Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μια κάπως γενική ερώτηση, περίπου με πόσα μόρια κάποιος εχει πολλες πιθανότητες να το πάρουν;
ZOUGA

Δημοσίευση από ZOUGA »

Αν διαβασεις την περσινη προκηρυξη για εποπ στρατο ξηρας, γραφει τα παντα, οσον αφορα τα μορια που αντιστοιχουν σε καθε πτυχιο.. οσο περισσοτερα μορια συγκεντρωνεις τοσο καλυτερα, δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος που θα πρεπει να συγκεντρωσεις, ολα γινονται συμφωνα με τα μορια που εχουν ολοι οι υποψηφιοι. ελπιζω να σε βοηθηθησα...

eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

Η καθε ειδικοτητα εχει και τα δικα της μορια. Τωρα θα σου πω μες στις ακρες επειδη ξερω λογω του οτι εκανα τα χαρτια μου τον μαιο που μας περασε αν εχεις γυρω στα 400 μορια και εχεις παει καλα στα αθληματα εισαι καλυμμενος και εχεις περασει.
Anonymous

Μήπως γνωρίζει καποιος, σύμφωνα με αποτελέσματα προηγούμενων προκυρήξεων εποπ, ποιά ειναι τα λιγότερα-περισσότερα μόρια που χρειάζονται ανα ειδικότητα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Anonymous

Μάλλον δεν ξερει κανενας... Εδω μεσα ορισμένοι ασχολουνται με το μισθό και τη σύνταξη και δεν ψάχνουν να ασχοληθούνε με το βασικότερο. Πόσα μόρια χρειάζονται για να περάσουμε!
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lolita »

Οτι να ναι λες παναη...
Και να μαθετε τα περσινα αποτελεσματα(μονο μορια επιλαχοντων ανακοινωθηκαν περισυ) σε τι θα σας βοηθησει;
Το επιπεδο φετος μπορει να ειναι υψηλοτερο η χαμηλοτερο κτλπ

Anonymous

Σαυτό δεν έχεις άδικο απλά ρωτάμε για ένα "γενικότερο πλάνο". Μη βρεθούμε προ εκπλήξεων! Που ξέρεις
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

τα μόρια δεν μπορείς να τα μάθεις από πουθενά, δυστυχώς! Στην συνέντευξη ήταν μια κοπέλα που έδωσε κ πέρυσι, στα τελικά αποτελέσματα έγραφε μόνο "κατάλληλος-επιλαχών", ούτε μόρια ούτε τίποτα... Κ αυτό διότι μπορεί να "σου φάει" τη θέση εκείνος με το ισχυρότερο βύσμα παρόλο που θα έχει λιγοτερα μορια από σένα... γι"αυτό κ δεν έχει ένστασηΕικόνα

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Εγω που ρωτησα στρατιωτικο μου ειπε οτι δεν υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μορια για μια ειδικοτητα. Δεν λενε πχ οτι φετος τα μορια για συνοδος σκυλων ειναι 500. Αναλογα με το ποσα μορια συγκεντρωνουν οσοι καναν τα χαρτια τους για μια ειδικοτητα βγαινουν και τα μορια. Αν πχ για συνοδος σκυλων εγιναν 100 αιτησεις και ο 36ος εχει 500 μορια τοτε η βαση ειναι 500. Αν ο 36ος εχει 100 μορια η βαση ειναι 100. Δεν την καθοριζουν απο πριν. Αν για μια ειδικοτητα που ζητανε 70 ατομα Στειλαν 100 αιτησεις απο τις οποιες 100 οι 80 εχουν πτυχιο ΤΕΙ τοτ η βαση θα ειναι πολυ ψηλα, αν οι 80 ειναι αποφοιτοι γυμνασιου τοτε η βαση θα ειναι χαμηλα
Anonymous

Περίμενα οτι τουλάχιστον θα ενημέρωναν για το μόρια! Νομίζω-αν κ δεν είμαι βέβαιη- πως ενημέρωναν για το μόρια, κάτι τέτοιο μου είχε πεί μια κοπέλα. Καλά κ τα μόρια πχ της συνέντευξης, πως θα ξέρουμε πόσα είναι γιατί για πτυχία κλπ τα υπολογίζουμε κ απο τη προκύρηξη! Ξέρετε αν αληθεύει πως όσοι έχουν αει-τει θα μπούν κ στις "καλές" ειδικότητες; Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά ουσιαστικά 1η φορά κάνω τα χαρτιά μου... Σας ευχαριστώ κ πάλι κ καλή επιτυχία σε όλους μας!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κούκλα μου δυστυχώς δεν θα έχουμε μια σαφή απάντηση... στην Ελλάδα ζούμε οπότε δεν υπάρχει αξιοκρατία! Επίσης καλή επιτυχία, και εγώ πρώτη φορά δίνω
Anonymous

Οι μάγειρες εποπ τι ρολο βαρανε;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Με την ιδια λογικη , τι ρολο βαρανε κ οι αρτοποιοι επ. Οπ! Εσυ τι λες; Σε τι μπορει να ειναι χρησιμοι οι μαγειρες κ οι αρτοποιοι;
Anonymous

Aeon μήπως να γινόσουν λίγο πιο συγκεκριμένος;
zzzzzz
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από zzzzzz »

Ειναι μαγειρες επ. Οπ. Και μαλιστα κανανε λιγοι αιτησεις και δεν θα καλυφθουν μαλλον ολες οι θεσεις. Και η ειδικοτητα μπηκε για αναβαθμιστει το θεμα φαγητου στο στρατο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης