Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Ε ναι επειδη ειμαι φοιτητης ΤΕΙ τωρα...
δηλαδη και ιανουαριο (που ας πουμε θα ερθει το χαρτι) παλι θα μπορω να παρω αναβολη;
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
δηλαδη και ιανουαριο (που ας πουμε θα ερθει το χαρτι) παλι θα μπορω να παρω αναβολη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
nikosks έγραψε:Ε ναι επειδη ειμαι φοιτητης ΤΕΙ τωρα... δηλαδη και ιανουαριο (που ας πουμε θα ερθει το χαρτι) παλι θα μπορω να παρω αναβολη;
ναι θα μπορείς
Παιδια κ εγω ειμαι του '91 συγκεκριμενα 5 αυγουστου! Ποτε θ μπω, ξερει κανεις;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Αν δεν πηρες αναβολη η την εκοψες τωρα θα μπεις. Ημερομηνια μη ρωτας.
...
...
Παιζει ενδεχομενο ν μν μπουμε μ τν Δ ΕΣΣΟ κ ας εχουμε κοψει τν αναβολη μας εγκυρα; Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!

-
- Στρατηγός
parisnope έγραψε:Παιζει ενδεχομενο ν μν μπουμε μ τν Δ ΕΣΣΟ κ ας εχουμε κοψει τν αναβολη μας εγκυρα; Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!
αν την έκοψες έγκυρα σίγουρα θα μπεις
20 ιουλιου την εκοψα...
-
- Στρατηγός
parisnope έγραψε:20 ιουλιου την εκοψα...
τσάμπα αγχώνεσαι τότε. Θα σε πάρουνε σίγορυρα τον Νοέμβριο
Καλησπερα στις 23/10 κλεινω τα 18 δεν μου εχει σημειωμα καταταξη και θελω να καταταχθω Στα στρ. Γραφεια μου ειπαν οι με περνουν φεβρουαριο ειναι σιγουρο οτι Θα με παρουν ναι η οχι απλα ρωτα για να ξερω. Ευχαριστω
Αν πάω τώρα Οκτώβριο να δηλώσω να μπω ποιο νωρίς θα προλάβω να μπω Νοέμβριο η θα με στείλουν για Φεβρουάριο. Είμαι 18
-
- Στρατηγός
Δημήτρης έγραψε:Αν πάω τώρα Οκτώβριο να δηλώσω να μπω ποιο νωρίς θα προλάβω να μπω Νοέμβριο η θα με στείλουν για Φεβρουάριο. Είμαι 18
φεβρουάριο
Παιδια εχω κοψει τν αναβολη αρχες ιουλιου ωστε να μπω τωρα Νοεμβριο... Αλλα στο stratologia.gr δεν μου βγαζει το ονομα μου... Ενω ενας φιλος μου που εκοψε αναβολη τελη ιουλιου το βρηκε το ονομα του... Να ανησυχησω;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Κωστας έγραψε:Παιδια εχω κοψει τν αναβολη αρχες ιουλιου ωστε να μπω τωρα Νοεμβριο... Αλλα στο stratologia.gr δεν μου βγαζει το ονομα μου... Ενω ενας φιλος μου που εκοψε αναβολη τελη ιουλιου το βρηκε το ονομα του... Να ανησυχησω;
Στο army.gr 10-20 μερες πριν την ημερομηνια που θα παρουσιαστεις θα ανακοινωθει μια εφαρμογη οπου με τον Σ. Α (Στρατιωτικο Αριθμο) και το ονοματεπωνυμο σου εμφανιζεται το κεντρο και η ημερομηνια που θα πρεπει να παρουσιαστεις. ...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Ευχαριστω για την πληροφορια... Απλα πως εξηγειτε οτι στο φιλο μ που εκοψε μετα την αναβολη εμφανιζεται το ονομα του; Παιζει θεμα σε ποιο σωμα πας;
-
- Στρατηγός
Κωστας έγραψε:Ευχαριστω για την πληροφορια... Απλα πως εξηγειτε οτι στο φιλο μ που εκοψε μετα την αναβολη εμφανιζεται το ονομα του; Παιζει θεμα σε ποιο σωμα πας;
ρε φίλε τυχαίνουνε αυτά. Χαλάρωσε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης