Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΚΑΛΑΜΑΤΑ »

νικοσ έγραψε:Καλα οτι νανε θα ακουσουμε εδω μεσα αμα θελετε την γνωμη μου Πριν γραψετε κατι αφιερωστε 2 λεπτα να ενημερςθητε λιγο Αλλο ουκ αλλο μακ αλλο λοκ Αλλο μονιμος και αλλο εφεδρος Ουκ μπορεις να πας πια μονο σαν μονιμος, μακ ειναι ολες οι αμφιβιες μηρες δλδ νησια, λοκ ειναι οι ορινες μηρες δλδ δραμα ναουσα ρεντινα, και τελος τα αλεχιπτοτα Που ειναι αθηνα και κρητη. Αααα και μην νομιζετε οτι θα γινετε κομαντο μετα τις ειδικες δυναμεις Δεν κανουν απιστευτα πραγματα λιγο ζορι ειναι στα αλεχιπτοτα μονο Μην ακουτε πεν και βλακιες πρεπει να εισαι πολυ... Για να μην αντεξεις πιστευω να βοηθησα λιγο και τελος αν δεν θελετε τα μορια μην πατε Ετσι οπως εχουν καταντισει μονο γιαυτο αξιζουν...
Οι μονοιμοι αξιζουνε εαν Αρεσει σε Καποιον μπορει να παει Εκει αξιζει σαν μονιμος και να δοκιμαση και τα ΟΥΚ πανω απο ολα ψυχη και θεληση ΔΕΝ υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω
carib
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από carib »

Ασκησεις σε ξενα κρατη δεν γινονται;[συγνωμη για τις ακιρες ερωτησεις ειμαι μικρος σε ηλικια και με ενδιαφερει ο στρατοσ. Ευχαρηστω]
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι στην θητεία σου σαν απλός στρατιωτής δεν θα κάνεις τέτοια πράγματα
theo

Δημοσίευση από theo »

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση οι αμφιβιοι να κανουν αλματα με αλεξιπτωτο, εκτος αν αυτη ειδικοτητα ειναι μονο στη σχαλ... Ευχαριστω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

theo έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση οι αμφιβιοι να κανουν αλματα με αλεξιπτωτο, εκτος αν αυτη ειδικοτητα ειναι μονο στη σχαλ... Ευχαριστω
Παλιοτερα οι πρωτοι απο το ΛΥΒ περναγαν ΣΧΑΛ τιμητικα ανεξαερτητα αν ηταν ορεινοι η αμφιβιοι. Τωρα οχι. Θυματε κανεις ποτε σταματησε αυτο;

fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

Έχει μερικα χρονια. Μετα το 2000 νομιζω. Οπως και ολοι οι ΔΕΑ σε ΜΑΚ, ΜΚ και ΠΖΝ περνουσαν ΣΧΑΛ. Αυτο σταματησε καπου στο 2004-5 περιπου το ιδιο και στο ΛΥΒ (ισως λιγο πιο πριν). Απο το ΛΥΒ οι πρωτοι απο καθε μοιρα περνουσαν ΣΧΑΛ οχι μονο ο πρωτος ολου του ΛΥΒ.

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Γειά σας, σε λίγο καιρό παρουσιάζομαι και θέλω να παω για αμφίβιος αλλα...
το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι ακόμα είναι επειδή άκουσα οτι τρέχουνε στην πρωινή γυμναστική 40' και όσοι μένουν πίσω κάνουν κάμψεις.
Οι κάμψεις δεν μου είναι πρόβλημα αλλα το μόνο που δεν καταφέρνω είναι το 40' τρέξιμο... Στα άλλα ειμαι καλός.
15 έλξεις
40 κάμψεις
30 κοιλιακούς
Ισχύει το οτι κάνουν κάμψεις όσοι μένουν ή όποιος δεν τα καταφέρνει τον κόβουν;
Είμαι σίγουρος οτι με τον καιρό θα καταφέρω να κάνω και εγω 40' με τους υπόλοιπους Αλλα μέχρι τότε ελπίζω να παίρνω κάμψεις και όχι να με διώξουν.
Ξέρω είναι χαζή ερώτηση αλλα θα μου ήταν δυσάρεστο το γεγονός να πάω για αμφίβιος και λογο του τρεξίματος των 40', που δεν μπορώ να βγάλω ακόμη, να με στείλουν πίσω.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Δεν θα εχεις κανενα προβλημαΕικόνα

spithas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από spithas »

Αλέξανδρος έγραψε:Γειά σας, σε λίγο καιρό παρουσιάζομαι και θέλω να παω για αμφίβιος αλλα...
το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι ακόμα είναι επειδή άκουσα οτι τρέχουνε στην πρωινή γυμναστική 40' και όσοι μένουν πίσω κάνουν κάμψεις.
Οι κάμψεις δεν μου είναι πρόβλημα αλλα το μόνο που δεν καταφέρνω είναι το 40' τρέξιμο... Στα άλλα ειμαι καλός.
15 έλξεις
40 κάμψεις
30 κοιλιακούς
Ισχύει το οτι κάνουν κάμψεις όσοι μένουν ή όποιος δεν τα καταφέρνει τον κόβουν;
Είμαι σίγουρος οτι με τον καιρό θα καταφέρω να κάνω και εγω 40' με τους υπόλοιπους Αλλα μέχρι τότε ελπίζω να παίρνω κάμψεις και όχι να με διώξουν.
Ξέρω είναι χαζή ερώτηση αλλα θα μου ήταν δυσάρεστο το γεγονός να πάω για αμφίβιος και λογο του τρεξίματος των 40', που δεν μπορώ να βγάλω ακόμη, να με στείλουν πίσω.

χαλαρωσε δεν ειναι και οπως τα λενε πολλοι. Μια χαρα ειναι αρκει να εισαι σωστος και ολα τελεια.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Σας ευχαριστώ θερμά για τις άμεσες απαντήσεις σας.
GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GiorgosPZN »

Κανενας αμφιβιος να μας περιγραψει τις εμπειριες και την εκπαιδευση του;
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

GiorgosPZN έγραψε:Κανενας αμφιβιος να μας περιγραψει τις εμπειριες και την εκπαιδευση του;
Σιγουρα παντως δεν θα ακουσεις αυτα που φανταζεσαι για την εκπαιδευση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

GiorgosPZN έγραψε:Κανενας αμφιβιος να μας περιγραψει τις εμπειριες και την εκπαιδευση του;

και να σου περιγράψει σίγουρα θα δεις άλλα πράγματα γιατί από εσσό σε εσσό αλλάζουνε πολλά πράγματα σε όλες τις μονάδες
ΜΑΚατζης

Δημοσίευση από ΜΑΚατζης »

Διαβαζω στο site οτι στο ΠΕΥΚΟ παρεμενεις για 5 εβδομαδες.2 μεχρι την ορκομωσια κ αλλες 3 για την βασικη. Τα ΠΕΕΝ για τοτς αμφιβιους που τα περνας;
Nikoszik
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nikoszik »

297 Ι ΜΑΚ γνωριζεις τωρα ποιες ειναι οι μοναδες για αμφιβιους που εχουν λιγοτερες αγγαρειες και βαρεμαρα και περισσοτερες ασκησεις;

ΜΑΚατζη τα ΠΕΝ για οποιοδηποτε σωμα (ειτε αλεξιπτωτα, ειτε ορεινοι ειτε αμφιβιοι) πλεον τα περνας στη μοναδα που θα παρεις μεταθαση μετα το ΚΕΕΔ του πευκου
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikoszik την Κυρ Αύγ 29, 2010 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες