Johnnys Aigaleo έγραψε:ΔΙ. ΑΣ καλησπερα. Καταρχας αυτη τη στιγμη ποσο Ειναι ο μισθος ενος Ειδικου φρουρου; Στη σχολη που σας πηγανε για εκπαιδευση ποσο καιρο εκατσες και τι μισθο επαιρνες; Και τελος αληθευει οτι και αφου τελειωσεις με την σχολη συνεχιζουν και σου κανουν καποιες κρατησεις απο τον μισθο σου;
καλησπερα φιλε μου,
πριν τις μειωσεις με ολα τα πενθημερα και με 5-6 βραδυνα το μηνα ηταν περιπου απο 1000-1150.
στη σχολη εκατσα για 2 μηνες (κομοτηνη), σαν δοκιμος Ε. Φ παιρνεις κατι ψιλα που ακριβως δεν θυμαμαι να σου πω, περιπου 300.
αφου τελειωσαμε και αρχισαμε μισθολογικα κανονικα μου εκαναν για 4 μηνες 100ε κρατησεις.
Για διας μιλας γρεεκ αρμυ κανονικος φρουρος ειναι γυρο 1000 -1100 αναλογα τα βραδινα Δια επειδη δεν εχουν Βραδυνα μπορει να περνουν τοσα το λεω επειδη εχω Γνωστο που δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1000
νικοσ έγραψε:Για διας μιλας γρεεκ αρμυ κανονικος φρουρος ειναι γυρο 1000 -1100 αναλογα τα βραδινα Δια επειδη δεν εχουν Βραδυνα μπορει να περνουν τοσα το λεω επειδη εχω Γνωστο που δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1000
μιλάω για τους πρώτους 5-6 μήνες που θα τους κρατάνε λεφτά για την σίτιση των 2μηνών που ήτανε στην σχολή αστυφυλάκων Υ. Γ και στην διας 1000 ευρώ παίρνουνε και φυσικά έχουνε και βραδυνά
srek η καποιος αλλος με εμπειρια μηπως να μου απαντουσατε και εσεις; Στο λιμενικο πχ ξερω οτι περνεις γυρω στα 100 παραπανω στο μηνιατικο απο καποιον που δεν εχει πτυχιο τει... Στους ειδ φρουρους δεν παει ετσι; Ισως αλλαζει το επιδομα εξωμαληνσησ...