Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Κωνσταντινος

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Καλησπέρα κι από εμένα.Παρουσιάζομαι στις 19 Αυγούστου στην Κόρινθο και θα κάνω μειομένη θητεία (8μηνο) επειδή είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια.

Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1) Αν δηλώσω Πεζοναύτες θα κάνω κανονικά πάλι 8 μήνες;

2) Επειδή είμαι από Βόλο, αν ζητήσω να με πάρουν στους Πεζοναύτες και με πάρουν, θα με στείλουν Βόλο Κατευθείαν; Και αν ναι, φαντάζομαι πως αυτό μετά ειναι αμετάθετο, σωστά;

3) Μετά τη βασική εκπαίδευση, μπορώ να έχω διανυκτέρευση στο σπίτι μου;

4) Παίζει ρόλο η ηλικία μου (28) και η εκπαίδευσή μου (μαθηματικός) ούτως ώστε να "φτιαχτώ" λίγο καλύτερα Μέσα στο στρατόπεδο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κωνσταντινος έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα.Παρουσιάζομαι στις 19 Αυγούστου στην Κόρινθο και θα κάνω μειομένη θητεία (8μηνο) επειδή είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια.

2) Επειδή είμαι από Βόλο, αν ζητήσω να με πάρουν στους Πεζοναύτες και με πάρουν, θα με στείλουν Βόλο Κατευθείαν; Και αν ναι, φαντάζομαι πως αυτό μετά ειναι αμετάθετο, σωστά;

4) Παίζει ρόλο η ηλικία μου (28) και η εκπαίδευσή μου (μαθηματικός) ούτως ώστε να "φτιαχτώ" λίγο καλύτερα Μέσα στο στρατόπεδο;

1.Nαι
2. Θα πάρεις μετάθεση στον βόλο αλλά αυτό θα γίνει μετά απο 1 μήνα που θα είσαι στον αυλώνα
3. Η βασική εκπαίδευση τελειώνει σε 2 μήνες οπότε μετά θα μπορείς να πάρεις διανυκτέρευση
4. Λίγοι επιλέγουνε σε τέτοια ηλικία να πάνε ειδικές δυνάμεις οπότε θα σε βοηθήσουνε οι σπουδές σου να μπείς σε γραφείο αλλά να ξέρεις έχει πολύ δουλειά
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Κωνσταντινος έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα. Παρουσιάζομαι στις 19 Αυγούστου στην Κόρινθο και θα κάνω μειομένη θητεία (8μηνο) επειδή είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια.

Γιατι δεν το λες ξεκαθαρα; Πεζοναυτης η τζιτζικι δε με νοιαζει... Θελω να παω Πεζοναυτης για να παω διπλα στο σπιτι μου και να κοιμαμαι εκει να να τρωω σπιτικο φαγητο! Δεν ειναι ντροπη

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Για σας παιδια ονομαζομαι πετρος και το 2011 μπενω φανταρος αν δεν εγγραφω σε καποιο επας η ιεκ εχω αρχη συστηματικη γυμναστικη εδω και 2 μηνες καινω 15 χιλιομετρα τρεξιμο η ποδηλατο κανω 100 πους απς 100 κοιλιακους 20 ελξης στο μονοζυγο απο 5 το καθε σετ ειμαι 173 υψος και 79 κιλα παιδια εσεις πιστεβετε οτι θα με παρουν στους πεζοναυτες η οχι

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Ναι θα σε παρουν

...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παρουσιαζομαι 19 Αυγουστου Κορινθο πεζικο, αλλα θα δηλωσω να παω Πεζοναυτης.
Μετα απο ποσες μερες θα φυγω απο Κορινθο για να παω Αυλωνα; Και εκει ποσο θα καθησω μεχρι να παω Βολο (Βολο μενω) ;
Μετα απο ποσες μερες ειναι η ορκωμοσια μου;

Ευχαριστω

giannis

Δημοσίευση από giannis »

Καλησπέρα. Μπαίνω μαύρος αλλά θα δηλώσω ΠΝ. Μετά από πόσο καιρό θα πάω; Θα ορκιστώ μαύρος; Επίσης πόσος είναι ο χρόνος και η απόσταση για το τρέξιμο; Κάμψεις και έλξεις δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

giannis έγραψε:Καλησπέρα. Μπαίνω μαύρος αλλά θα δηλώσω ΠΝ. Μετά από πόσο καιρό θα πάω; Θα ορκιστώ μαύρος; Επίσης πόσος είναι ο χρόνος και η απόσταση για το τρέξιμο; Κάμψεις και έλξεις δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ.
1 χιλιομετρο σε 5 λεπτα. Θα ορκιστεις εκει που θα παρουσιαστεις κ μετα θα φυγεις
ΤΙΜ

Δημοσίευση από ΤΙΜ »

Μπαινω αρτα υγειονομικο θελω να ερθω πεζοναυτες αυλωνα
λετε να δηλωσουν πολλοι εκει στο υγειονομικο για να πανε πεζοναυτες;
κανω 40 καμψεις 2-3 ελξεις στο μονοζυγο
λετε να μην με παρουν; Θελω πολυ να παω.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Θα σε παρουν 20 καμψεις χρειαζεται μονο και 1 χλμ σε 5 λεπτα
Νέος_312

Δημοσίευση από Νέος_312 »

Μονόζυγο δεν κάνουν τώρα;

Οι κάμψεις είναι 20 συνεχόμενες;

Επίσης υπάρχει περίπτωση αν δηλώσουν πολλοί για πεζοναύτες Να μην τους πάρουν όλους;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΤΙΜ έγραψε:2-3 ελξεις στο μονοζυγο
Ειναι λιγες... Προσπαθησε να κανεις 5
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Νέος_312 έγραψε: Μονόζυγο δεν κάνουν τώρα;

Οι κάμψεις είναι 20 συνεχόμενες;

Επίσης υπάρχει περίπτωση αν δηλώσουν πολλοί για πεζοναύτες Να μην τους πάρουν όλους;

Ναι συνεχομενες
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Αντε ! Περνάνε οι μέρες, Πέμπτη μπαίνω Τεθωρακισμένα ελπίζω να περάσουν γρήγορα για Πεζοναύτες. Πιστεύω να με πάρουν όταν το δηλώσω και να μην με στείλουν ΛΟΚ ή ΜΑΚ
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Γεια σας παιδια θελω να παω στους πεζοναυτες που θα το δηλωσω.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης