Πως παίρνει κανείς I5 λόγω ομοφυλοφιλίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Πο πο παλι με γιωταδες μπλεξαμε; Αντε ουτε 11 δεν ειναι σε θεση να κανουν καποιοι! Εγω πιστευω οτι θα σου αρεσει κιολας;
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Κάποτε υπήρχε το Ι7 για τους ομοφυλόφιλους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Αν το κοψεις πιστευω να μην σε παρουν!

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Στρατιώτης
-
- Στρατιώτης
Ρε δεν ειμαστε καλα! Ακους εκει να αποκαλεσει gay bar τον τιμημενο ελληνικο στρατο! Δεν ντρεπομαστε λιγο! Άμα αυτοι εχουν μια κwλ*τρυπα σαν τιμονι νταλικας δεν ςτους φταει κανεις, νταξει; Ας δηλώσουν αντηρρησιες συνειδησης ή ας δημιουργήσουμε νέα κατηγορία: Αντηρρησίες κωλότρυπας. Άντε! Είναι που είναι αντικανονικοί ζητάνε και τα ρέστα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
συμφωνω απολυτα...AlexTheGreat έγραψε:Ρε δεν ειμαστε καλα! Ακους εκει να αποκαλεσει gay bar τον τιμημενο ελληνικο στρατο! Δεν ντρεπομαστε λιγο! Άμα αυτοι εχουν μια κwλ*τρυπα σαν τιμονι νταλικας δεν ςτους φταει κανεις, νταξει; Ας δηλώσουν αντηρρησιες συνειδησης ή ας δημιουργήσουμε νέα κατηγορία: Αντηρρησίες κωλότρυπας. Άντε! Είναι που είναι αντικανονικοί ζητάνε και τα ρέστα.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
το ότι είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι ανίκανος Να υπηρετήσει ο κληρωτός η ακόμα και μόνιμος στις ένοπλες δυνάμεις αρκεί να μην προκαλεί και να μην ξεφτιλίζει την εικόνα τον ενοπλων δυνάμεων. Το τι προτιμά ο κάθε ένας στον σεξουαλικό τομέα είναι καθαρά επιλογή δικη του και σε πληροφορώ υπάρχουν πολλοί μόνιμοι που είναι ομοφυλόφιλοι και πράττουν αυτό το λειτουργιμα καλύτερα από έναν ετεροφυλόφιλο. Η ομοφυλοφιλία δεν συνδέεται απόλυτα με την σωματική αλλα και νοητική ικανότητα του κάθε ανθρώπου.AlexTheGreat έγραψε:Ρε δεν ειμαστε καλα! Ακους εκει να αποκαλεσει gay bar τον τιμημενο ελληνικο στρατο! Δεν ντρεπομαστε λιγο! Άμα αυτοι εχουν μια κwλ*τρυπα σαν τιμονι νταλικας δεν ςτους φταει κανεις, νταξει; Ας δηλώσουν αντηρρησιες συνειδησης ή ας δημιουργήσουμε νέα κατηγορία: Αντηρρησίες κωλότρυπας. Άντε! Είναι που είναι αντικανονικοί ζητάνε και τα ρέστα.
Συμφωνουν οι περισσοτεροι με την αποψη αυτη νομιζω (... Θελω να ελπιζω... )
δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... πως καταλαβαίνουν στον στρατό αν είσαι ομοφυλόφιλος ή οχι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
kyle έγραψε:δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... πως καταλαβαίνουν στον στρατό αν είσαι ομοφυλόφιλος ή οχι;
δεν το καταλαβαίνουνε εσύ μπορείς να στηριχτείς πάνω σε κάτι τέτοιο αλλά να ξέρεις δεν πρόκειται να πάρεις Ι5 αν τους πεις "είμαι γκέι δώστε μου Ι5" πρέπει να επικαλεστείς κι'άλλα προβλήματα όπως "ψυχοσεξουαλικές διαταραχές"
Όσοι ομοφυλόφιλοι θέλετε να απαλλαγείτε από το στρατό μόνο και μόνο επειδή είστε γκέι κάνετε κάτι πολύ προσβλητικό και μας παίρνει και εμάς όλους η μπάλα.
Είμαι γκέι και κανονικά έκανα την θητεία μου... Τέλειωσα μάλιστα πρόσφατα σε σώμα που πέρασα πολύ σκληρή σωματική εκπαίδευση και μια χαρά τα κατάφερα... Εμένα δεν με έκοψαν... Πολλοί straight όμως φάγανε πόρτα!
Δεν με ρώτησε κανείς στο στρατό για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό ούτε πέρασα καμία είδους εξέταση (ξέρετε που). Έχω φίλους γκέι και κανονικά πήγαν στρατό και αυτοί.
Τώρα το επιχείρημα που λένε πολλοί πως άμα βλέπουμε γυμνούς άντρες αναστατωνόμαστε ναι αναστατωνόμαστε... Όσο αναστατώνονται και τα straight φαντάρια που βλέπουν τις εποπίνες μέσα στα Στρατόπεδα... Όσο θυμάμαι όμως κανένας δεν πήγε να χουφτώσει καμία. Έτσι και εμείς αν θέλουμε (και όλοι μασ Το θέλουμε) να είμαστε διακριτικοί δεν κάναμε τίποτα.
Λοιπόν γκέι φίλοι μου στη χώρα που ζούμε (όπως και σε άλλες ευρωπαικές όπως η Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθνονία) ο στρατός είναι υποχρεωτικός και θα πάτε και εσείς όπως πήγαμε τόσοι και τόσοι γκέι τόσα χρόνια!
Είμαι γκέι και κανονικά έκανα την θητεία μου... Τέλειωσα μάλιστα πρόσφατα σε σώμα που πέρασα πολύ σκληρή σωματική εκπαίδευση και μια χαρά τα κατάφερα... Εμένα δεν με έκοψαν... Πολλοί straight όμως φάγανε πόρτα!
Δεν με ρώτησε κανείς στο στρατό για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό ούτε πέρασα καμία είδους εξέταση (ξέρετε που). Έχω φίλους γκέι και κανονικά πήγαν στρατό και αυτοί.
Τώρα το επιχείρημα που λένε πολλοί πως άμα βλέπουμε γυμνούς άντρες αναστατωνόμαστε ναι αναστατωνόμαστε... Όσο αναστατώνονται και τα straight φαντάρια που βλέπουν τις εποπίνες μέσα στα Στρατόπεδα... Όσο θυμάμαι όμως κανένας δεν πήγε να χουφτώσει καμία. Έτσι και εμείς αν θέλουμε (και όλοι μασ Το θέλουμε) να είμαστε διακριτικοί δεν κάναμε τίποτα.
Λοιπόν γκέι φίλοι μου στη χώρα που ζούμε (όπως και σε άλλες ευρωπαικές όπως η Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθνονία) ο στρατός είναι υποχρεωτικός και θα πάτε και εσείς όπως πήγαμε τόσοι και τόσοι γκέι τόσα χρόνια!
Φίλε μου το μήνυμά σου είναι too good to be true.
Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που βρέθηκε και κάποιος gay να μιλήσει λογικά, γιατί συνήθως διαβάζω τρελά πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που βρέθηκε και κάποιος gay να μιλήσει λογικά, γιατί συνήθως διαβάζω τρελά πράγματα.
Πραγματικά δεν είπα κάτι που δεν έχει γίνει... Και αλήθεια πιστεύω πως αυτοί που ψάχνουν τρόπο να μην πάνε θέτοντας τον σεξουαλικό προσανατολισμό ως επιχείρημα είναι λίγοι.
Το μόνο που έχω να πω πως έχει γίνει είναι σε έναν γνωστό μου που στον ψυχολόγο την πρώτη ημέρα τον ρώτησε ποια είναι η σχέση σου με τις γυναίκες... Αυτός (κατά τα λεγόμενά του) απάντησε καμία και απλά τον ρώτησε αν ήθελε να τον βγάλει Ι3 άοπλο όπως και έγινε. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μην πάρει όπλο επειδή είναι gay αλλά τέλος πάντων!
Το μόνο που έχω να πω πως έχει γίνει είναι σε έναν γνωστό μου που στον ψυχολόγο την πρώτη ημέρα τον ρώτησε ποια είναι η σχέση σου με τις γυναίκες... Αυτός (κατά τα λεγόμενά του) απάντησε καμία και απλά τον ρώτησε αν ήθελε να τον βγάλει Ι3 άοπλο όπως και έγινε. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να μην πάρει όπλο επειδή είναι gay αλλά τέλος πάντων!
Αν ισε gay κ το δηλωσεις το μαθενει κανενας γονιος κτλ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
blablablabla έγραψε:Αν ισε gay κ το δηλωσεις το μαθενει κανενας γονιος κτλ;
Ναι στέλνει ο αρχηγός του ΓΕΣ συστατική επιστολή στο σπίτι σου και αναφέρει στους γονείς σου ότι ο στρατιώτης ταδε είναι ομοφυλόφιλος
Άντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες