Αυτα ακριβως εψαχνα φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο και το χρονο σου! απλα να πουμε οτι και των μεταφορων ειναι στη σπαρτη (αν και ξερω οτι δεν το συμπεριελαβες επειδη το ανεφερα πιο πανω )
νομιζα ομως οτι το τεχνικο ειναι στην πατρα φιλε! νασαι καλα greek_army και παλι ευχαριστω!
Καλησπέρα και πάλι στα παιδιά!:) Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Οταν έκανα την αίτησή μου για κατάταξη στα ΚΕΠ δεν είδα κάτι σχετικό με ΥΕΑ... Τώρα που έχω καταταγεί στο στρατό ξηράς, γίνεται να πάω ΥΕΑ και αν ναι πως; Πόσους παίρνουν; Ευχαριστώ!:)
proteas1992 έγραψε:Καλησπέρα και πάλι στα παιδιά!:) Ηθελα να ρωτήσω το εξής: Οταν έκανα την αίτησή μου για κατάταξη στα ΚΕΠ δεν είδα κάτι σχετικό με ΥΕΑ... 1. Τώρα που έχω καταταγεί στο στρατό ξηράς, γίνεται να πάω ΥΕΑ και αν ναι πως; 2. Πόσους παίρνουν; Ευχαριστώ!:)
1. Υπάρχει άρθρο που έχεις όλες τις πληροφορίες για τους ΥΕΑ 2. Εξαρτάται σε ποιο σώμα θέλεις να πας
Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση. Εγώ παρουσιάστηκα τον φεβρουάριο στον Αυλώνα και είχα ένδειξη ΥΕΑ. Είπα πως θέλω να πάω αλλά μετά άλλαξα γνώμη και τους είπα όχι. Τώρα μπορώ να ξανά δηλώσω να πάω; Γνωρίζει κανείς; Και επίσης μου είπε ένας ανθυπασπιστής πως βγήκε μια προκήρυξη για όσους είναι τώρα στρατιώτες τους δίνετε η ευκαιρία να πάνε για λοχίες ή ακόμη και για αξιωματικοί χωρίς ΣΣΕ.
εάν δηλώσω Υ. Ε. Α. Και κοπώ στα αθλήματα τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα έχω;
Aν κοπείς συνεχίζεις φαντάρος δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου
Ενας φίλος μου είπε πως είσαι σε καλύτερη μοίρα απο τον απλό στρατιώτη δλδ με λιγότερο τρέξιμο και περισσότερο "σεβασμό", αλλα επειδη δεν του εχω και πολύ εμπιστοσύνη (απ' ότι φάνηκε καλά κάνω) είπα να ρωτήσω εσάς...