μετα την ορκωμοσια θα περασει επιτροπη ειδικων δυναμεων θα κανεις 15 καμψεις ομως και τρεξιμο 1 χιλιομετρο κ μετα θα σε παρουνε ενω αμα σου ερθει κατευθειαν το χαρτι δεν περνας δοκιμασιεςkerkuraios έγραψε:Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο η δυσκολο να μπεις πεζοναυτης; Και αν δε με ερθει το χαρτι για τωρα το νοεμβρη, μετα απο ποσες εβδομαδες μεσα στο σστρατοπεδο το δηλωνεις;
Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Δεν είναι αυτές οι δοκιμασίες
20 κάμψεις 4 έλξεις και 1χιλιόμετρο σε 5 λεπτά είναι
20 κάμψεις 4 έλξεις και 1χιλιόμετρο σε 5 λεπτά είναι
Ρε μαγκες εχω καταταγει αυλονα τεθορακισμενα και σημερα ειρθανε να ροτησουν ποιοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις και εγω ειμουνα με διαρια στο κρεβατι... (απο τα καλα φαγητα που εχουν στο εστιατοριο) χερει κανενας κανενα τροπο για να πας καπου να με βοιθισουν να παω ειδικες δυναμεις; Παρεπιπτοντος εχω ροτισει ολους απο το διοικιτιριο τις επιλαρχιας μας και κανενας δεν ηξερε!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Konstantinos έγραψε:Ρε μαγκες εχω καταταγει αυλονα τεθορακισμενα και σημερα ειρθανε να ροτησουν ποιοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις και εγω ειμουνα με διαρια στο κρεβατι... (απο τα καλα φαγητα που εχουν στο εστιατοριο) χερει κανενας κανενα τροπο για να πας καπου να με βοιθισουν να παω ειδικες δυναμεις; Παρεπιπτοντος εχω ροτισει ολους απο το διοικιτιριο τις επιλαρχιας μας και κανενας δεν ηξερε!
είσαι άτυχος φίλε! Μία φορά περνάνε από τις ειδικές δυνάμεις για να πάρουνε άτομα τώρα βέβαια αν έχεις κανα βύσμα ίσως κάνει κάτι!
Κριμα ρε επρεπε να τους ειχες τρελανει καθημερινα ετσι ωστε να σε ειδοποιουσαν! Κ εσυ τωρα βρηκες να σε πειραξει το φαγητο;Konstantinos έγραψε:Ρε μαγκες εχω καταταγει αυλονα τεθορακισμενα και σημερα ειρθανε να ροτησουν ποιοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις και εγω ειμουνα με διαρια στο κρεβατι... (απο τα καλα φαγητα που εχουν στο εστιατοριο) χερει κανενας κανενα τροπο για να πας καπου να με βοιθισουν να παω ειδικες δυναμεις; Παρεπιπτοντος εχω ροτισει ολους απο το διοικιτιριο τις επιλαρχιας μας και κανενας δεν ηξερε!

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 1:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Πεταξε το πουλακι Δεν πηραζει μπορει να γλυτωσες ενας θεωος ξερει τι;Konstantinos έγραψε:Ρε μαγκες εχω καταταγει αυλονα τεθορακισμενα και σημερα ειρθανε να ροτησουν ποιοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις και εγω ειμουνα με διαρια στο κρεβατι... (απο τα καλα φαγητα που εχουν στο εστιατοριο) χερει κανενας κανενα τροπο για να πας καπου να με βοιθισουν να παω ειδικες δυναμεις; Παρεπιπτοντος εχω ροτισει ολους απο το διοικιτιριο τις επιλαρχιας μας και κανενας δεν ηξερε!
Καθε εμποδιο για καλο λενε, οποτε ναι κοιτα να περασεις καλα και καλη θητεια.297ΙΜΑΚ έγραψε:Πεταξε το πουλακι Δεν πηραζει μπορει να γλυτωσες ενας θεωος ξερει τι;Konstantinos έγραψε:Ρε μαγκες εχω καταταγει αυλονα τεθορακισμενα και σημερα ειρθανε να ροτησουν ποιοι θελουν να πανε ειδικες δυναμεις και εγω ειμουνα με διαρια στο κρεβατι... (απο τα καλα φαγητα που εχουν στο εστιατοριο) χερει κανενας κανενα τροπο για να πας καπου να με βοιθισουν να παω ειδικες δυναμεις; Παρεπιπτοντος εχω ροτισει ολους απο το διοικιτιριο τις επιλαρχιας μας και κανενας δεν ηξερε!
Να κανω μια ερωτηση ηρθε κλιμακιο ειδικων δυναμεων στο κευγ αρτας δηλωσα πεζοναυτες και μου ειπε ο υπευθηνος που μας μιλησε που θελω να παω και του ειπα πεζοναυτες και μου ειπε που μενεις του λεω αθηνα
τοτε να σε βαλω μου ειπε αυλωνα. Και το σημειωσε στο χαρτι. Το ιδιο εκανε και με τα αλλα παιδια που δηλωσαν καταδρομεις και αλεξιπτωτα. Τους σημειωνε για να ειναι κοντα στην περιοχη τους.
περασα τα αθληματα που μας εξετασε. Λετε να με παρουν τελικα και πιστευετε οτι θα με παρουν και αυλωνα; Σημερα πηρα αδεια ορκομοσιας. Μπαινω μεσα τεταρτη παλι... Ποτε λετε να μου ερθει το χαρτι για αυλωνα; Πιστευετε απο την αλλη δευτερα να ειμαι αυλωνα;
τοτε να σε βαλω μου ειπε αυλωνα. Και το σημειωσε στο χαρτι. Το ιδιο εκανε και με τα αλλα παιδια που δηλωσαν καταδρομεις και αλεξιπτωτα. Τους σημειωνε για να ειναι κοντα στην περιοχη τους.
περασα τα αθληματα που μας εξετασε. Λετε να με παρουν τελικα και πιστευετε οτι θα με παρουν και αυλωνα; Σημερα πηρα αδεια ορκομοσιας. Μπαινω μεσα τεταρτη παλι... Ποτε λετε να μου ερθει το χαρτι για αυλωνα; Πιστευετε απο την αλλη δευτερα να ειμαι αυλωνα;
Και εγω την επαθα καπως ετσι με το παιδι απο πανω...
με ειχανε στειλει αγγαρεια αστα μαγειρια και οταν ηρθανε να παρουνε κοσμο για ειδικες δυναμεις εμενα δεν με αφησανε να φυγω...
ειπα σε ενα τυπο με κατι Στο γιακα του ο οποιος ηταν υπευθυνος εκει μεσα οτι πρεπει να φυγω, γιατι ηρθανε απο ειδικες δυναμεις να παρουν κοσμο και θελω να δηλωσω.
αλλα αυτος μου ειπε :
"Δεν εχεις να πας πουθενα μεχρι να ερθουν οι αντικαταστατες"...
αμφιβιος,m16, πορειες και χειμερινη διαβιωση δεν θα τα ζησω ποτε :(
ευτυχως ειχα δηλωσει και Υεα στα τεθωραισμενα. Ελπιζω να με παρουν εκει...
αν και δεν ειναι τοσο μαχιμοι οσο οι αμφιβιοι, τεσπα...
Αραγε απο Υεα τεθωρακισμενα μπορω να δηλωσω Υεα για ειδικες δυναμεις;
με ειχανε στειλει αγγαρεια αστα μαγειρια και οταν ηρθανε να παρουνε κοσμο για ειδικες δυναμεις εμενα δεν με αφησανε να φυγω...
ειπα σε ενα τυπο με κατι Στο γιακα του ο οποιος ηταν υπευθυνος εκει μεσα οτι πρεπει να φυγω, γιατι ηρθανε απο ειδικες δυναμεις να παρουν κοσμο και θελω να δηλωσω.
αλλα αυτος μου ειπε :
"Δεν εχεις να πας πουθενα μεχρι να ερθουν οι αντικαταστατες"...
αμφιβιος,m16, πορειες και χειμερινη διαβιωση δεν θα τα ζησω ποτε :(
ευτυχως ειχα δηλωσει και Υεα στα τεθωραισμενα. Ελπιζω να με παρουν εκει...
αν και δεν ειναι τοσο μαχιμοι οσο οι αμφιβιοι, τεσπα...
Αραγε απο Υεα τεθωρακισμενα μπορω να δηλωσω Υεα για ειδικες δυναμεις;
Δεν γίνεται να πάς από ΥΕΑ (ΤΘ) σε ΥΕΑ Καταδρομών.
Μια χαρά μάχιμοι είναι. Αν σε στείλουν σε κανά Έβρο εκεί να δείς ασκήσεις, βολές, επιφυλακές.
Μια χαρά μάχιμοι είναι. Αν σε στείλουν σε κανά Έβρο εκεί να δείς ασκήσεις, βολές, επιφυλακές.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Πιστευω οτι την αλλη δευτερα θα ξεκινας για αυλωνα...nik έγραψε:Πιστευετε απο την αλλη δευτερα να ειμαι αυλωνα;
Θα σε πειρανε μην ανησυχειςnik έγραψε:Να κανω μια ερωτηση ηρθε κλιμακιο ειδικων δυναμεων στο κευγ αρτας δηλωσα πεζοναυτες και μου ειπε ο υπευθηνος που μας μιλησε που θελω να παω και του ειπα πεζοναυτες και μου ειπε που μενεις του λεω αθηνα
Μονο αλεξιπτωτα θα σε κοβαν στα αλλα οχι φτανει να μη πεις τιποτα ...giorgos9vip έγραψε:Παιδια μια ερωτηση. Παιζει ρολο η υψοφοβια; Μπορει να με κοψουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Σάβ Αύγ 28, 2010 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια περασαν οι ειδικες δυναμεις δηλωσα πεζοναυτες
τωρα ειμαι με αδεια ορκομοσιας περασα τα αθληματα
ποτε λετε να μου ερθει το χαρτι; Ποτε λετε να παρουσιαστω στους πεζοναυτες;
την τεταρτη πρεπει να ειμαι παλι στο στρατοπεδο.
τωρα ειμαι με αδεια ορκομοσιας περασα τα αθληματα
ποτε λετε να μου ερθει το χαρτι; Ποτε λετε να παρουσιαστω στους πεζοναυτες;
την τεταρτη πρεπει να ειμαι παλι στο στρατοπεδο.
Παρουσιαστηκα την προηγουμενη εβδομαδα στην Κορινθο. Εδωσα τα αθληματα για πεζοναυτες και ολα πηγαν καλα. Εφοσον παρω τη μεταθεση για πεζοναυτης,
1) μετα απο ποσο καιρο θα το ξερω και
2) ποσο καιρο θα χρειαστει να μεινω στην Αυλωνα μεχρι να παω Βολο;
Προσμετρουνται οι δυο εβδομαδες στην Κορινθο ή θα πρεπει να κατσω 5 εβδομαδες στην Αυλωνα;
Ευχαριστω
1) μετα απο ποσο καιρο θα το ξερω και
2) ποσο καιρο θα χρειαστει να μεινω στην Αυλωνα μεχρι να παω Βολο;
Προσμετρουνται οι δυο εβδομαδες στην Κορινθο ή θα πρεπει να κατσω 5 εβδομαδες στην Αυλωνα;
Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες