ΑΕΝ: Μετεγγραφή σε Σχολή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
tanisg
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tanisg »

Καλησπερα, μπορει καποιος οταν μπει στην σχολη να κανει μεταγραφη και να παει σε αλλη ακαδημια του εμπορικου ναυτικου; Περασα με παννεληνιες και ειμαι στις πρωτες θεσεις, οποιος γνωριζει ας απαντησει...
ZaXoS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ZaXoS »

tanisg έγραψε:Καλησπερα, μπορει καποιος οταν μπει στην σχολη να κανει μεταγραφη και να παει σε αλλη ακαδημια του εμπορικου ναυτικου; Περασα με παννεληνιες και ειμαι στις πρωτες θεσεις, οποιος γνωριζει ας απαντησει...

Ναι μπωρεις να παρεις μεταγραφη!
makis

Δημοσίευση από makis »

Ρε παιδια αν ο καθενας μπορει να παρει μεταγραφη για οποια σχολη θελει γιατι να συμπληρωνει μηχανογραφικο και να μην πηγαινει οπου θελει αυτος;

tanisg
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tanisg »

Ρωτησα στην αεν και μου ειπαν μετα το πρωτο μπαρκο με τα σημερινα κριτηρια, μπορει αυτο του χρονου να μην ισχυει...
ZaXoS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ZaXoS »

makis έγραψε:Ρε παιδια αν ο καθενας μπορει να παρει μεταγραφη για οποια σχολη θελει γιατι να συμπληρωνει μηχανογραφικο και να μην πηγαινει οπου θελει αυτος;

Νoμιζω πως δεν ειναι τοσο απλο χρειαζονται τα απαιραιτητα δικαιολογητικα κτλπ κτλπ

tanisg έγραψε:Ρωτησα στην αεν και μου ειπαν μετα το πρωτο μπαρκο με τα σημερινα κριτηρια, μπορει αυτο του χρονου να μην ισχυει...

Μπωρει να εχει κ μεταγραφικη περιοδο σαν το ποδοσφαιροΕικόνα ας περασουμε κ βλεπουμε για μεταγραφη!
Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Καλά και μετά αν θέλω δεν μπορώ να πάω σε άλλη σχολή αν θέλω; Δηλαδή να πάρω μεταγραφή για κάποια άλλη σχολή?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από greko_27 »

Kostas έγραψε:Καλά και μετά αν θέλω δεν μπορώ να πάω σε άλλη σχολή αν θέλω; Δηλαδή να πάρω μεταγραφή για κάποια άλλη σχολή;

ναι μπορεις να παρεις μεταγραφηΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kalodrei »

Καθε ποτε μπορεις να κανεις αιτηση για μεταγραφη; Αρχες εξαμηνου; Τι χρειαζεται; Θελω να φυγω απο τον ασπροπυργο και να παω μηχανιωνα...

χριστινα

Δημοσίευση από χριστινα »

Οι μεταγραφες Δ εξαμηνου ποτε βγαινουν?
Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Τα κοινωνικά κριτήρια παίζουν ρόλο ως προς την επιλογή της ΑΕΝ; Δηλαδή αν πλοιρώ κάποια κοινωνικά κριτήρια είναι ακόμα πιο πιθανό να με στείλουν στην ΑΕΝ 1ης επιλογής;
Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από diplomaths »

Τα κοινωνικά κριτήρια είναι ειδική κατηγορία για τις "πολιτικές" σχολές
Οι ειδικές κατηγορίες των ΑΕΝ είναι:
ι) Τέκνα ή αδέλφια ανάπηρων και θυμάτων πολέμου και Εθνικής Αντίστασης.
ιι) Τέκνα ή αδέλφια ανάπηρων και θυμάτων ειρηνικής περιόδου.
ιιι) Τέκνα πολυτέκνων.
ιv) Τέκνα οικογενειών με 3 τέκνα
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
Νικολέτα

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Πήρα τηλέφωνο σε μια ΑΕΝ και μου είπαν πως αν δηλώσω ότι είμαι ορφανή και πολύτεκνη, η μεταγραφή θα γίνει γρηγορότερα, αν δεν με βαλουν στην ΑΕΝ 1ης επιλογής οπότε δε νομίζω να είναι μόνο αυτά τα κοινωνικά κριτήρια

Διψάς χρυσάφι. Πάρε, ψάξε, μέτρα. Εδώ κοντά σου χρόνια αθάνατος να μένω, ως να μου γίνεις Μοίρα, Θάνατος και Πέτρα
Άβαταρ μέλους
stiv
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stiv »

Παιδια μηπως ξερετε αν περασεις για παραδειχμα στην αεν κρητης μπορεις να κανεις μεταγραφη για ασπροπυργο ;
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Παιδια γεια σας, σπουδαζω πρωτο ετος στις αεν. Θα ηθελα να μαθω ποτε μου δινεται η δυνατοτητα για μεταγραφη ωστε να παω σε αλλη σχολη. Γινεται να κανω μεταγραφη τωρα παρολο που παιρασαν η πρεπει να περιμενω το β εξαμηνο οταν γυρισω απο το καραβι
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

stiv έγραψε:Παιδια μηπως ξερετε αν περασεις για παραδειχμα στην αεν κρητης μπορεις να κανεις μεταγραφη για ασπροπυργο ;

Βεβαίως και μπορείς να πάρεις μεταγραφή, εφόσον βέβαια πληρείς τα κριτήρια, μπορείς να ζητήσεις μεταγραφή απο τώρα χωρίς να περιμμένεις να τελειώσει το Β' εξάμηνο (εκπαιδευτικό ταξίδι). Τα κριτήρια πλέον διευκολύνονται ελέω κρίσης, οπότε κοίταξε να το εκμεταλευτείς. Δες εδώ κάτι που ίσως σε ενθαρρύνει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης