Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Αδερφε κανεις τεραστιο ΛΑΘΟΣ
Aν αναφερεσαι σε μενα σε συμβουλευω να ψαχτεις λιγο περισσοτερο...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έγραψε:Αδερφε κανεις τεραστιο ΛΑΘΟΣ
Ψωναρα...Deathdiver έγραψε: ... Αν καποιος εχει ως στοχο ζωης τις ειδικες δυναμεις και εχει σκοπο να μπει σε μια μαχιμη μοναδα, οπως αλλοστε κι εγω...
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ψωναρα...Deathdiver έγραψε: ... Αν καποιος εχει ως στοχο ζωης τις ειδικες δυναμεις και εχει σκοπο να μπει σε μια μαχιμη μοναδα, οπως αλλοστε κι εγω...σωστος κ για το παγκρατιο και για το κραβ μα γκα
εχω κανει παγκρατιο σε πιο μικρη ηλικια εφτασα καφε ζωνη οι τεχνικες του σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου παπατζα κ ειναι δοκιμασμενο αυτο που σου λεω τα κατας (σετ ασκησεων) Θα συμφωνησω οτι ειναι παπατζα διοτι ειναι επιδεικτηκα πιο πολυ για θεαμα.Deathdiver έγραψε:
Φιλε μου με ολο τον σεβασμο το παγκρατιο ειναι μια παπατζα και μιση... Μην πουλατε παραμυθι στον κοσμο οτι ειναι αρχαιο και ελληνικο... Εμφανιστηκε αρχικα στην Αθηνα στις αρχες του '90 και ειχε βαση το judo. Επισης σε αυτες τις τεχνες που ειπες το jujitsu χρησιμοποιειται σε τετοιες αποστολες καθως περιλαμβανει κατα 90 % θανασιμες λαβες... Κατα τα αλλα για ειδικες δυναμεις η καλυτερη τεχνικη ειναι το krav maga το οποιο κανω εδω και μισο χρονο, και μετα ακολουθει το systema η αλλιως combat sambo των spetsnaz... Αν καποιος εχει ως στοχο ζωης τις ειδικες δυναμεις και εχει σκοπο να μπει σε μια μαχιμη μοναδα, οπως αλλοστε κι εγω, καλο ειναι να παρακολουθει μια τεχνικη καθως εκτος απο την τεχικη αυτη καθεαυτη μαθαινει γενικα και να κινειται και να ελισεται και να σκεφτεται και να αντιδρα γρηγοροτερα...
να ξερεις ενα πραγμα.. Ο στρατος ειναι το φαινεστε κ οχι το ειναι, οποιος καταλαβε καταλαβεnick92 έγραψε:Σας ευχαριστω greekarmy και politi. Και κατι ακομη γαιτι ακουω διαφορα μαθαινουν στα ΛΟΚ πολεμικες τεχνες και αν ναι ειναι καλες μαθαινουν πραγματα;
Hyper έγραψε:εχω κανει παγκρατιο σε πιο μικρη ηλικια εφτασα καφε ζωνη οι τεχνικες του σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου παπατζα κ ειναι δοκιμασμενο αυτο που σου λεω τα κατας (σετ ασκησεων) Θα συμφωνησω οτι ειναι παπατζα διοτι ειναι επιδεικτηκα πιο πολυ για θεαμα.Deathdiver έγραψε:
Φιλε μου με ολο τον σεβασμο το παγκρατιο ειναι μια παπατζα και μιση... Μην πουλατε παραμυθι στον κοσμο οτι ειναι αρχαιο και ελληνικο... Εμφανιστηκε αρχικα στην Αθηνα στις αρχες του '90 και ειχε βαση το judo. Επισης σε αυτες τις τεχνες που ειπες το jujitsu χρησιμοποιειται σε τετοιες αποστολες καθως περιλαμβανει κατα 90 % θανασιμες λαβες... Κατα τα αλλα για ειδικες δυναμεις η καλυτερη τεχνικη ειναι το krav maga το οποιο κανω εδω και μισο χρονο, και μετα ακολουθει το systema η αλλιως combat sambo των spetsnaz... Αν καποιος εχει ως στοχο ζωης τις ειδικες δυναμεις και εχει σκοπο να μπει σε μια μαχιμη μοναδα, οπως αλλοστε κι εγω, καλο ειναι να παρακολουθει μια τεχνικη καθως εκτος απο την τεχικη αυτη καθεαυτη μαθαινει γενικα και να κινειται και να ελισεται και να σκεφτεται και να αντιδρα γρηγοροτερα...
Κατ' αρχας η ορολογια που χρησιμοποιεις ειναι ιαπωνικη αρα εαν εχει φτασει σε σημειο να χρησιμοποιει ιαπωνικη ορολογια φαντασου τι γινεται με τις τεχνικες... προφανως δεν εχει καμια σχεση με το Αρχαιοελληνικο Παγκρατιο. Ειναι ενα εμπορικο συστημα καποιων αρχαιολατρων που καλυπτουν κενα δανειζομενοι στοιχεια απο αλλου. Απλα δεν ξερω απο που αντλησαν τις κυριες πηγες (μιας και το παγκρατιο εσβησε το πολυ στους Ελληνιστικους χρονους), και ποσο μπαλωμα εχει πεσει...Hyper έγραψε:εχω κανει παγκρατιο σε πιο μικρη ηλικια εφτασα καφε ζωνη οι τεχνικες του σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου παπατζα κ ειναι δοκιμασμενο αυτο που σου λεω τα κατας (σετ ασκησεων) Θα συμφωνησω οτι ειναι παπατζα διοτι ειναι επιδεικτηκα πιο πολυ για θεαμα.Deathdiver έγραψε:
ολες οι πολεμικες τεχνες εχουν αλλοιωθει κ εχουν παρει στοιχεια και ορολογιες η μια απο την αλλη297ΙΜΑΚ έγραψε:Κατ' αρχας η ορολογια που χρησιμοποιεις ειναι ιαπωνικη αρα εαν εχει φτασει σε σημειο να χρησιμοποιει ιαπωνικη ορολογια φαντασου τι γινεται με τις τεχνικες... Προφανως δεν εχει καμια σχεση με το Αρχαιοελληνικο Παγκρατιο. Ειναι ενα εμπορικο συστημα καποιων αρχαιολατρων που καλυπτουν κενα δανειζομενοι στοιχεια απο αλλου. Απλα δεν ξερω απο που αντλησαν τις κυριες πηγες (μιας και το παγκρατιο εσβησε το πολυ στους Ελληνιστικους χρονους), και ποσο μπαλωμα εχει πεσει...Hyper έγραψε:εχω κανει παγκρατιο σε πιο μικρη ηλικια εφτασα καφε ζωνη οι τεχνικες του σε πληροφορω οτι δεν ειναι καθολου παπατζα κ ειναι δοκιμασμενο αυτο που σου λεω τα κατας (σετ ασκησεων) Θα συμφωνησω οτι ειναι παπατζα διοτι ειναι επιδεικτηκα πιο πολυ για θεαμα.Deathdiver έγραψε:
Ε... οχι... εισαι λαθος! Οι Ιαπωνικες πολεμικες τεχνες και μιλαω για το κλειστα οικογενειακα συστηματα δεν εχουν αλλιωθει και οσο για το θεμα τις ορολογιας... οι τεχνικες στην ιαπωνια ειναι πανω κατω ιδιες, ο τροπος εκτελεσης διαφερει. Απο την αλλη το να δανειζεται ενα ντεμεκ ελληνικο συστημα Ιαπωνικη ορολογια το κανει ακομα πιο ντεμεκ...Hyper έγραψε:ολες οι πολεμικες τεχνες εχουν αλλοιωθει κ εχουν παρει στοιχεια και ορολογιες η μια απο την αλλη297ΙΜΑΚ έγραψε:Κατ' αρχας η ορολογια που χρησιμοποιεις ειναι ιαπωνικη αρα εαν εχει φτασει σε σημειο να χρησιμοποιει ιαπωνικη ορολογια φαντασου τι γινεται με τις τεχνικες... Προφανως δεν εχει καμια σχεση με το Αρχαιοελληνικο Παγκρατιο. Ειναι ενα εμπορικο συστημα καποιων αρχαιολατρων που καλυπτουν κενα δανειζομενοι στοιχεια απο αλλου. Απλα δεν ξερω απο που αντλησαν τις κυριες πηγες (μιας και το παγκρατιο εσβησε το πολυ στους Ελληνιστικους χρονους), και ποσο μπαλωμα εχει πεσει...
Giouli έγραψε:krav maga πιστευω ειναι το καλυτερο... Ξερω οτι υπαρχει σχολη στο οακα και θελω να παω το θεμα ειναι ποσο θα κοστιζει. Παμε 3-4 παιδια μαζι να μας βγει και φθηνο
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης