Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
kerkuraios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από kerkuraios »

Παιδια να ρωτησω κατι; Μπορει να ειναι και βλακεια και να μη ξερω καλα... Αλλα 1 χλμ καμψεις και ελξεις ειναι με πληρη εξοπλισμο ή σκετος; Συγνωμη αν ειναι χαζομαρα. Ευχαριστω.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kerkuraios έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι; Μπορει να ειναι και βλακεια και να μη ξερω καλα... Αλλα 1 χλμ καμψεις και ελξεις ειναι με πληρη εξοπλισμο ή σκετος; Συγνωμη αν ειναι χαζομαρα. Ευχαριστω.
Η ερωτηση ειναι οντως λιγο αστεια, αλλα φιλε να ξερεις ενα πραγμα. Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις υπαρχουν χαζες απαντησεις. Η απαντηση ειναι χωρις φορτο. Αν εισαι τυχερος ομως μπορει να κανετε κανενα τρεξιματακι με αρβυλα, και τοτε να παρακαλας τα αρβυλα σου να εχουν στρωσει

giannis

Δημοσίευση από giannis »

Γενικά εκτός απο ασκήσεις περιλαμβάνει κάτι άλλο η εκπαίδευση. Εννοώ εκτός των κλασικών σχοινακια,50αρα, χειμερινη. Η καθημερινότητα πως είναι; Φουλ αγγαρεία?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Hyper »

giannis έγραψε:Γενικά εκτός απο ασκήσεις περιλαμβάνει κάτι άλλο η εκπαίδευση. Εννοώ εκτός των κλασικών σχοινακια,50αρα, χειμερινη. Η καθημερινότητα πως είναι; Φουλ αγγαρεία;
Εχουν μειωθει οι ασκησεις σε σχεση με παλια κ εχει αυξηθει η αγγαρεια
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Ηταν ενας φιλος μου περυσι εκει και ειχε αρκετες ασκησεις στην αρχη εβλεπε τους αλλους ομως να της κανουν μες την ζεστη μιας κ αυτου του καρφωνε το νυχι στο μεγαλο δακτυλο στο ποδι κ ειχε παρει απαλλαγη απο ασκησεις κ κυκλοφορουσε κ με παντοφλες ολη μερα
Αυτα ειναι ολη μερα με παντοφλα και μολις βγει εξω θα λεει οτι ηταν και Πεζοναυτης...

ΕικόναΖητω ο Ελληνικος ΣτρατοςΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Deathdiver »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Hyper έγραψε:Ηταν ενας φιλος μου περυσι εκει και ειχε αρκετες ασκησεις στην αρχη εβλεπε τους αλλους ομως να της κανουν μες την ζεστη μιας κ αυτου του καρφωνε το νυχι στο μεγαλο δακτυλο στο ποδι κ ειχε παρει απαλλαγη απο ασκησεις κ κυκλοφορουσε κ με παντοφλες ολη μερα
Αυτα ειναι ολη μερα με παντοφλα και μολις βγει εξω θα λεει οτι ηταν και Πεζοναυτης...

Eτσι ειναι ρε φιλε γ@μω την κοινωνια μου αμα θελουν λουφα ας τραβηξουν πεζικο και γιωτα και ας αφησουν τις ειδικες δυναμεις σε αυτους που το γουσταρουν πραγματικα...

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Η πλακα ειναι οτι κ εμενα μου καρφωνε παλαιοτερα που και που στο μεγαλο δακτυλο του ποδιου το νυχι κ οταν ειχαμε παει για καφε επειδη αναφεροταν στην δυσκολη προσαρμογη που ειχαν τα αρβυλα για αυτον, του κανω λες να εχω προβλημα και εγω; Κ μου λεει κ να μην εχεις να το αφησεις να σου καρφωνει για να εισαι χαλαρα ολη μερα δεν βλεπεις εμενα; Νταξει δεν φταιει το παλικαρι αυτη η νοοτροπια υπαρχει απτον καθε στρατευσιμο! Αλλα περα απο ολα τα αλλα που λεμε να τονισω οτι το ειχε οντως σοβαρο προβλημα του κανανε ενα μικρο χειρουργιο στο δακτυλο.

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Deathdiver »

Και μονο αυτη η κωλονοοτροπια που εχει φτανει...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:

Eτσι ειναι ρε φιλε γ@μω την κοινωνια μου αμα θελουν λουφα ας τραβηξουν πεζικο και γιωτα και ας αφησουν τις ειδικες δυναμεις σε αυτους που το γουσταρουν πραγματικα...

Ηθελε λουφα οπως οι περισσοτεροι! Να τονισω εδω βεβαια οτι το παλικαρι δεν ηθελε να πουλησει παπατζα κ μαγκια βγαινοντας μιας κ Ηταν τεθωρακισμενα και οχι πεζοναυτης ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Πέμ Αύγ 19, 2010 8:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Deathdiver έγραψε:Και μονο αυτη η κωλονοοτροπια που εχει φτανει...
Σαυτο συμφωνω αυτη η νοοτροπια καταστρεφει το στρατευμα αλλα κακα τα ψεμματα το μεγαλυτερο ποσοστο ετσι ειναι κοιταζει να την βγαλει οσο το δυνατον πιο χαλαρα
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Δεν ειναι θεμα γουσταρισματος, ειναι θεμα διαφορων καταστασεων που βλεπεις μεσα. Π. Χ αμα βλεπεις τον ΕΠΟΠ που μπηκε στο στρατο για να πληρωνεται και μονο αυτο και να σου πουλαει ειρωνια και να σε στελνει να του παιρνεις καφε τοτε αλλαζεις μυαλα. Ο ιδιος ο στρατος σε αναγκαζει και να λουφαζεις και να παιρνεις τηλεφωνακια και να βαζεις βυσμα. Πιστεψτε με λεω την αληθεια.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:

ΕικόναΓιωτα, Γιωτα Εικόνα

ΕικόναΖωη και ΚοταΕικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

kampf έγραψε:... Αμα βλεπεις τον ΕΠΟΠ που μπηκε στο στρατο για να πληρωνεται και μονο αυτο και να σου πουλαει ειρωνια και να σε στελνει να του παιρνεις καφε...
Σε παιρνει να τρως την ειρωνεια του οποιου ΕΠΟΠ εχει περαν των 3-4 χρονων υπηρεσιας, απο τους πιο νεους οχι...

και για καφε θα πας αναλογως το ποιος ειναι και το πως θα σου το ζητησει...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Hyper έγραψε:Η πλακα ειναι οτι κ εμενα μου καρφωνε παλαιοτερα που και που στο μεγαλο δακτυλο του ποδιου το νυχι κ οταν ειχαμε παει για καφε επειδη αναφεροταν στην δυσκολη προσαρμογη που ειχαν τα αρβυλα για αυτον, του κανω λες να εχω προβλημα και εγω; Κ μου λεει κ να μην εχεις να το αφησεις να σου καρφωνει για να εισαι χαλαρα ολη μερα δεν βλεπεις εμενα; Νταξει δεν φταιει το παλικαρι αυτη η νοοτροπια υπαρχει απτον καθε στρατευσιμο! Αλλα περα απο ολα τα αλλα που λεμε να τονισω οτι το ειχε οντως σοβαρο προβλημα του κανανε ενα μικρο χειρουργιο στο δακτυλο.
Αμα ειχε μικρο προβλημα ας εκοβε το νυχι και ας επαιρνε μεγαλυτερα αρβυλα. Αν ειχε μεγαλο προβλημα ας εκανε το χειρουργιο πριν μπει. Αντε πια με τις κωλοδικαιολογιες.

Εγω στην 50αρα ειχα βγαλει μια μικρη φουσκαλιτσα στη φτερνα και ειχαν πιαστει τα ποδια μου. Οταν ειδα τον ενα εποπ να εχει φουσκαλα αντι για πατουσα και να με βριζει και τον αλλο να παιρνει τα χαπια σαν καραμελες για να μην ποναει με 8 και 10 50αρες στην πλατη εσκασα.

Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα απο τα δικα σας. Αμα θεωρειτε τους εαυτου σας ανικανους ο δρομος για το Πεζικο ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα. Κατι τετοιοι καλαψιαριδες καταντησανε τις ειδικες δυναμεις ειδικες αναγκες

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από GenerX »

Τι λέτε ρε παίδες που μας παίρνει να τρώμε ειρωνία από άτομα που τα πληρώνουμε για να κάθονται και που στην τελική είναι αγράμματοι, είδαν φως και μπήκανε ;

Τον σεβασμό δεν τον κατέχουν από πριν. Πρέπει να τον κερδίζουν. Εξάλλου, μιλάμε, καλώς η κακώς -η αλήθεια πάντα πονάει- για τα πιο αντιπαραγωγικά και παρασιτικά άτομα στην Ελλάδα. Δεν κάνουν τίποτα αλλά τρώνε.

Όσο για την... Εμπειρία των 3-4 χρόνων, καλά είναι, τους παίρνει αυτούς σίγουρα για άλλα 30 χρονάκια να γίνονται υποτακτικοί στους ανωτέρους και ψευτόμαγκες στους απο κάτω.

kampf αυτό που κατάλαβα στο 575 για τους ΕΠΟΠ. Αν σε βγάλουν αναφορά και αρχίζεις τα "μα, μου, εγώ δεν είπα αυτό, είπα εκείνο" κλπ κλπ, νιώθουν πανίσχυροι και εμμένουν στην απόφασή τους.

Όταν σου πουν "θα βγεις αναφορά" και τους πεις "ok, ότι προβλέπεται, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", ως δια μαγείας νιώθουν μάλλον ότι τους γράφεις στα παπάρια σου και δεν σου πρήζουν τα ούμπαλα.

Απλά κάνουν μαγκιές στα 18χρονα. Μόνο εκεί τους παίρνει. Γιατί αν ήταν πιο μάγκες, πολύ απλά δεν θα ήταν ΕΠΟΠ.

Ωστόσο, υπάρχουν και ΕΠΟΠ που είναι αξιόλογοι. Λίγοι, αλλά υπάρχουν και στέκομαι σε αυτούς. Οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα.

Όπου τους βρίσκεις, αν τους γράφεις κανονικά, νιώθουν με τι άτομο έχουν να κάνουν. Χοχοχο.

Και ας σταματήσουν τα ***** που έχουν βαρέσει 30 σκοπέτα παραπάνω να το παίζουν παλιοί.

Ευτυχώς, το πόστο που έχω μέσα μου δίνει την απόλυτη ελευθερία ώστε να μπορώ να "συμβουλεύω" τους "νέους" (αστείος όρος με την πλήρη θητεία στο...9μηνο) πως να φέρονται στα ψευτομαγκάκια εκπαιδευτές. Η συμβουλή απλή. Να είναι τυπικοί, και ότι και να τους λένε περί παλαιότητας και "εμάς μας πηδούσανε, εσείς κλαίτε με την μια" απλά να τους γράφουν.

Ο σεβασμός κερδίζεται ξαναλέω. Πάλιωσαν και τα αγράμματα 18χρονα και το παίζουν ειδικοδυναμίτες...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες