nikos έγραψε:Τον ΑΣΜ μου τον ξερω αλλα σημερα το πρωι παρατησησα το εξης, για να βαλεις τα 3 πρωτα ψηφια του ΑΣΜ δε πατας πανω στο βελακι για να επιλεξεις τον αριθμο; Ε εμενα δεν υπηρχε κανενα. Καταλαβες;
Καταλαβα, τωρα που το εξηγησες . Περιεργο... Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να εχεις γραψει εσυ 1 λαθος ψηφιο στον αριθμο σου! Γιατι να τα χουν σκατωσει στην στρατολογια λιγο δυσκολο (οχι απιθανο ομως) ! Μηπως δεν διαβαζεις τα γραμματα του στρατολογου σου καλα; Εγω ισα ισα καταλαβα τον ΑΣΜ μου... Με τα ιερογλυφικα του στρατολογου! ...
Γεία σας παιδιά εχω δηλώσει εθελοντής για 313 εσσο νοέμβριο αλλα ακόμα δεν μου ήρθε το χαρτί. Μπορει καποιος να γραψει το site στο οποιο λεει που θα καταταχθούμε;
κωσταςς έγραψε: Γεία σας παιδιά εχω δηλώσει εθελοντής για 313 εσσο νοέμβριο αλλα ακόμα δεν μου ήρθε το χαρτί. Μπορει καποιος να γραψει το site στο οποιο λεει που θα καταταχθούμε;
Στην σελιδα για την κατάταξη κατω έχει μια φόρμα οπου πανω απο την φόρμα λέει:
"Στα πλαίσια της επιθυμίας μας για συνεργασία μαζί σας, συμπληρώστε προαιρετικά τις προτιμήσεις και παρατηρήσεις σας στην παρακάτω φόρμα η οποία θα ληφθεί υπόψην κατά την επεξεργασία των στοιχείων στα πλαίσια των υπηρεσιακών δυνατοτήτων. Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η κατάθεση, κατά την ημέρα κατάταξης, των αντιγράφων πτυχίων που να αποδεικνύουν τις γραμματικές γνώσεις σας, την γλωσσομάθειά σας, τις δεξιότητές σας κλπ. "
;
Επιλέγουμε το που θα θέλαμε να μας στείλουν μετά το κέντρο εκπέδευσης; Και ανάλογα κρινωντας και κάνοντας. Πρέπει να το κάνουμε τώρα;
babisLar έγραψε:Στην σελιδα για την κατάταξη κατω έχει μια φόρμα οπου πανω απο την φόρμα λέει: "Στα πλαίσια της επιθυμίας μας για συνεργασία μαζί σας, συμπληρώστε προαιρετικά τις προτιμήσεις και παρατηρήσεις σας στην παρακάτω φόρμα η οποία θα ληφθεί υπόψην κατά την επεξεργασία των στοιχείων στα πλαίσια των υπηρεσιακών δυνατοτήτων. Απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση είναι η κατάθεση, κατά την ημέρα κατάταξης, των αντιγράφων πτυχίων που να αποδεικνύουν τις γραμματικές γνώσεις σας, την γλωσσομάθειά σας, τις δεξιότητές σας κλπ. "
;
Επιλέγουμε το που θα θέλαμε να μας στείλουν μετά το κέντρο εκπέδευσης; Και ανάλογα κρινωντας και κάνοντας. Πρέπει να το κάνουμε τώρα;
Παιδια βγηκαν οι καταστασεις το απογευμα μπειτε στο army.gr και θα δειτε το link για την Δ ΕΣΣΟ! Οποιος ειναι για θηβα πυροβολικο μαζι! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!
Κοιταξες τι λεει απο πανω; Δεν ειναι οπως στο site της stratologias.gr! Πρεπει να βαλεις και τα μηδενικα... Πρεπει να στο βγαζει γιατι περαστηκαν σε ολους...
Στo άλλο site με λέει οτι είμαι υπόχρεως στράτευσης με Δ' ΕΣΣΟ 2010 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ αλλά χωρίς να λέει ημερομηνία και μέρος...
" Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2010 Δ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) πλην όμως δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία και το κέντρο υποχρέωσης κατάταξης. "
και σε αυτό το καινούργιο που βγάλαν δεν αναγνωρίζει καν τα στοιχεία μου...
Τι μπορώ να κάνω εκτός απο το να περιμένω; Να πάρω κάπου τηλέφωνο να μάθω;
Και εμενα μου βγαζει Παρακαλώ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων σας ή προσπαθήστε ξανά μετά τις 26 Οκτωβρίου 2010. Τα εχουν περασει ολα; Και γιατι τοτε λεει προσπαθηστε ξανα μετα της 26 οκτωμβριου; Μηπως δεν μας εχουν περασει ολους;