ΑΕΝ Ύδρας - Γενικές Πληροφορίες

Απάντηση
Στρατός και θητεία
xiotis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xiotis21 »

Παιδιά μία ερώτηση.

Πέρασα φέτος ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ.
Επειδή τα ενοικια εκει ειναι ακριβά θα μένω μέσα στη σχολή... Εάν πάω.
Εχω πάει στρατό πεζικό και εχω φάει στη μάπα τα γνωστά της θητείας κτλ
Πχ αγγαρείες, τουαλέτες, τρέξιμο, ασκήσεις, αμεση επέμβαση, σχοινάκια και άλλα πολλά.
η διαμονή εντός της Σχολής περιλαμβανει κάτι τέτοια κι αν ναι, ποια;
(Τα γνωστά καψώνια της πειθαρχίας. Ρε ουστ!)

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

xiotis21 έγραψε:Παιδιά μία ερώτηση.

Πέρασα φέτος ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ.
Επειδή τα ενοικια εκει ειναι ακριβά θα μένω μέσα στη σχολή... Εάν πάω.
Εχω πάει στρατό πεζικό και εχω φάει στη μάπα τα γνωστά της θητείας κτλ
Πχ αγγαρείες, τουαλέτες, τρέξιμο, ασκήσεις, αμεση επέμβαση, σχοινάκια και άλλα πολλά.
η διαμονή εντός της Σχολής περιλαμβανει κάτι τέτοια κι αν ναι, ποια;
(Τα γνωστά καψώνια της πειθαρχίας. Ρε ουστ!)

Οχι ρε τι καψωνια και ασκησεις... Ειναι σαν να εισαι εισαι σε φοιτοιτικη εστιαΕικόνα
xiotis21
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xiotis21 »

Ωραία καλό αυτο!

Μπορείς να μου περιγράψεις πως κυλάει μια συνηθισμένη μέρα σπουδών στην ακαδημία;
Το πρωί τα μαθήματα, το απόγευμα;
Διαβασα κάπου ότι Τετάρτη, Παρασκευή, Σ, Κ, έχει εξόδους. Τις άλλες μέρες γιατί όχι;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

xiotis21 έγραψε:Ωραία καλό αυτο!

Μπορείς να μου περιγράψεις πως κυλάει μια συνηθισμένη μέρα σπουδών στην ακαδημία;
Το πρωί τα μαθήματα, το απόγευμα;
Διαβασα κάπου ότι Τετάρτη, Παρασκευή, Σ, Κ, έχει εξόδους. Τις άλλες μέρες γιατί όχι;

Το πρωι μαθημα μεχρι τις 13.30 ή μεχρι τις 14.00. Παρουσια υποχρεωτικη γιατι υπαρχουν και απουσιες. Μετα μασα, υπνο ή διαβασμα. Για τις εξοδους τι να σου πω... Στη μηχανιωνα πρωτοετης δεν τα ειχαμε αυτα. Τεσπα αυτα ως γενικα...
konstantinos

Δημοσίευση από konstantinos »

Να σου πω εγώ που έχω τελειώσει...

ξυπνάς το πρωί έχεις πρωινό...8:15 με 13:30 έχεις μάθημα... Στο τέτερτο διάλυμα έχει sntouits...

13:30 έχει φαΐ...17:00 έχει πάλι φαΐ...

εξόδους κανονικά έχει τεταρτη παρασκευοσαββατοκύριακο...

και αυτό με άδεια για διανυκτέρευση...

βεβαια τώρα είναι πολύ χαλαρά... Βγαίνεις πιο εύκολα με άδεια από τον τεταρτοετή που έχει υπηρεσία...

παιδιά καλά να περάσετε...
...
aragkon

Δημοσίευση από aragkon »

Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε! Εχω περασει μηχανολογια στο τει πειραια ! Αλλα δεν μου αρεσε η σχολη και αποφασισα να ξαναδωσω και με ενδιαφερει το εμπορικο ναυτικο ! Και ψαχνω να βρω ποιο αεν ειναι καλυτερο σε θεμα εκπαιδευσης, εγκαταστασεων, και περιβαλλον! Επειδη μενω πειραια ! Οι επιλογες μου περιοριζονται στην αεν της Υδρας και του Ασπροπυργου ποια ειναι η καλυτερη; Επειδη εχω διαβασει απο site οτι η αεν της υδρας λγω της ιστοριας της και οτι το 2011 αναδειχτηκε η καλυτερη αεν αλλα συχγρονως σκεφτοντουσαν να την καταργησουν το 2011, ελλειπαν καθηγητες ! Εχω μπερδευτει μια βοηθεια ! Σας ευχαριστω!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

aragkon έγραψε:Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε! Εχω περασει μηχανολογια στο τει πειραια ! Αλλα δεν μου αρεσε η σχολη και αποφασισα να ξαναδωσω και με ενδιαφερει το εμπορικο ναυτικο ! Και ψαχνω να βρω ποιο αεν ειναι καλυτερο σε θεμα εκπαιδευσης, εγκαταστασεων, και περιβαλλον! Επειδη μενω πειραια ! Οι επιλογες μου περιοριζονται στην αεν της Υδρας και του Ασπροπυργου ποια ειναι η καλυτερη; Επειδη εχω διαβασει απο site οτι η αεν της υδρας λγω της ιστοριας της και οτι το 2011 αναδειχτηκε η καλυτερη αεν αλλα συχγρονως σκεφτοντουσαν να την καταργησουν το 2011, ελλειπαν καθηγητες ! Εχω μπερδευτει μια βοηθεια ! Σας ευχαριστω!

Φίλε μου, από την στιγμή που έχεις την ευχέρεια να μείνεις σε εσωτερική φοίτηση στην ΑΕΝ Ύδρας, μπορείς να πας να κάνεις εσωτερική φοίτηση σε οποιαδήποτε ΑΕΝ, τώρα αν για δικούς σου λόγους θες μία από τις δύο, να γνωρίζεις ότι η ΑΕΝ Ύδρας έχει από τις χειρότερες εστίες εσωτερικής ενδιαίτησης(διαμονής). αν μένεις Αθήνα, για εμένα πήγαινε Ασπρόπυργο, και μην ακούς πολλά, εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης