Μετατάξεις στο στρατό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
Φίλε από την στιγμή που δεν σου γίνει τώρα. Θα σου βγει μετάθεση για άλλο σώμα
Y. Γ μιλάμε για στρατό ξηράς έτσι; Για στρατό ξηράς από αερoπορία η ναυτικό δεν γίνεται αν παρουσιαστείς
...
Y. Γ μιλάμε για στρατό ξηράς έτσι; Για στρατό ξηράς από αερoπορία η ναυτικό δεν γίνεται αν παρουσιαστείς
...
Μετατάξεις στο στρατό
Ναι. Απο πεζικο θέλω να πάω διαβιβάσεις. Οπότε περιμένω σε κανα μήνα τις μεταθέσεις!
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Καλή θητεία και καλή τύχη
Μετατάξεις στο στρατό
Οι μεταταξεις γινονται ή πριν παρουσιαστείς στο κέντρο ή οταν φυγεις για την μονάδα; Πότε κατα την διαρκεια που είσαι στο κέντρο;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Μετάταξεις για άλλο σώμα γίνεται και πρίν και κατα την διάρκεια που θα είσαι στο κέντρο. Στο κέντρο κάθεσαι περίπου ένα μήνα ...
Μετατάξεις στο στρατό
Άν ξέρεις πες μου σε παρακαλώ το τρόπο γτ με ενδιαφέρει. Με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου μπαίνω κ τώρα είμαι επί πτυχίω φοιτητής
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Χρειάζεσαι ένα πιστοποιητικό τύπου Α το παίρνεις από την στρατολογία μετά από αίτηση και ότι το θες για κάθε νόμιμη χρήση. Μετά αυτό το χαρτί το δίνεις στον άνθρωπο (βύσμα) και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει εκείνος
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Η γνώμη μου είναι να μην ελπίζεις αλλά κάνε την προσπαθειά σου. Και άνθρωπο να έχεις πλέον δύσκολα γίνονται μετατάξεις. ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: πεζοπορίες,ψάρεμα,σινεμα κτλ
- Επάγγελμα: Εκπαιδεύτρια σκύλων
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα σε όλους καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά. Ξέρει κανείς να μου πει αν κάποιος Που είναι κύπρο ΛΟΚ αλλα στην πορεια βγει Ι3 Και μετα διαλεξει πεζικό που μπορει να τον πάνε;
ευχαριστώ πολύ.
ευχαριστώ πολύ.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Emily έγραψε:Καλησπέρα σε όλους καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.Ξέρει κανείς να μου πει αν κάποιος Που είναι κύπρο ΛΟΚ αλλα στην πορεια βγει Ι3 Και μετα διαλεξει πεζικό που μπορει να τον πάνε;
ευχαριστώ πολύ.
Έβρο η νησί
Μετατάξεις στο στρατό
Δυστυχως ολα γινονται στο στρατο, οπως και στην κοινωνια βεβαια, δεν αποτελει εξερεση, απλα πρεπει να εχεις τα καταλληλα μεσα!
Αλλα ρε φιλαρακι οσο και "χαλια" να ειναι δεν θα σε σφαξουνε κιολας, την σημερον ημερα οι στρτες περνανε παντου καλα!
Αλλα ρε φιλαρακι οσο και "χαλια" να ειναι δεν θα σε σφαξουνε κιολας, την σημερον ημερα οι στρτες περνανε παντου καλα!
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Μερικοί είστε υπερβολικοί αλλά τελοσπάντων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες