Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος
Αν εχω βαρος 163κ και υψος 1.91... Τι ι βγαινω... Αν πανε να μου δωσουν ι5 μπορω να ζητησω να υπηρετησω εστω και ι4;
I3 αοπλο μαλλον... ισως κ Ι4 αν σε εμποδιζει σε ασκησεις κ στις υπηρεσιες
Γεια σας. Έχω πάρει 3 αναβολές. Τον Αύγουστο του 2010 παρουσιάζομαι ή για να υπηρετήσω ή για να απαλλαχθώ. Μου έχει πει κάποιος που δουλεύει σε στρατιωτικό γραφείο ότι αν έχεις πάνω από 70% του κανονικού σωματικού βάρους (κανονικό θεωρείται να είσαι μέχρι τόσα κιλά όσα εκατοστά πάνω από μέτρο είναι το ύψος σου π. Χ.1.80 και 80 κιλά). Άλλοι μου λένε ότι θα πάω και απλά θα κάθομαι ως Ικάτι, και ότι εξαρτάται και από τις ανάγκες της μονάδας. Παρακαλώ απαντήστε όσο πιο σίγουρα γίνεται. Έχω ρωτήσει άτομο που δουλεύει σε στρατόπεδο (από αυτούς που μετράνε το ύψος και το βάρος) χωρίς να πάρω μια ξεκάθαρη απάντηση
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Συνηθως τους υπερβαρους τους βγαζουν Ι3 ή Ι4 λογω παχυσαρκιας. Να παρεις οριστικη απαλαγη, δε νομιζω, εκτος πια αν εχει τοσο μεγαλη διαφορα το σωματικο σου βαρος
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλησπερα παιδες και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανετε...
Μια ερωτηση και θα ηθελα απαντηση απο την εμπειρια σας...
Μεσα στην βδομαδα παρουσιαζομαι κοριθνο...
Ειμαι 110 κιλα και 1.80 υψους αλλα γενικα δεν μου φαινεται...
Προβλημα στο βαδισμα δεν εχω αλλα οκ... Λογω καπνισματος δεν εχω τις καλυτερες αντοχες... Την παλευω ομως μιας και παιζω μπασκετ.
Συμφωνα με το ΦΕΚ κατατασσομαι σε Ι3 μιας και το ειμαι 30-50 % βαρυτερος απο το κανονικο (=80 κ, μιας και θεωρειτε κανονικα το υψος σε εκατοστα μειον 100) - το δικο μου ειναι 37 %
Απο την εμπειρια σας μιας και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα λογω κιλων θα μπορουσα να περασω για Ι1;
ευχαριστω θερμα...
Μια ερωτηση και θα ηθελα απαντηση απο την εμπειρια σας...
Μεσα στην βδομαδα παρουσιαζομαι κοριθνο...
Ειμαι 110 κιλα και 1.80 υψους αλλα γενικα δεν μου φαινεται...
Προβλημα στο βαδισμα δεν εχω αλλα οκ... Λογω καπνισματος δεν εχω τις καλυτερες αντοχες... Την παλευω ομως μιας και παιζω μπασκετ.
Συμφωνα με το ΦΕΚ κατατασσομαι σε Ι3 μιας και το ειμαι 30-50 % βαρυτερος απο το κανονικο (=80 κ, μιας και θεωρειτε κανονικα το υψος σε εκατοστα μειον 100) - το δικο μου ειναι 37 %
Απο την εμπειρια σας μιας και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα λογω κιλων θα μπορουσα να περασω για Ι1;
ευχαριστω θερμα...
Επισης, αν στην τελικη βγω Ι3 τι προβληματα θα εχω στην υπολοιπη ζωη μου και γενικοτερα στην θητεια μου;
Παιδιά εγώ είμαι 1.87 ύψος και 121 κιλά.
Ωστόσο γυμνάζομαι και μπορώ να τρέξω σε κανονικό ρυθμό Αρκετή ώρα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ενώ ταυτόχρονα είμαι σε ύφεση λόγω διατροφής δίαιτα με σκοπό μέσα στο επόμενο 20ήμερο που παρουσιάζομαι να έχω πέσει στα 115 στην καλύτερη 110 κιλά.
Ποιές οι πιθανότητες ο γιατρός να είναι ελαστικός ωστε να με περάσει κανονικά Ι1;
Άν με βγάλει Ι2-3 μπορώ να του πώ να με βάλει Ι1 με δικιά μου ευθύνη;
Ωστόσο γυμνάζομαι και μπορώ να τρέξω σε κανονικό ρυθμό Αρκετή ώρα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ενώ ταυτόχρονα είμαι σε ύφεση λόγω διατροφής δίαιτα με σκοπό μέσα στο επόμενο 20ήμερο που παρουσιάζομαι να έχω πέσει στα 115 στην καλύτερη 110 κιλά.
Ποιές οι πιθανότητες ο γιατρός να είναι ελαστικός ωστε να με περάσει κανονικά Ι1;
Άν με βγάλει Ι2-3 μπορώ να του πώ να με βάλει Ι1 με δικιά μου ευθύνη;
Greek_Army έγραψε:Για την μυωπία βγαίνεις Ι4 για το βάρος που ρωτάς στο ΦΕΚ που υπάρχει η λίστα με τα άτομα που δικαιούνται αναβολή ότι άτομα που το σωματικό τους βάρος ξεπερνά τα 7/10 του φυσιολογικού δικαιούνται είτε 2ετη αναβολή είτε Ι5. Ελπίζω να σε κάλυψα
Αυτο δεν καταλαβα τα 7/10 τι ειναι, απο οτι καταλαβα διωρθοσεμαι αν κανω λαθος αν εχεις υψος 1,90 και πρεπει να ζυγηζεις 100 κιλα αν εισαι 170 η 175 περνεις Ι5 η 2 χρονη αναβολη , καλα καταλαβα ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Σωστά κατάλαβες
Greek_Army έγραψε:Σωστά κατάλαβες
Σε ευχαριστω πολυ, συνεχισται ετσι εχετε βοηθησει πολυ κοσμο να εισθε καλα

-
- Στρατηγός
Καλή τύχη και ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαστε

Ευχαριστώ παίδες. Και κατι άλλο λόγω κιλών βγαίνεις άοπλος; Αν εισαι λιγότερα απο το κανονικό η περισότερα σε βγάζουν; Ρωτάω γιατι έχω ακούσει ένα καρο *****. Ευχαριστώ προκαταβολήκα.
οχι. Πρεπει να εισαι αστα να πανε! Μην ακους παπατζες!Psarakas έγραψε:Ευχαριστώ παίδες. Και κατι άλλο λόγω κιλών βγαίνεις άοπλος; Αν εισαι λιγότερα απο το κανονικό η περισότερα σε βγάζουν; Ρωτάω γιατι έχω ακούσει ένα καρο *****. Ευχαριστώ προκαταβολήκα.
ΕΛΛΑΣ
Έυτιχος που υπάρχετε και εσείς και πληροφορούμε κανονικα. Οι γύρω μου, σε λιγο θα με βγάζανε Ι5. Τι παραπληροφόρηση υπάρχει...
-
- Στρατηγός
Τι ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι και θα σου πω αν κινδινεύεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες