Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)
Φυσικα και βοηθησες:) στο λιμενικο δεν γραφει ξεκαθαρα λεει να ανατρεξω στη Σχολη Μονίμων Υπαξιωματικών του Π. Ν.) αλλα στους στους ειδικους φρουρους λεει οτι σκολιωση μετριου βαθμου και ανω δεν σε παρνουν (που φανταζομαι σε ολα α ιδια ισχυουν) τωρα αντε ψαξε ποιος ειναι ο μετριος βαθμος... :( μαλλον να τα ξεχασω τα σωματα ασφαλειας... Σ. Σ. Που σκεφτομουν να δωσω ξανα πανελληνιες δεν δεχονται ουτε μικρου βαθμου σκολιωση:(
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
lunadark έγραψε:Φυσικα και βοηθησες:) στο λιμενικο δεν γραφει ξεκαθαρα λεει να ανατρεξω στη Σχολη Μονίμων Υπαξιωματικών του Π. Ν.) αλλα στους στους ειδικους φρουρους λεει οτι Σκολιωση μετριου βαθμου και ανω δεν σε παρνουν (που φανταζομαι σε ολα α ιδια ισχυουν) τωρα αντε ψαξε ποιος ειναι ο μετριος βαθμος... :(μαλλον να τα ξεχασω τα σωματα ασφαλειας... Σ. Σ. Που σκεφτομουν να δωσω ξανα πανελληνιες δεν δεχονται ουτε μικρου βαθμου σκολιωση:(
ένας γιατρός πιστεύω θα ξέρει

Αφου προκειται να βγουν προκηρυξεις πρεπει να βιαστω μαλλον... Μακαρι να μη φαω πορτα... Ευχαριστω παντως:)
-
- Στρατηγός
Τίποτα καλή τύχη
ποιες προκηρυξεις; Μονο των ειδικων φρουρων βγαινει συντομαlunadark έγραψε:Αφου προκειται να βγουν προκηρυξεις πρεπει να βιαστω μαλλον... Μακαρι να μη φαω πορτα... Ευχαριστω παντως:)
Ευχαριστω, ναι των ειδικων φρουρων, αλλα καπου ακουσα οτι θα βγει κ λιμενικο
Τις ιατρικες εξετασεις αιματος, ουρων κλπ μπορουμε να τις κανουμε απο τωρα η αυριο η θα χρειαστουν καποια ποιο προσφατη ημερομηνια; Πχ απο Σεπτεμβρη.
-
- Στρατηγός
Johnnys Aigaleo έγραψε:Τις ιατρικες εξετασεις αιματος, ουρων κλπ μπορουμε να τις κανουμε απο τωρα η αυριο η θα χρειαστουν καποια ποιο προσφατη ημερομηνια; Πχ απο Σεπτεμβρη.
αν πιστεύεις ότι είσαι σίγουρα μέσα τις κάνεις όποτε θέλεις, τα περισσότερα παιδιά περιμένουνε τα αποτελέσματα πρώτα γιατί είναι και ακριβές οι εξετάσεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Οποιοι περασουν στις παραπερα εξετασεις υγειονομικες κτλ, θα βγαλουν και ακτινογραφιες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ολες τις εξετασεις θα κανετε. Ακτινογραφιες, γενικη αιματος. Ουρων κτλπGary77 έγραψε:Οποιοι περασουν στις παραπερα εξετασεις υγειονομικες κτλ, θα βγαλουν και ακτινογραφιες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
onoffon έγραψε:Ολες τις εξετασεις θα κανετε. Ακτινογραφιες, γενικη αιματος. Ουρων κτλπGary77 έγραψε:Οποιοι περασουν στις παραπερα εξετασεις υγειονομικες κτλ, θα βγαλουν και ακτινογραφιες;
δεν ειναι επικυνδινο ρε σευ; Εβγαλα ακτινογραφιες περσυ για τα εποπ μετα εβγαλα και το μαρτιο για κατι αλλα, τωρα αν περασω θα βγαλω κιαλλες; Δεν ειναι επικυνδινο;
Gary77 έγραψε:onoffon έγραψε:Ολες τις εξετασεις θα κανετε. Ακτινογραφιες, γενικη αιματος. Ουρων κτλπGary77 έγραψε:Οποιοι περασουν στις παραπερα εξετασεις υγειονομικες κτλ, θα βγαλουν και ακτινογραφιες;
δεν ειναι επικυνδινο ρε σευ; Εβγαλα ακτινογραφιες περσυ για τα εποπ μετα εβγαλα και το μαρτιο για κατι αλλα, τωρα αν περασω θα βγαλω κιαλλες; Δεν ειναι επικυνδινο;
Δίνεις την ίδια παληκάρι αν την έχεις κρατήσει. Έχει ισχύ 6 μήνες.
Εγώ έκανα για αστυφυλάκων ακι στους ΄6 μήνες ακριβώς τη δέχτηκαν για τη Δ. Α
Gary77 έγραψε:onoffon έγραψε:Ολες τις εξετασεις θα κανετε. Ακτινογραφιες, γενικη αιματος. Ουρων κτλπGary77 έγραψε:Οποιοι περασουν στις παραπερα εξετασεις υγειονομικες κτλ, θα βγαλουν και ακτινογραφιες;
Δίνεις την ίδια παληκάρι αν την έχεις κρατήσει. Έχει ισχύ 6 μήνες.
Εγώ έκανα για αστυφυλάκων και στους ΄6 μήνες ακριβώς τη δέχτηκαν για τη Δ. Α
Βασικα φαινετε η Επεμβαση μου Δεν μπορω να πω αλλα ειναι λιγο αοριστο αυτο που γραφουν στην προκηρυξη οποτε θα δειξει! Παντως ολοι μου λενε οτι εφοσον περασα τοτε απο τους γιατρους οταν καταταχθηκα στις ειδικες δυναμεις τωρα δεν θα υπαρχει προβλημα! Αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο με βαση αυτο που καταλαβα εγω οτι λεει η προκηρυξη ''κοβεται οποιοσδηποτε που εχει τομη στα νεφρα'' ... Αρα πρεπει να κοπω! Ελπιζω αν κανουν τα στραβα τα ματια οι γιατροι να μην βρεθει κανενας Μαγκας διπλα να τους την πει ωστε να με κοψουν γιατι μετα αλιμονο του! Αν και δεν την εχω αναγκη την δουλεια, εχω μπολικο χρημα παρολα αυτα θα παω απο ενα πεισμα. Αλλα μου εταξαν οτι θα με βολεψουν καλα... Αν μολις βγω απο την σχολη δεν με παρουν εκει που μου εταξαν τοτε θα παραιτηθω στα 3 χρονια!
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Σεπ 05, 2010 7:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
tazz έγραψε:Βασικα φαινετε η Επεμβαση μου Δεν μπορω να πω αλλα ειναι λιγο αοριστο αυτο που γραφουν στην προκηρυξη οποτε θα δειξει! Παντως ολοι μου λενε οτι εφοσον περασα τοτε απο τους γιατρους οταν καταταχθηκα στις ειδικες δυναμεις τωρα δεν θα υπαρχει προβλημα! Αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο με βαση αυτο που καταλαβα εγω οτι λεει η προκηρυξη ''κοβεται οποιοσδηποτε που εχει τομη στα νεφρα'' ... Αρα πρεπει να κοπω! Ελπιζω αν κανουν τα στραβα τα ματια οι γιατροι να μην βρεθει κανενας Μαγκας διπλα να τους την πει ωστε να με κοψουν γιατι μετα αλιμονο του! Αν και δεν την εχω αναγκη την δουλεια, εχω μπολικο χρημα παρολα αυτα θα παω απο ενα πεισμα. Αλλα μου εταξαν οτι θα με βολεψουν καλα... Αν μολις βγω απο την σχολη δεν με παρουν εκει που μου εταξαν τοτε θα παραιτηθω στα 3 χρονια!
...
καμία σχέση θητεία στον στρατό με προκήρυξη αστυνομίας να το θυμάσαι αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες