Όριο μυωπίας για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Εχω αστιγματισμο 4 στο ενα ματι κ 3,5 στο αλλο, περναω η θα με κοψουνε; Τα γυαλια που φοραω ειναι κατω απο 4,5 σφαιρικες διοπτριες κ με αυτα πιανω 10 στα 10
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
Για μυωπία το όριο είναι 4,5 για κάθε μάτι για τον αστιγματισμό νομίζω τόσο είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Στον στρατό τι σωματική ικανότητα είχες?
Ι1, ημουν κ στις ειδικες δυναμεις χωρις να εχω προβλημα. Δηλαδη οταν λεει η προκηρυξη 5 μοναδες ειναι για καθε ματι ξεχωριστα οχι κ για τα 2 μαζι;
-
- Στρατηγός
Κάθε μάτι ξεχωριστά
Τι σημαινει 4 /2 σφαιρικες διοπτρες (σφαιρικο ισοδυναμο) δηλαδη πιο ειναι το οριο μυωπιας που μπορει να εχω
-
- Στρατηγός
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Τι σημαινει 4 /2 σφαιρικες διοπτρες (σφαιρικο ισοδυναμο) δηλαδη πιο ειναι το οριο μυωπιας που μπορει να εχω
4 1/2 είναι άρα 4,5 βαθμοί
Συνολο 2 ματιων η ως οριο 4,5 στο ενα και 4,5 στο αλλο
Καλησπερα παιδια κ καλη επιτυχια σε ολους! Εχω 2410 μορια στη α κατηγορια. Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οριο μυωπιας. Εχω 4.5 στο ενα ματι κ 5 στο αλλο. Τα εκανα τα χαρτια μου αλλα φοβαμαι οτι θα με κοψουν. Εχετε καποια αποψη γ το θεμα μου;
Δύο μηνύματα παραπάνω βρίσκεται η απάντηση...
-
- Στρατηγός
chris έγραψε:Καλησπερα παιδια κ καλη επιτυχια σε ολους! Εχω 2410 μορια στη α κατηγορια. Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οριο μυωπιας. Εχω 4.5 στο ενα ματι κ 5 στο αλλο. Τα εκανα τα χαρτια μου αλλα φοβαμαι οτι θα με κοψουν. Εχετε καποια αποψη γ το θεμα μου;
βάση προκήρυξης θα σε κόψουνε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
chris έγραψε:Καλησπερα παιδια κ καλη επιτυχια σε ολους! Εχω 2410 μορια στη α κατηγορια. Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οριο μυωπιας. Εχω 4.5 στο ενα ματι κ 5 στο αλλο. Τα εκανα τα χαρτια μου αλλα φοβαμαι οτι θα με κοψουν. Εχετε καποια αποψη γ το θεμα μου;
φιλε μου το οριο ειναι 4,5 σε καθε ματι μαλλον θα σε κοψουν δεν χανεις κατι ομως να πας...
γεια σου φιλε νομιζω οτι πας κανονικα με τα γυαλια σου για την εξεταση.chris έγραψε:Καλησπερα παιδια κ καλη επιτυχια σε ολους! Εχω 2410 μορια στη α κατηγορια. Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οριο μυωπιας. Εχω 4.5 στο ενα ματι κ 5 στο αλλο. Τα εκανα τα χαρτια μου αλλα φοβαμαι οτι θα με κοψουν. Εχετε καποια αποψη γ το θεμα μου;
δεν ξερω και καλα αλλα κατι τετοιο νομιζω ειχα διαβασει
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Αν σε περνει ηλικιακα πηγενε κανε ενα λειζερ να εχεις το κεφαλι σοθ ισυχο αυτο εκανα και εγω να μην ανχωνεσε γιατι η προκυριξη μεσα το λεει καθαρα 4,5 βαθμους... 

-
- Στρατηγός
chris έγραψε:Ευχαριστω παιδια για τισ συμβουλες. Απλα θα ηθελα νακουσω απο καποιον που εχει εμπειρια κατα ποσο σε εξεταζουν οι ιδιοι η μηπως κανεις τισ εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο ασ πουμε της πολης σου... Τορα για το laser ειναι μια καλη λυση αλλα δεν προλαβαινω... Και τα χρηματα ειναι αρκετα νομιζω... Δηλαδη για μισο βαθμο και να μεκοψουν ε;
εδώ κόβουνε στο ύψος για ένα χιλιοστό. Και σε εξετάζει γιατρός στα υγειονομικά αν ήτανε να σε εξέταζε γνωστός σου θα περνούσανε όλοι, δεν έχεις πάντως να χάσεις κάτι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης