Γυναίκα ΕΠΟΠ στις ειδικές δυνάμεις

Εγω αρχιζω 25\11 μεχρι 1\12 περιμενα να ειμαι τελευταια δν ξερω τωρα πωε εγινε να δινω απο τους πρωτους μαλλον θα παμε πρωτοι αυτοι που δηλωσαν ειδικες δυναμεις δν ειμαι και σιγουρη, εσυ ποτε αρχιζεις αθηνα θα εισαι;
Ελα ρε συ κ εγω τοτε θα δωσω. Ειμαι ομαδα 2. Παιζει να ειμαστε μαζι χεχε
Τι ομαδα εισαι;

Ειμαι επιτροπη 2 ρε συ μαζι θα ειμαστε αμα θες να κανονισουμε να βρεθουμε εκει να τα πουμε και απο κοντα τι λες; Στην αθηνα εγω θα ειμαι στο 414 και εσυ εκει πιστευω.
Κ εγω ρε 414 ειμαι. Αντε αντε μαζι θα ειμαστε ρε συ! θα με καταλαβεις. Με τα αθληματα ολα καλα; Ελξεις κανεις; Το μιλι; οτι χριαστεισ σχετικα με τα αθληματα ρωταμε ρε

Ρε συ να κανονισουμε να βρεθουμε να παμε μαζι στο 414 γιατι δεν ξερω κ πολα απο αθηνα
Τι λες;

Οποτε θες που μενεις και που σε βολευει;
Εγω μπορο να σας πω τι πρεπει να κανετε στη ρεντινα γι να περασεται ο μ ο ρ φ α! οπως καναμε κι εμεις
Μη νοιαζεστε για τα τεστ. Λιγεσ τα περασαν ετσι κι αλιως
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Ρε ποια εισουνα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Τζιοβανα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100201/6.jpg

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση μηπως και ξερετε. Η κοπελα μου θελει να δωσει στις στρατιωτικες σχολες αλλα θυμηθηκα πως καποιες κοπελες τις εκοβαν για γιγαντοβαστια... Απο πιο νουμερο και μετα κοβεσαι... ;
Τα παραδείγματα άπειρα. Αλλά αντί τούτων θα παραθέσουμε τα σχόλια άλλων στρατών του ΝΑΤΟ, τα οποία συνοψίζοντας στα εξής απλά λόγια: «Εμείς βγάζουμε πλέον τις γυναίκες από τον στρατό, αφού είδαμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, κι εσείς αρχίσατε να τις βάζετε τώρα; ». Ακόμα πιο χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του Ιταλού διοικητή της σχολής υπαξιωματικών της χώρας του όταν, κατά πρόσφατη επίσκεψή του στην αντίστοιχη δική μας (ΣΜΥ), βλέποντας το πλήθος του.γυναικόκοσμου, γύρισε και είπε έκπληκτος στους Έλληνες συναδέλφους του: «Μα, εσείς τρελαθήκατε τελείως; Βαλθήκατε να διαλύσετε τον στρατό σας; ».
Πηγή: Κόσμος του Επενδυτή
Πηγή: Κόσμος του Επενδυτή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες