Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2011)
Καλημερα σε ολους, υπαρχει καποιος που να ξερει τι ειδους γιατρο μπορω να επισκεφτω για να μου πει με ποιον αλλο τροπο μπορω να βαλω 2 ποντους; Ειμαι 1,69 κ θελω για σιγουρα 2 ποντους μεσα σε 8 μηνες, ειναι εφικτο; Κ μηπως γνωριζετε ποτε θα βγει η φετινη εγκυκλιος?
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
nikakiniii έγραψε:Καλημερα σε ολους, υπαρχει καποιος που να ξερει τι ειδους γιατρο μπορω να επισκεφτω για να μου πει με ποιον αλλο τροπο μπορω να βαλω 2 ποντους; Ειμαι 1,69 κ θελω για σιγουρα 2 ποντους μεσα σε 8 μηνες, ειναι εφικτο; Κ μηπως γνωριζετε ποτε θα βγει η φετινη εγκυκλιος;
Οπως εχει ξαναειπωθει, κανε ελξεις...

αν ηταν ενας ς ελεγα οκ με το μονοζυγο τωρα 2 μεσα σε 8 μηνες... Λιγο απιθανο... Παιζε μπασκετ συνεχεια και να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο περιπου κανα 15λεπτο την ημερα. Η συμβουλη μDeathdiver έγραψε:Οπως εχει ξαναειπωθει, κανε ελξεις...nikakiniii έγραψε:Καλημερα σε ολους, υπαρχει καποιος που να ξερει τι ειδους γιατρο μπορω να επισκεφτω για να μου πει με ποιον αλλο τροπο μπορω να βαλω 2 ποντους; Ειμαι 1,69 κ θελω για σιγουρα 2 ποντους μεσα σε 8 μηνες, ειναι εφικτο; Κ μηπως γνωριζετε ποτε θα βγει η φετινη εγκυκλιος;
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.
Αλλη μια ειναι να τον βαλουμε στην καλυμπρα... Η να τον παμε στον Προκρουστη...δημητρης25 έγραψε:Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.
ΕΛΛΑΣ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
ωραια λυση ο προκρουστης αλλα επδ δεν τον γνωριζω προσωπικα λετε αν παω σε εναν ορθοπεδικο να μου πει κανενα τροπο; Κανω ελξεις ετσι κι αλλιως αλλα θελω ναμαι σιγουρη!asimike έγραψε:Αλλη μια ειναι να τον βαλουμε στην καλυμπρα... Η να τον παμε στον Προκρουστη...δημητρης25 έγραψε:Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.

κανε εναν κοπο... Δν χανεις κατι...nikakiniii έγραψε:ωραια λυση ο προκρουστης αλλα επδ δεν τον γνωριζω προσωπικα λετε αν παω σε εναν ορθοπεδικο να μου πει κανενα τροπο; Κανω ελξεις ετσι κι αλλιως αλλα θελω ναμαι σιγουρη!asimike έγραψε:Αλλη μια ειναι να τον βαλουμε στην καλυμπρα... Η να τον παμε στον Προκρουστη...δημητρης25 έγραψε:Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.
ΕΛΛΑΣ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
asimike έγραψε:κανε εναν κοπο... Δν χανεις κατι...nikakiniii έγραψε:ωραια λυση ο προκρουστης αλλα επδ δεν τον γνωριζω προσωπικα λετε αν παω σε εναν ορθοπεδικο να μου πει κανενα τροπο; Κανω ελξεις ετσι κι αλλιως αλλα θελω ναμαι σιγουρη!asimike έγραψε:Αλλη μια ειναι να τον βαλουμε στην καλυμπρα... Η να τον παμε στον Προκρουστη...δημητρης25 έγραψε:Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.
αυτο εδω ολο και θα κανει δουλεια

-
Σας καταλαβαίνω απόλυτα " αχχ αυτό το ύψος... "
Μου είχαν προτείνει κάποτε 2 λύσεις δεν θεωρώ ότι είναι και οι καλύτερες ή αν "στέκουν" Αλλά...
1ον να φορέσετε στενά παπούτσια (και καλά πρήζετε το πόδι και μπορείς να κερδίσεις μέχρι έναν πόντο. Το θέμα είναι μετά τι γίνετε όταν πας να δώσεις αθλήματα με τα πόδια σε τέτοια κατάσταση)
2ον το πιο κουλό που μου έχαν πει ήταν να έκανα ένεση στις φτέρνες με απλό ορό και εκεί μπορείς να πάρεις ένα πόντο. Αυτό μου το είχε πει γιατρός αλλά να πω την αλήθεια δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο)
Μου είχαν προτείνει κάποτε 2 λύσεις δεν θεωρώ ότι είναι και οι καλύτερες ή αν "στέκουν" Αλλά...
1ον να φορέσετε στενά παπούτσια (και καλά πρήζετε το πόδι και μπορείς να κερδίσεις μέχρι έναν πόντο. Το θέμα είναι μετά τι γίνετε όταν πας να δώσεις αθλήματα με τα πόδια σε τέτοια κατάσταση)
2ον το πιο κουλό που μου έχαν πει ήταν να έκανα ένεση στις φτέρνες με απλό ορό και εκεί μπορείς να πάρεις ένα πόντο. Αυτό μου το είχε πει γιατρός αλλά να πω την αλήθεια δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο)
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
χαχχαχχ α ρε αληταρα... ΧαχααχαχPagan Altar έγραψε:αυτο εδω ολο και θα κανει δουλειαasimike έγραψε:κανε εναν κοπο... Δν χανεις κατι...nikakiniii έγραψε:ωραια λυση ο προκρουστης αλλα επδ δεν τον γνωριζω προσωπικα λετε αν παω σε εναν ορθοπεδικο να μου πει κανενα τροπο; Κανω ελξεις ετσι κι αλλιως αλλα θελω ναμαι σιγουρη!asimike έγραψε:Αλλη μια ειναι να τον βαλουμε στην καλυμπρα... Η να τον παμε στον Προκρουστη...δημητρης25 έγραψε:Μια αλλη επιλογη ειναι να κοιμασε στο πατομα για 10-12 μηνες. Κερδιζεις 1,5 ποντο.![]()
ΕΛΛΑΣ
-
- Επιλοχίας
Χαχα, γιατι αληταρας ρε;
Περα απο την πλακα, ολο και θα κανει δουλεια αυτο το πραμα.

-
- Υποδεκανέας
σε τι γιατρο ειχες παει κ στο ειπε; Γιατι κι εγω εκλεισα ραντεβου σε ορθοπεδικο μπας κ μου βρει κανενα αλλο τροπο...eleftheri@ έγραψε:Σας καταλαβαίνω απόλυτα " αχχ αυτό το ύψος... "
-
Νικάκι παθολόγος είναι αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο στέκει!
Είναι οικογενειακός μας γιατρός και με ξέρει από πιτσιρίκι... μπορεί και να μου το είπε στην πλάκα, τι να σου πω! είσαι οριακά?
Είναι οικογενειακός μας γιατρός και με ξέρει από πιτσιρίκι... μπορεί και να μου το είπε στην πλάκα, τι να σου πω! είσαι οριακά?
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
χαχαχαχα αληταρας με την καλη εννοια... παντως μαγκες ωστε ειστε 1,69 και δν υπαρχει βυσμα... πολυ χλωμο...Pagan Altar έγραψε:Χαχα, γιατι αληταρας ρε;Περα απο την πλακα, ολο και θα κανει δουλεια αυτο το πραμα.
ΕΛΛΑΣ
-
- Υποδεκανέας
ελευθερια μου ειμαι 1,69 κ θελω οπωσδηποτε ενα ποντο σε 8 μηνες! θα παω αν ειναι κι εγω σε παθολογο για να δω τι θα πει κι αυτος!κατα ποσο να στεκει το βυσμα στο υψος; αφου 2 φορες γινεται η μετρηση...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες