Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
parisnope
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από parisnope »

Δοκιμασε να βαλεις το ΑΣΜ χωρις τα μηδενικα στ 2ο νουμερο... Π. Χ αντι για 101/002345/2000 να βαλεις101/2345/2000!Εικόνα Κ συμπληρωσε αυτα με τν αστερισκο μονο με κεφαλαια ελληνικα χωρις κενα μεταξυ τους! Ετσι μ πετυχε εμενα!
kost_a

Δημοσίευση από kost_a »

Να ρωτήσω κάτι; Στο ΣΑ στο χαρτί της αναβολής στο τελευταίο νούμερο το έχει /07. Στην εφαρμογή δεν υπάρχει /07. Τι βάζω; Ευχαριστώ...
nick

Δημοσίευση από nick »

Και έμένα όλο το Σαββατοκύριακο δεν με ταυτοποιούσε. Χθες ξαφνικά το έκανε. Προφανώς επειδή είναι καινούργια η πύλη ακόμα περνάνε τα ονόματα στη βάση.
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kerkuraios »

Παιδια συγνωμη αλλα δε μου εδωσαν τον Σ. Α οταν διεκοψα την αναβολη. Πως μπορω να τον μαθω για να μπω στο site της καταταξης; Ευχαριστω.
neopas

Δημοσίευση από neopas »

Δεν ειναι υποχρεωτικο να βαλεις το Σ. Α στο site
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από johny.xmarks »

kerkuraios έγραψε:Παιδια συγνωμη αλλα δε μου εδωσαν τον Σ. Α οταν διεκοψα την αναβολη. Πως μπορω να τον μαθω για να μπω στο site της καταταξης; Ευχαριστω.

O ΣΑ σου ειναι ο ιδιος με αυτον που σου εχουν δωσει μολις τελειωσες το λυκειο... Σιγουρα τον εχεις, και καιρο μαλιστα...
ο_Ο_ο

Δημοσίευση από ο_Ο_ο »

Δε χρειάζεται ο ΣΑ στο site της κατάταξης.
Βάλε μόνο ότι έχει αστεράκι
kost_a

Δημοσίευση από kost_a »

Παιδιά έχει δουλέψει σε όλους; Εμένα ακόμα δε μου λέει κάτι. Και με κόφτει για να δω ότι μπαίνω Νοέμβρη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

kost_a έγραψε:Παιδιά έχει δουλέψει σε όλους; Εμένα ακόμα δε μου λέει κάτι. Και με κόφτει για να δω ότι μπαίνω Νοέμβρη.

αν άργησες να κόψεις την αναβολή σου λογικό να μην στο βγάζει
Μάριος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μάριος »

Ρε παιδεια το προγραμα μου λεει οτι δεν εχω επιλεγη με την εσσο που ακολουθη εννοη οτι το νοεμβρη θα κατσω σπιτι τελικα; Τοτε σιγουρα φεβρουαριο γιατι αργησα να κοψω την αναβολη... Η να ξανακοιταξω και σε καναδεκαημερο ξανα στο προγραμα? ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μάριος έγραψε:Ρε παιδεια το προγραμα μου λεει οτι δεν εχω επιλεγη με την εσσο που ακολουθη εννοη οτι το νοεμβρη θα κατσω σπιτι τελικα; Τοτε σιγουρα φεβρουαριο γιατι αργησα να κοψω την αναβολη... Η να ξανακοιταξω και σε καναδεκαημερο ξανα στο προγραμα; ...

ξανακοίτα σε 10 μέρες
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδια καλησπερα! Προσπαθω να βαλω το ΑΣΜ μου στο site της στρατολογιας αλλα δε μπορω! Το ξερω οτι και χωρις αυτο μπορω να δω ποτε θα φυγω αλλα μηπως σημαινει κατι αυτο?
johny.xmarks
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από johny.xmarks »

nikos έγραψε:Παιδια καλησπερα! Προσπαθω να βαλω το ΑΣΜ μου στο site της στρατολογιας αλλα δε μπορω! Το ξερω οτι και χωρις αυτο μπορω να δω ποτε θα φυγω αλλα μηπως σημαινει κατι αυτο;

Φιλε Νικο... Οπως ειπες δεν τον χρειαζεσαι... Αλλα καλο ειναι να τον ξερεις. Ειναι κατι Σαν τον αριθμο στρατιωτικης ταυτοτητας σου. Λογικα χρειαζεται σε περιπτωση που υπαρχουν ιδια ονοματα και ιδια μητωνυμα/πατρωνυμα.

Παντως για να βρεις που πας και πότε, δεν τον χρειαζεσαι, συμφωνα με το site της καταταξης.

Και τι εννοεις "Προσπαθω να βαλω το ΑΣΜ μου στο site της στρατολογιας αλλα δε μπορω! " ;
Δεν ξερεις πως να τον γραψεις;

Ο ΣΑ σου πρεπει να ειναι στην εξης μορφη:113/257/2009 ή παρόμοιος. Έτσι ακριβώς τoν βάζεις και στο site.

Εμενα παντως ακομα δεν μπορει να με βρει, μου λεει οτι δεν ταυτοποιηθηκαν τα στοιχεια η κατι τετοιο. Ισως φτιαξει μεχρι τις 15.

...
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Τον ΑΣΜ μου τον ξερω αλλα σημερα το πρωι παρατησησα το εξης, για να βαλεις τα 3 πρωτα ψηφια του ΑΣΜ δε πατας πανω στο βελακι για να επιλεξεις τον αριθμο; Ε εμενα δεν υπηρχε κανενα. Καταλαβες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δ ΄ ΕΣΣΟ ! έγραψε:
joeyj έγραψε:παιδια κ γω το ιδιο προβλημα εχω. Βαζω τα στοιχεια κ μου λεει οτι δεν γινεται ταυτοποιηση ενω ειναι ολοσωστα. Του παραπανω φιλου πω γινετε να δουλεψε κ σε μας οχι;

φιλε μου βαλε μονο στα υποχρεωτικα πεδια και με κεφαλαια και θα στο βγαλει! Καλη θητεια παιδια να εχουμε! Δ' ΕΣΣΟ 2010! Κανεις απο ζωγραφου αθηνα;

2010 Δ' ΕΣΣΟ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης