Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
μεγιστιας

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Τα λεφτα δεν ειναι και παρα πολλα σε συγκριση με οτι πηγαινεις κυριολεκτικα σε πολεμο. Τωρα εδω τα δικα μας κομαντα το πολυ να πανε με καμια φρεγατα περιπολια και αυτο ηταν. Οποιος λοιπον τολμαει ας παει, γιατι καποιοι ευλογανε τα γενια τους και μιλανε εξω απο το χωρο.
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Μεγιστιας αλα πολοι πανε και για περιεπετια οπως ειχε πει και ενα αμερικανος πεζοναυτης που πηγε τεσπα ερωτηση ποιοι ειναι αυτοι που ευλογανε τα γενια τους; Ε; Ξερω και μια αλη παριμια εξω απ το χορο πολα τραγοΥδια λενε Της καλημερες μου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ »

Ειδα ολες τις ερωτησεις και απαντησεις που εχετε δωσει και μπορω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι μεσω των σελιδων που αναφερατε πηρα ολες τις πληροφοριες για την λεγεωνα των ξενων και πηρα την αποφαση να παω και ευχομαι να μπω και να περασω ολα αυτα που περασαν και περνανε ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι μεσα στην λεγεωνα. Ευχομαι καποια στιγμη στην ζωη μου να μπορω να σας ξαναγραψω. Ευχαριστω και παλι απο καρδιας.
λακις

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από λακις »

Τι εξετασεις κανουν στα ματια αναλυτικα; Αν μπορει καποιος που εχει παει παρακαλω!
BLACKMAMBA
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από BLACKMAMBA »

Φιλαρακο δεν χερο αλα εγο εισιτιριακι και τιν κανο απο εδο σε 30 μερες περιπογ ευτιχος εχο USA διαβατιριο το κακο ινε οτι ομε 34 χρονο μαλον στο οριο αν δεν παο εκι παο φιλακι σιγουρα πεδες αν τα καταφερο και γιρισο να ιστε σιγουρι οτι θα σας πο τα παντα Εικόνα
legion

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από legion »

Εαν θελετε πραγματικα να πατε ςτη λεγεωνα της τιμης και οχι των ξενων εχει αλαξει πληροφοριακα.δεν εχετε παρα μονο να παρετε την αςτυνομικη ςας ταυτοτητα και να πατε ςτη γαλλια για εμενα καλητερα

ςτο παριςι! Δεν χρειαζεται ΤΠτ απο αλλα χαρτια οςο για τα γαλλικα ςας δε τους ενδιαφερει αν ξερετε θα τα μαθετε εκει και ςας το λεω με μεγαλη ςιγουρια! Μη παρετε μαζι ςας πολλα χρηματα δεν οφειλει ςε ΤΠτ

διοτι τηλεφωνο κινητο και εξοδο μετα απο 6 μηνες και μονο με ςυνοδεια!

κατι τελευταιο αν εχεις φταςει ςτο ςημειο και νομιζεις οτι η ζωη ςου ειναι ενα τιποτα τοτε ναι ειςαι για τη λεγεωνα αλλιως κατςε εκει που ειςαι.

ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Legion εχεις υπηρετησει εκει;

decodernt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από decodernt »

Καλησπέρα παιδιά,

εγώ είμαι 20 χρονών, έδωσα τρίτη φορά πανελλήνιες για να μπω στρατό. Ομολογώ ότι τα σκάτωσα, ειδικά την τρίτη γτ την δεύτερη το έχασα για 300 μόρια. Τεσπα,10 Ιουνίου αναχωρώ, σκόπος μου να μπω μέσα και να πάρω ότι μπορεί να μου δώσει η Λεγεώνα σαν στρατιωτική εκπαίδευση. Πλέον ετσι χάλια όπως τα κάνανε στην πατρίδα μας, είτε θητεία είτε μόνιμος, δεν έχει καμια σημασία γιατί στην Ελλάδα χρόνια τώρα μόνο το βύσμα μετράει. Για να αποφύγω κάθε παρεξήγηση, ούτε τελιωμένος είμαι ούτε (πιστέυω) αποτυχημένος στην ζωή μου. Εχω 2 πτυχία στην πληροφορική,3η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε πολεμικές τεχνες που ήταν Κ ο λόγος που έχασα τις πανελλήνιες την πρώτη φορά, και proficiency στα αγγλικά. Η λεγεώνα σεν είναι για όλους λύση ανάγκης ή αδιέξοδος. Είναι η λύση όταν θέλεις να κάνεις κάτι, να γίνεις τέλειος σε αυτό και είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Παντού χρειάζεται μόνο η ψυχική δύναμη του ατόμου. Μακαρι να με δεχτούνε όταν πάω και ελπίζω να βγω ζωντανός απο εκει μέσα... :p

Καλή σας μέρα
Giannhs224
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Giannhs224 »

decodernt έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

εγώ είμαι 20 χρονών, έδωσα τρίτη φορά πανελλήνιες για να μπω στρατό. Ομολογώ ότι τα σκάτωσα, ειδικά την τρίτη γτ την δεύτερη το έχασα για 300 μόρια. Τεσπα,10 Ιουνίου αναχωρώ, σκόπος μου να μπω μέσα και να πάρω ότι μπορεί να μου δώσει η Λεγεώνα σαν στρατιωτική εκπαίδευση. Πλέον ετσι χάλια όπως τα κάνανε στην πατρίδα μας, είτε θητεία είτε μόνιμος, δεν έχει καμια σημασία γιατί στην Ελλάδα χρόνια τώρα μόνο το βύσμα μετράει. Για να αποφύγω κάθε παρεξήγηση, ούτε τελιωμένος είμαι ούτε (πιστέυω) αποτυχημένος στην ζωή μου. Εχω 2 πτυχία στην πληροφορική,3η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε πολεμικές τεχνες που ήταν Κ ο λόγος που έχασα τις πανελλήνιες την πρώτη φορά, και proficiency στα αγγλικά. Η λεγεώνα σεν είναι για όλους λύση ανάγκης ή αδιέξοδος. Είναι η λύση όταν θέλεις να κάνεις κάτι, να γίνεις τέλειος σε αυτό και είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Παντού χρειάζεται μόνο η ψυχική δύναμη του ατόμου. Μακαρι να με δεχτούνε όταν πάω και ελπίζω να βγω ζωντανός απο εκει μέσα... :p

Καλή σας μέρα

για να πας εκεί πρέπει να χεις κάνει τη θητεία εδώ ελλάδα; Επειδί ενδιαφέρομαι και γω, εσύ που φεύγεις λογικά έχεις υπολογίσει τι χρήματα θα πάρεις, πόσα λες να χρειαστούνε; Και για να πας επικοινώνησες μαζί τους η δε χρειάζεται κ απλά σκας μια μέρα σ'ένα γραφείο τους κάπου στο παρισι;
ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Μπορει να μας εξηγηση καποιος ποιος ειναι λεγεωνανα εχει εκπεδευση πολυ η λιγη; Και γενικα πως ειναι εκει η καθεμηρενοτητα τους ενταξει δεν λεω να μας πουνε λεπτομεριες αλα να ξερουμε πανω κατω τι γινεται εαν μπορει να μας απαντηση καποιος που να εχει Παει εκει;

ΝΙΝΙΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΝΙΝΙΣ »

Καλα αμα περιμενω απαντηση

speedster 1323

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από speedster 1323 »

KΑθησα κ διαβασα ολα τα ποστ για την λεγεωνα κ για τα παιδια που θελουν κατα καιρους να πανε, ειμαι 34χ κ εχω υπηρετησει στα αλεξιπτωτα κ μολις ειχα τελειωσει την θητεια μου εβγαλα διαβατηριο για να παω να καταταγω ενα πραγμα που τελικα δεν εγινε ποτε για λογους προσωπικους. Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης. Για να παρεις μια τετοια αποφαση πρεπει να εχεις πολλα κιλα καρυδια κ να εχεις παρει πρωτα μια γευση απο ειδ. Δυναμεις για να ξερεις πανω κατω τις αντοχες σου. Κ δευτερον να εισαι πρεζονι του πολεμου κ να εχεις αυτο το καλεσμα του πολεμιστη μεσα σου που το καταλαβαινεις απο τα πρωτα παιδικα σου χρονια. Βασικα θεωρω τον εαυτο μου (αρωστο) κατα μια ενοια γιατι ακομα με στοιχειωνει το οτι δεν πηγα κ μαραζωνω... Καλη επιτυχια ευχομαι σε οσους πανε κ αν δεν γυρισουν δεν τρεχει τιποτα ολοι καποτε θα την κανουμε... Εικόνα
decodernt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λεγεώνα των ξένων

Η μετάφραση έχει γίνει από την Google. Είμαι στη λεγεώνα. Ήρθα χθες. Τα γραφεία είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 έως τις 17.00. Ευτυχώς, θα με πάρει σήμερα, ακόμα κι αν λέει 24/24 7 / 7 δεν μετράνε αν δεν υπάρχει επόπτης. Σας προτείνω να έρθετε Εδώ Δευτέρα. Ο ευκολότερος και φθηνότερος τρόπος είναι με την easyJet, από τη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα προς Basel-Mulhouse-Freiburg και στη συνέχεια να πάρετε το μπλε λεωφορείο νούμερο 11 έως St Louis. Από εκεί υπάρχει ένα τρένο νομίζω ότι πήρα το γρήγορο με ? 20,10. Από το σιδηροδρομικό σταθμό πηγαίνετε ευθεία μέχρι να φτάσετε μια γέφυρα πέρα ​​ από τη γέφυρα υπάρχει το σιδηροδρομικό τραμ. Πάρτε τον προορισμό στον Pierre d'Islande. Νομίζω ότι είναι 5-6 στάσεις. Υπάρχει ένας χάρτης σε κάθε στάση. Επειδή θα χρειαστεί να αγοράσετε σαπούνι, ξύρισμα και αφρώδες υλικό, πηγαίνετε πρώτα στο σούπερ μάρκετ το οποίο απλά είναι 150 μέτρα μακριά από τη λεγεώνα. Πάρτε μαζί σας τουλάχιστον 100 ευρώ, προκειμένου να είναι εντάξει μετά από όλα τα εισιτήρια και τις αγορές. Από τη στιγμή που μου είπαν ότι έπρεπε να περιμένω 15 ώρες μέχρι το επόμενο πρωί βρήκα μια στάση λεωφορείου για να καθίσει. Μετά από 15 ώρες και ένα βήμα παραπέρα από τη ζωή μου, τους φίλους, το μέλλον μου αποφάσισε ότι δεν αξίζει τον κόπο να χάσει όλα αυτά για τα χρήματα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι αυτό που πρόκειται να κάνετε είναι σίγουρο για τα επόμενα 5 χρόνια και δεν μπορείτε να δείτε την οικογένεια ή τους φίλους σας μέχρι το τέλος αφού κάθε 2 μήνες θα πάτε σε αποστολές στο εξωτερικό. Αυτό είναι το μόνο από μένα. Επιστρέφουν στην Ελλάδα με το κεφάλι μου ψηλά, μόνο και μόνο επειδή δεν είχα Σκοτώσει κανέναν. Αυτή είναι η άποψη μου, ίσως επειδή είμαι 20 ετών και ο πατέρας μου δεν θα χρειαστεί να με θάψει Για άλλη χώρα, αν ποτέ μαθει πως σκοτώθηκα .
NINIS

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από NINIS »

speedster 1323 έγραψε:KΑθησα κ διαβασα ολα τα ποστ για την λεγεωνα κ για τα παιδια που θελουν κατα καιρους να πανε, ειμαι 34χ κ εχω υπηρετησει στα αλεξιπτωτα κ μολις ειχα τελειωσει την θητεια μου εβγαλα διαβατηριο για να παω να καταταγω ενα πραγμα που τελικα δεν εγινε ποτε για λογους προσωπικους. Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης. Για να παρεις μια τετοια αποφαση πρεπει να εχεις πολλα κιλα καρυδια κ να εχεις παρει πρωτα μια γευση απο ειδ. Δυναμεις για να ξερεις πανω κατω τις αντοχες σου. Κ δευτερον να εισαι πρεζονι του πολεμου κ να εχεις αυτο το καλεσμα του πολεμιστη μεσα σου που το καταλαβαινεις απο τα πρωτα παιδικα σου χρονια. Βασικα θεωρω τον εαυτο μου (αρωστο) κατα μια ενοια γιατι ακομα με στοιχειωνει το οτι δεν πηγα κ μαραζωνω... Καλη επιτυχια ευχομαι σε οσους πανε κ αν δεν γυρισουν δεν τρεχει τιποτα ολοι καποτε θα την κανουμε... Εικόνα
Τραβα τωρα αφου μαραζωνεις μεχρι τα 40 εχεις
decodernt
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λεγεώνα των ξένων

Μην ξεχνάτε ότι στη λεγεώνα είστε εθελοντές. Δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό.Όταν πηγαίνετε εκεί κάνουν ασφάλιση για λογαριασμό σας. Όταν πεθαίνουν παίρνουνπολλά χρήματα από αυτό. Δεδομένου ότι έχετε αλλάξει το όνομά σας δεν είστεαναφερθεί νεκροί έτσι ποτέ η οικογένειά σας θα πάρει τα χρήματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης