν γίνεται
...
Aris_21r
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Aris_21r »

Γιαννης Χαλκιδα έγραψε: καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω μεταταξη απο τhn αεροπορια σto στρατο ξηρασ... Παρακαλω εαν γνωριζει καποιος να μου πει κατι χρησιμο. Οπως καταλαβατε ειχα δηλωσει πολεμικη αεροπορια και το μετανιωσα...
Φιλε δεν σε Πειράζει Να λεω αυτην την ιστορια σε οσους εχουν Τις Μαυρες Τους , πιστευω θα Τους Κανω να χαμογελασουν... Εικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Aris_21r έγραψε:Φιλε δεν σε Πειράζει Να λεω αυτην την ιστορια σε οσους εχουν Τις Μαυρες Τους, πιστευω θα Τους Κανω να χαμογελασουν... Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

mrs

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από mrs »

Ειμαι πτυχιουχος μηχανικος και μου ηρθε χαρτι για ειδικες δυναμεις. Μπορει να γινει μεταταξη πριν παρουσιαστω μεγαλο πευκο για το μηχανικο στο ναυπλιο; Πρεπει να κανω κατι στη στρατολογια; Ποτε θα μου ερθει νεο χαρτι αν γινει μεταταξη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 72

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

mrs έγραψε:Ειμαι πτυχιουχος μηχανικος και μου ηρθε χαρτι για ειδικες δυναμεις. Μπορει να γινει μεταταξη πριν παρουσιαστω μεγαλο πευκο για το μηχανικο στο ναυπλιο; Πρεπει να κανω κατι στη στρατολογια; Ποτε θα μου ερθει νεο χαρτι αν γινει μεταταξη;

Πρέπει να πας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και να κάνεις αίτηση για μετάταξη, αν εγκριθεί η μετάταξη το νέο χαρτί θα σου έρθει μια βδομάδα πριν παρουσιαστείς!
mrs

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από mrs »

Ισχυει αυτο; Γιατι πηγα στρατολογια ρωτησα τι να κανω και δεν μου ειπαν καν να κανω αιτηση. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

mrs έγραψε:Ισχυει αυτο; Γιατι πηγα στρατολογια ρωτησα τι να κανω και δεν μου ειπαν καν να κανω αιτηση. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

Αντίγραφο του πτυχίου σου και ναι ισχύει πως αλλιώς να γίνει η μετάταξη; Μα τόσο άσχετοι είναι;
Μάκης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Μάκης »

Μάγκες, καλησπέρα
έχω στείλει και άλλη μια φορά αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Παρουσιάζομαι υγειονομικό άρτα τώρα τν Φλεβ.
Θέλω να πάω ΕΛΔΥΚ. Μου έχουν πει ότι θα πάω μάλλον αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν παίρνουν απόλες τις σειρές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Μάκης έγραψε:Μάγκες, καλησπέρα
έχω στείλει και άλλη μια φορά αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Παρουσιάζομαι υγειονομικό άρτα τώρα τν Φλεβ.
Θέλω να πάω ΕΛΔΥΚ. Μου έχουν πει ότι θα πάω μάλλον αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν παίρνουν απόλες τις σειρές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Aν δεν κοιτάς στα σωστό θέμα που μεταφέρθηκε το μηνυμά σου δεν θα ξαναέγραφες εδώ

ΕΛΔΥΚ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

...
NikolasM
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από NikolasM »

Μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω Νεα Περαμο για ειδικες δυναμεις. Ηθελα να το αλλαξω αλλα δν το εκανα... Τωρα που μου εχει ερθει το χαρτι για καταταξη μπορω να το αλλαξω και να παω πεζικο η τεθωρακισμενα?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

NikolasM έγραψε:Μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω Νεα Περαμο για ειδικες δυναμεις. Ηθελα να το αλλαξω αλλα δν το εκανα... Τωρα που μου εχει ερθει το χαρτι για καταταξη μπορω να το αλλαξω και να παω πεζικο η τεθωρακισμενα;

Βεβαίως. Θα το δηλώσεις όταν παρουσιαστείς στη Νέα Πέραμο.
NikolasM
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από NikolasM »

Δηλαδη 8 φλεβαρη θα παω εκει και θα τους πω οτι θελω να παω τελικα π. Χ πεζικο; Και ποσο καιρο θα κανουν να μου δωσουν μεταταξη;
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Nikos4 »

NikolasM έγραψε:Δηλαδη 8 φλεβαρη θα παω εκει και θα τους πω οτι θελω να παω τελικα π. Χ πεζικο; Και ποσο καιρο θα κανουν να μου δωσουν μεταταξη;

Άμα το δηλώσεις στην αρχή που σε ρωτάνε, θα αλλάξεις κατευθείαν. Δεν είμαι σίγουρος για το αν μπορείς να δηλώσεις πού θες να πας, πχ τεθωρακισμένα ή πεζικό.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

NikolasM έγραψε:Μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω Νεα Περαμο για ειδικες δυναμεις. Ηθελα να το αλλαξω αλλα δν το εκανα... Τωρα που μου εχει ερθει το χαρτι για καταταξη μπορω να το αλλαξω και να παω πεζικο η τεθωρακισμενα;

Δεν επιλέγεις εσύ που θα πας. Από την στιγμή που θα κοπείς από τις ειδικές δυνάμεις θα σε στείλουνε όπου ναναι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης