Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;
Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Δεν υπάρχει ελαστικότητα είναι αρκετά παιδιά που βγάζουνε 4-5 έλξεις, αλλίως δεν θα την παλέψουνε στις ειδικές δυνάμεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Ειναι δυσκολο δλδ να κανεις 15 ελξεις στο μονοζυγο; Τωρα θα μου πεις πως τις κανεις, αλλα δεν ξερω και γι'αυτο εχω και την απορια.[;) ]
Hyper έγραψε:Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!
Και να υπάρξει ελαστικότητα που όντως υπάρχει γιατί χρειάζονται έφεδρους θα κοπεί πολύς κόσμος στα ΠΕΝ.
Καλα οντως, αλλωστε κ η επιτροπη να συλλεξει ατομα θελει.D.Y.K έγραψε:Hyper έγραψε:Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!
Και να υπάρξει ελαστικότητα που όντως υπάρχει γιατί χρειάζονται έφεδρους θα κοπεί πολύς κόσμος στα ΠΕΝ.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 33
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
D.Y.K έγραψε:Και να υπάρξει ελαστικότητα που όντως υπάρχει γιατί χρειάζονται έφεδρους θα κοπεί πολύς κόσμος στα ΠΕΝ.Hyper έγραψε:Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
-
- Ταξίαρχος
Καλα... Κανε την προσπαθεια σου εσυ και θα δεις πολλα να γινονται διπλα σου... Σκυλοι θα αλεσουν και αλεστηκα δε θα δωσουν...kerkuraios έγραψε:Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
297ΙΜΑΚ έγραψε:Καλα... Κανε την προσπαθεια σου εσυ και θα δεις πολλα να γινονται διπλα σου... Σκυλοι θα αλεσουν και αλεστηκα δε θα δωσουν...kerkuraios έγραψε:Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.

Φροντισε να εισαι ετοιμος για τις δοκιμασιες σε περιπτωση που δεν σου ερθει το χαρτι για πευκο γιατι μια φορα δινοντε οι ευκαιριες στη ζωη. Δε θα ξαναπερασει ποτε επιτροπη να διαλεξει ατομαkerkuraios έγραψε:Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 5:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
Για καποιον που διατηρει μια στοιχειωδη φυσικη κατασταση ειναι αστειες! Αν ομως εχεις σκουριασει και νιωθεις βαρυς και σε συνοδευει νοθρωτητα το τελευταιο διαστημα πιθανον να μην μπορεις να κανεις ουτε τα απλα...kerkuraios έγραψε:Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
-
- Ταξίαρχος
Αν εχεις τα ορια ειναι εφικτες, αν οχι δεν ειναι.kerkuraios έγραψε:Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
Παιδιά εγώ δήλωσα για πεζοναύτες μέσα όταν ήρθε το κλιμάκιο. Στις δοκιμασίες ήταν αρκετά ελαστικοί θα έλεγα, σε σημείο που ξενέρωσα. Τα άτομα που δήλωσαν από το ΚΕΤΘ δεν ήταν και πολύ μάχιμοι, κάθε άλλο θα έλεγα (όχι μόνο Π/Ν αλλά και ΛΟΚ, Αμφίβιοι). Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους έβλεπα στην παρέλαση ναι μεν ήταν τέντα αλλά περίμενα να δω δυνατά, γυμνασμένα παιδιά αντιθέτως χωρίς υπερβολή είχαν αρκετούς γιωτάδες εμφανισιακά. Μακάρι να με στείλουν Βόλο σε μάχιμη μονάδα και να κάνουμε δυνατή εκπέδευση. Από ασκήσεις θα κάνουμε πολλές?
Περνουν ευκολα γιατι χρειαζοντε ατομα για στελεχωση και για υπηρεσιες-αγγαρειες αμα ηθελες πιο δυσκολο κριτηρια επρεπε να πας αλεξιπτωτα απο ασκησεις μην περιμενεις πολλα πραγματαΓιάννης έγραψε:Παιδιά εγώ δήλωσα για πεζοναύτες μέσα όταν ήρθε το κλιμάκιο. Στις δοκιμασίες ήταν αρκετά ελαστικοί θα έλεγα, σε σημείο που ξενέρωσα. Τα άτομα που δήλωσαν από το ΚΕΤΘ δεν ήταν και πολύ μάχιμοι, κάθε άλλο θα έλεγα (όχι μόνο Π/Ν αλλά και ΛΟΚ, Αμφίβιοι). Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους έβλεπα στην παρέλαση ναι μεν ήταν τέντα αλλά περίμενα να δω δυνατά, γυμνασμένα παιδιά αντιθέτως χωρίς υπερβολή είχαν αρκετούς γιωτάδες εμφανισιακά. Μακάρι να με στείλουν Βόλο σε μάχιμη μονάδα και να κάνουμε δυνατή εκπέδευση. Από ασκήσεις θα κάνουμε πολλές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες