Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Hyper »

Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη; Εικόνα Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχει ελαστικότητα είναι αρκετά παιδιά που βγάζουνε 4-5 έλξεις, αλλίως δεν θα την παλέψουνε στις ειδικές δυνάμεις
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kerkuraios »

Ειναι δυσκολο δλδ να κανεις 15 ελξεις στο μονοζυγο; Τωρα θα μου πεις πως τις κανεις, αλλα δεν ξερω και γι'αυτο εχω και την απορια.[;) ]
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Hyper έγραψε:Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;Εικόνα Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!

Και να υπάρξει ελαστικότητα που όντως υπάρχει γιατί χρειάζονται έφεδρους θα κοπεί πολύς κόσμος στα ΠΕΝ.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

D.Y.K έγραψε:
Hyper έγραψε:Σωστα απλως μερικες φορες δειχνουν επιεικεια γιαυτο του ειπα 15 να μην αγχωνεται, ελξεις κανουν κανονικα ακομη;Εικόνα Σιγουρα πρεπει να υπαρχει ελαστικοτητα αλλιως θα κοβοταν πολυς κοσμος!

Και να υπάρξει ελαστικότητα που όντως υπάρχει γιατί χρειάζονται έφεδρους θα κοπεί πολύς κόσμος στα ΠΕΝ.

Καλα οντως, αλλωστε κ η επιτροπη να συλλεξει ατομα θελει.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

D.Y.K έγραψε:
ΕικόναΝαι πολυ κοσμος θα κοπειΕικόνα οσους πηγαν Πευκο με το ζοριΕικόνα

kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kerkuraios έγραψε:Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
Καλα... Κανε την προσπαθεια σου εσυ και θα δεις πολλα να γινονται διπλα σου... Σκυλοι θα αλεσουν και αλεστηκα δε θα δωσουν...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
kerkuraios έγραψε:Ε, αν υπαρχει και λιγο ελλαστικοτητα ειναι απο τη μια καλο γιατι δινουν ευκαιριες, αλλα απο την αλλη να μην ειναι και ''πατε σκυλοι αλλεστε'' αν εχω αδικο διωρθωστε με.
Καλα... Κανε την προσπαθεια σου εσυ και θα δεις πολλα να γινονται διπλα σου... Σκυλοι θα αλεσουν και αλεστηκα δε θα δωσουν...
ΕικόναΕικόνα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Φροντισε να εισαι ετοιμος για τις δοκιμασιες σε περιπτωση που δεν σου ερθει το χαρτι για πευκο γιατι μια φορα δινοντε οι ευκαιριες στη ζωη. Δε θα ξαναπερασει ποτε επιτροπη να διαλεξει ατομα
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 5:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

kerkuraios έγραψε:Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
Για καποιον που διατηρει μια στοιχειωδη φυσικη κατασταση ειναι αστειες! Αν ομως εχεις σκουριασει και νιωθεις βαρυς και σε συνοδευει νοθρωτητα το τελευταιο διαστημα πιθανον να μην μπορεις να κανεις ουτε τα απλα...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kerkuraios έγραψε:Εννοειται αυτο, οτι θα εχω το νου μου. Αλλα τοσο σκορποχωρι δε πιστευω να ειναι ρε παιδια. Οι δοκιμασιες ομως ειναι εφικτες;
Αν εχεις τα ορια ειναι εφικτες, αν οχι δεν ειναι.

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά εγώ δήλωσα για πεζοναύτες μέσα όταν ήρθε το κλιμάκιο. Στις δοκιμασίες ήταν αρκετά ελαστικοί θα έλεγα, σε σημείο που ξενέρωσα. Τα άτομα που δήλωσαν από το ΚΕΤΘ δεν ήταν και πολύ μάχιμοι, κάθε άλλο θα έλεγα (όχι μόνο Π/Ν αλλά και ΛΟΚ, Αμφίβιοι). Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους έβλεπα στην παρέλαση ναι μεν ήταν τέντα αλλά περίμενα να δω δυνατά, γυμνασμένα παιδιά αντιθέτως χωρίς υπερβολή είχαν αρκετούς γιωτάδες εμφανισιακά. Μακάρι να με στείλουν Βόλο σε μάχιμη μονάδα και να κάνουμε δυνατή εκπέδευση. Από ασκήσεις θα κάνουμε πολλές?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Γιάννης έγραψε:Παιδιά εγώ δήλωσα για πεζοναύτες μέσα όταν ήρθε το κλιμάκιο. Στις δοκιμασίες ήταν αρκετά ελαστικοί θα έλεγα, σε σημείο που ξενέρωσα. Τα άτομα που δήλωσαν από το ΚΕΤΘ δεν ήταν και πολύ μάχιμοι, κάθε άλλο θα έλεγα (όχι μόνο Π/Ν αλλά και ΛΟΚ, Αμφίβιοι). Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι όταν τους έβλεπα στην παρέλαση ναι μεν ήταν τέντα αλλά περίμενα να δω δυνατά, γυμνασμένα παιδιά αντιθέτως χωρίς υπερβολή είχαν αρκετούς γιωτάδες εμφανισιακά. Μακάρι να με στείλουν Βόλο σε μάχιμη μονάδα και να κάνουμε δυνατή εκπέδευση. Από ασκήσεις θα κάνουμε πολλές;
Περνουν ευκολα γιατι χρειαζοντε ατομα για στελεχωση και για υπηρεσιες-αγγαρειες αμα ηθελες πιο δυσκολο κριτηρια επρεπε να πας αλεξιπτωτα απο ασκησεις μην περιμενεις πολλα πραγματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες